Жана прекара ваканцията със съпруга си и детето

Победителката в X Factor се прибра в столицата, за да се подготви за снимките на видеото към „Време”, общото й парче с Моисей.

Обратно в новината

Коментари - Жана прекара ваканцията със съпруга си и детето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Датчанинът изглежда симпатичен и улегнал човек, с добра професия, грижи се и за детето си... Забележете само на общата снимка кого е прегърнало детето и кой изглежда като присаден и не на място... Доколкото знам това дете се е родило с някакъв сърдечен дефект и още като малко е претърпяло тежка операция, а тая уфсъ Жанчето го е зарязала уж за да се грижи за болната си баба, пък всъщност да се прави на суперзвезда у нас. Недоразумение!

Че с кого друг да прекара вакнцията си, като има дете?! Каква извънредна новина трябва да е това?!? Ако за нея е необичайно, то това не е повод за хвалби, още повече в публичното пространство.

Моооого е добра Жана като певица,много!

Напълно объркан живот!

Погрешно прочетох "Жена прекара ваканцията с мъжа и с детето" и кликнах, защото ми се стори абсурдна "новина", а тя била пак за друсания киликандзер с агресивния PR :/

Тази Жана я слушах на живо в мол Сердика. ТАЗИ НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ! Ненчо Балабанов и Фицата я сложиха в малкия си джоб и като певци!

Горкото дете!!! То не е виновно!!! Късмет!

Откъде го намериха този вълк? Некадърна,па и грозна.По всичко си личи , че тези, от които зависят нямат вкус и нищо не разбират.

Жапа прекара съпруга си с ваканцията и детето.

я не закачаѝте момичето направо е върха на рекламата за водка флирт апропо само питам някоѝ виждал лие тази особа ТРЕЗВА

След тази статия имиджът й вече е чисто нов и няма и следа от разклащане. На кой ли му пука обаче :)

Тая не е ли зад решетките,заради престъпните си деяния!

Kalin

На тия снимки яко е играл фотошопа;-)нищо де и не се притеснявайте ако на живо не я познаете като сте ги гледали;-)

Ами така е..... И от Нова Зеландия да си доставяме газ , може да ни излезе по-евтино , отколкото да ползваме залежите от хан Аспарух. Щото и те както златото ни , водата , Марица 1-3 и като цяло всички под и надземни богатства на България са в ръцете на зомбитата.Подарени за жълти стотинки срещу комисион. И докато " комисионерите " не украсят дърветата , няма как да дръпнем напред. Скоро , много скоро !

Обърках темата , простете ;)))) Милиони Българи почиват на море със семействата си , що това е новина , като касае една безкрайно неизвестна персона ?!!! И като гледам не особенно приятна ..

И сега кво - драскаме срещу жълти стотинки. Няма значение, че бъркаме темата важното е да ни видят. Лошо, много лошо и говори за слаб професионализъм.

Ни щием Жана, исками за Мика и мъжо й от боята!

Миен пък ногу мъ киефи!

Жана , Мика , Ива , Жана , Мика , Ива , Жана , Мика , Ива , Жана , Мика , Ива , Жана , Мика , Ива , Жана , Мика , Ива, Жана , Мика , Ива , Жана , Мика , Ива , Жана , Мика , Ива , Жана , Мика , Ива , Жана , Мика , Ива , Жана , Мика , Ива , Жана , Мика , Ива , Жана , Мика , Ива , Жана , Мика , Ива , Жана , Мика , Ива , Жана , Мика , Ива , Жана , Мика , Ива , Жана , Мика , Ива ,Жана , Мика , Ива ,Жана , Мика , Ива

кво стана с нея, като спечели първо място - наркоманка. А малкото ерменче, т.е.дребното - за него вече не се чува нищо. Да, ама Х фактор ще го има щото носи пари и зрители, затова ни зарибяват отсега с щуротии.

Какво е "ерменче"?

Тая толкова ли е велика . единствена и неповторима , та ни я представяте само с първото и име - Жана?! Иначе статията е пълна с тъпи клишета, употребявани за плажуване, семейни отношения и др. подобни простотии. Добре, че поне не ни занимавате с физиологията на тази особа.

Супер важна информация. Тия от Дир.бг да сложат един надпис "платена статия" поне. Следва интервю с Мара Отварачката и нейната почивка.

ааааааааа,на опашката...първо Николетка...

Аз се чудя що забраниха плажуването на Лозенец, а то Жана минала от там.

Идва септември, новият брой на Х-фактор и започнаха платените публикации за "звездата". А тя щастливо се хили от "облака" :) А Саня Незнамкояси пак ще гушне едни кинти и ще зароби поредната жертва на големия Х !

Цяло лято се чудя какво ли прави Жана. Ще очаквам да разбера дали е направила рибник за Никулден. До тогава - няма нужда.

Замазване на наркоманската изцепка преди месец с разказче за приключенията на добричката Жана на Кафяво море :) Не се получава. Сменяйте ПР, че този е кух като хралупа :)

Противна особа!

Кой от двамата на снимката е това Жана ?

Третият.

Виждам, че пиарите са се задействали, обаче плажуващите по същото време в Лозенец видяхме една доста по-различна Жана от тази, която описвате. От сутринта беше яхнала белия кон а детето къде е сигурно и не знаеше. На хората им писна от буйстването и я гонеха да си ходи. Ще ме изтриете ли сега?

че за Жана е необичайно да почива със семейството си.

Коя е тая ,та занимавате народа .На кой му пука за някаква си жана.Хайде дайте нещо по-умно.Да, опитвате се да олигофренизирате българите,но все още има кой да ви даде отпор.Май..та ви.

Ще се разплача от умиление. Лайната в Лозенец може пък и добре да са и се отразили :)

Който е писал съчинението "Лятната ваканция на Жана" се е престарал в желанието си да изглежда всичко толкова мило, тихо и прекрасно. Авторът на съчинението не се е справил с основната си задача.

В случая с Жана е по-добре да се скрие от очите на хората, ще се окаже по-ползотворно на имиджа й, отколкото постоянно да навира личните си неудачи в публичното пространство. "Мълчанието е злато" важи с пълна сила в нейната ситуация. PR-те правят много лоша услуга, хората не я харесват и подобни платени публикации увеличават негативизма към нея.

Crackhead ги наричат в щатите - 1 дума с толкова много значения. Въпреки платената публикация, нарицателното остава да си важи в пълна сила, за жалост.

врете в очите.

Скъпи журналисти и РR на Жана с тия два реда смехотворни разкази няма как да се изчисти имиджа на някои извършил толкова простотии и държащ се като олигофрен навсякъде и постоянно трябва да се смени цялата и визия и държание

Уф. Бех се притеснил да не е пак в някое районно. Олекна ми.