Гергана Паси разкри рецептата си за семейно щастие

Бившият министър на външните работи Соломон Паси и бившата министърка по европейските въпроси Гергана Паси възпитават четири деца. Те разкриха какво означава семейството за тях в новия брой на "Всичко за семейството".

Обратно в новината

Коментари - Гергана Паси разкри рецептата си за семейно щастие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по-тъпа "рецепта" за щастлив брак не бях чувала

аре че ми писна кат завиждат да псуват всички политици *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Харесват ми като семейство!Всеки има право на втори избор,където да се чуства по-щастлив!Желая им късмет и много сили за да не обръщат внимание на завистливите!

Ако беше с трабанта дали щеще да го залюбиш красавице ?

ГЕРГАНА ЗАЕДНО СЪС СЕСТРА СИ МИХАЕЛА СА МЪЖЕМЕЛАЧКИ НА ИЗВЕСТНИ И БОГАТИ МЪЖЕ!!!А В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАЙ ТЕЗИ МЪЖЕ СА И БУДАЛИ!!! И ДВЕТЕ КАТО ПЕПЕРУДКИ КАЦАТ ОТ МЪЖ НА МЪЖ!!! Е НЯМА ЛОШО ЩОМ КАТО ГО МОГАТ И ИМА БУДАЛИ!!! НО НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПРИМЕР ЗА ДОБРО СЕМЕЙСТВО!!!

Драга ми Гергана, просълзих се като прочетох това. Боже боже а колко мъка в семейния живот на другите!!! Ама при вас явно не така. Затова имам предложение - защо не напишеш една книга "Как да сме щастливи семейно?" ( това е контекста). За идеята ще помоля само за 8% от хонорара( мисля че не е много , а ако е много ще се пазарим ( не намесвай само евреи в пазарлъка please)!

Какво значи "бивша половинка"? Човекът си е цял, в някакъв период от време се индефицира с друг човек, обича го, разлюбва го...Гадно е, особено, ако си от разюбените. Но и сегашната съпруга не е половенка на Паси, защото той си е цял и мисля достатъчен, какво да кажем за госпожа Бинка, една изклюбителна жена. Как да бъде наречена и половинка, пък и бивша...Била е до него, когато е трябвало, сега е както трябва ....Само безличните хора могат да се виждат в роля на не цяло...а някаква част от някого, било то и допълваща, що за глупости и щуротии...

Най-доброто което може да направи госпожа Паси е да замълчи. Фактът, че има наглостта да дава рецепти за семейно щастие може да означава две неща: 1. Счита ни за безпаметни идиоти 2. Наглостта й е безгранична Питам се дали госпожата знае рецептата как един средностатистически българин да запази почтеността си след като му дават такива "примери" за подражание...

като гледам колко коментари са "цензурирани" започва да прилича на платен репортаж, за да не ги забравят хората..смешна работа, за какво са такива празни и ненужни статиiки? хажде изтrиите и това сега!

Рецептата винаги е само една - намираш си по-богатичък и известен, развеждаш го и си го прибираш. Лошото е, че и с тебе може да се случи същото, такъв е кръговратът.

са причина за твоето щастие.

Е, каква ''рецепта'' като други и гледат децата, а не тя! Или това е ''рецептата.''

Страшна рецепта - да умреш от смях! Уж възрастни хора, а говорите глупости!

Да не забравят да споменът, че от изключителна важност е и да си на високоплатена държавна работа, което освен доходи за издръжка и привилегии, гарантира и премного свободно време, когато и да пожелаят родителите. Това гарантира добри условия и среда за наследниците, време за тях и разсъждения на световните проблеми, добро образование, което другите не могат да си позволят и съответно още по-големи възможности и страндарт. Работете държавна работа, прибирайте, колкото може повече пари, отделяйте време на децата си, настоявайте да се учат и спортуват. Мъдро, а ;)

Гергана до Соломон.... Трабант до Мерцедес - НАТО ще ни пази! Пази сеее!

ти пък се научи да пишеш,vili.Свят ми се зави от изречението ти,нито точка,нито запетая.

Само той ли е дъртак ,то и тя е същата,не прилича на майка ,а на баба.

Рецептата е ясна - вземаш си мъж гей /в най-добрия случай бисексуален/ и не му правиш забележки като ходи по мъже. Така всичко в семейството е ОК :)

Попитайте Бинка за рецептата. Никога не съм била моралистка, но умната жена в този случай просто трябва да замълчи. Явно г-жа Паси не е толкова умна. Рецепти за семейство - боже мой!!!!

Да бе за какво семейно щастие става дума тук, при условие че има разводи отзад, деца от предишни бракове... Те двама може и да са щастливи, но на каква цена и за чия сметка. Това тяхното си е чиста проба егоизъм. Аз мисля и знам от опит, че такова втора ръка семество (защото те са точно такива) никога не може да е нито пълноценно, нито наистина щастливо... Това е само показност и лицемерие...И няма нужда да четете интервюто. Каквото и да е казала тази Герганка е лъжа и лицемерие и фалш. Рецептата в този случай се нарича егоизъм и незачитане чувствата и желанията на останалите хора...

Най точното изказване в целия форум. Щастие на гърба на нещастие. Предлагам да се вземе интервю от предишните половинки по въпроса.

аре да спрете да ги обиждаате кво ше кажете? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

wow11

Това е вярно само ако сте сигурни, че бившите им половинки са страдали при раздялата... А за децата всичко е според случая. Майка ми се омъжи повторно когато бях дете, да Ви кажа честно 100 пъти по-добре беше с втория й мъж, отколкото с биологичния ми баща. Има хора и случаи всякакви, така че не слагайте епитети без да познавате семейството конкретно.

за поблагодарим на Гери Праси, че ни е светнала като кък се прави семейно щастие с коджа по-дрът мъж! Или може би тайната е в натовския Трабант?

хммм, когато беше министърка, така "убедитлено" ни разказваше какво здраво, сплотено и с много любов семйство има.. Бе много послъгват беее..аман

Много приятно и интелигентно семейство,харесвам ги!Не смятам обаче,че трябва да дават рецепти за семейно щастие.Какво ще кажат по този въпрос бившите им половинки,когато нещата не са били идеални като сега....