Оралният секс подобрява женското настроение

Американски учени от щата Ню Йорк смятат, че оралният полов акт е изключително полезен за здравето на жената и влияе благотворно на психичното и емоционалното им благополучие.

Обратно в новината

Коментари - Оралният секс подобрява женското настроение | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изследването се прави от група незадоволени маниаци, които с "научните" си решения искат да подбутнат женското население да практикува нещо, което дълбоко им е чуждо, но като изключение в порноиндустрията е много привлекателно и възбуждащо.

Сега изразът "Искам да те направя щастлива" добива интересен оттенък...

нещо не става съвсем ясно за кой точно орален секс става дума - тя да го прави или да го получава.... тези приказки за полезността на спермата важат и за вагиналната и употреба..

а пък мойта плюе а не гълта

...Американски учени от щата Ню Йорк смятат ...аз пък четох, че японски учени от Хирошима смятат че орален секс трябва да правят само мъже на жени.Много е полезен и за двата пола.

пак опряхме до древния спор: секс ли е съприкосновението на оралните устни с половите органи??? казано на академичен език "свирката секс ли е и минава ли за изневяра?" от написаното става ясно, че жените се кефили на оралния секс!?!... о! какво прозрение! само, че не се казва в каква позиция се намира жената при тоя вид секс?!... правеща или консумираща оралните ласки... сугестията: - ама спермата съдържа хормони на кефа и щастието не са повод да се правят изводи от вида: жената извършва копулацията с оралната си кухина а не с вагиналната .... от личните ми емпирични изследвания знам, че някакви си 3-4% от жените поглъщат споменатите хормони и вкусотии останалите или оставят елякулата да напусне тяхното вътрешно пространство или откровенно прекратяват оралния кекс в мига на "световния взрив" :))

Ало Дира , що криете коментари?????

ако трябва да сме точни - подобрява и мъжкото настроение :)))

Аферим на тез учЕни! Да илядите, дето се вика :D

може и да е вярно ,но определено не с различни партньори

А нещо за аналния секс да разкажете?

Тия съвсем са се побъркали! Особено ,ако е за еднократно с непознат-представям си какви бактерии и инфекция в устата на любителката на орална любов ще се пръкнат! После ,защо имало рак на устата!!! ;)

Апелирам в най-скоро време да се появи статия, която да убеди мъжете, че не е страшно и гнусно да правят орална любов на жените. И че както получваш, така трябва и да даваш. Давам и довод: орално задоволена жена -> щастлива жена= усмихната, добра, весела жена-> мир и любов. Пълно е с мъже, които са много отворени когато си искат орална любов и съответно начините, по които да я получат. Но опре ли до там те да свършат нещо - стават много консервативни.

само кажи и ще ти изминкам един език на минката!

Сега ще го разпратя като линк на всички познати от женски пол

кортизола не е ли хормон, който се отделя при стрес и блокира изгарянето на калории и от там спомага за пълнеене?

Това, че се отделя при стресови ситуации(повишаване на отделянето при такив ситуации) не означава, че няма положителни ефекти от него. Значи не си направи труда да прочетеш, а директно да се опитаме да лаем ,а ?

i az obicham.....

Интересно ми е как избрахте снимката за статията. ...имам предположения, но все пак... ;-)

Бас ловя - ключови думи "жена" и "настроение" в сайт за сток фотографии.