Сутрешният секс зарежда с настроение за цял ден

Толкова се уморявате от работа през деня, че вечерта не ви е до секс. Изход обаче има и това е сутрешният секс.

Обратно в новината

Коментари - Сутрешният секс зарежда с настроение за цял ден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина сте много забавни.. и се убеждавам, че Бай Ганьо е в душите на всички нас.. Едните плюят по мъжете, другите оплюват в отговор жените, трети се правят на съветници.. Хора, абе вие мислите ли, чувствате ли?- или само сметки и пари са ви в главите..

Абе ние с половинките си ако ползваме презервативи... та ти таковам и секса.

Абе тая, Киселата, във всяка тема ли ще пише едно и също? Само "копи-пеай"т, а?

Сутрешния секс си е супер, но с милото, а не с любимия враг!

гледам доста кисели изказвания. ако не се натискахте толкова много да се правите на мъже, сега само мъжете ви щяха да ходят на работа и да взимат двойни заплати, а вие да правите сутрешен секс и после само да готвите и да се грижите за децата. сега обаче няма сутрешен секс за вас :)

Всичко това е вярно, освен ако... не си в затвора.

Абе не знам дали зарежда с енергия, ама поне ще си първи за деня, щото като се върнеш вечерта не знаеш кой подред си на опашката.

По-добре нищо, отколкото да се събудиш сутрин с червено садовско говедо!

Ама разбира се! Събуждам се, удрям на милия един здрав секс, после на бегом в кухнята да му направя кафе и закуска, щото докато излезе от кенефа трябва да са готови. През това време се донасят и двата резултата от минал секс и те започват да приискват, сокчета, чайчета, закуска и т.н. Веднага след това, цялото племе групово вие къде му е тази, или онази дрешка и аз трябва да я/ги намеря и подам. Меджу другото с едната ръка почисвам кочинката от нашествието в кухнята, с другата се привеждам в някакъв вид, че нали и аз съм на работа де...Ама нали през цялото време си мисля за сутрешния секс и ми е едно милоооо, едно хубавоооо...абе не ти е работа:)))))))))))

На теб секса ти идва в много. Спри го!

Ами не се женете, бе, какво само циврите да се видите в бяло още от предучилищна. Искате мъж и деца - ще си ги обгрижвате - природата за това ви е създала.

Е така де...природата и мъжовете е създала да носят у дома ЦЯЛАТА мръвка за мен и децата, па аз да си ги глезя и огрижвам всичките, ама не става по природному, щото опъвам каиша наравно с милото за мръвката, а всичко друго трябва да правя според природата барабар със сутрешния секс, който ме зарежда с енергия, та чак фъркам:)))))))

Да, особено мъжленцата трябва да бъдат обгрижвани, защото те, милите, са много нежни същества и самички нищо не могат да свършат, току- виж им окапала някоя ръка... Пък да не говорим, че за къщна работа са прекалено изтънчени, ръчичките са им много нежни, а умът им е зает с филосфски мисли и възвишени и мъдри умотворения, та не могат да вършат такава ежедневна, разбираш ли, профанска работа. Та затова трябва някой все да им върви след ....

жена ми умира за сутрешен секс ... ако остане време закусваме ..

Има време за всичко ако има и желание. А сексът си е хубав по всяко време!

Ха-ха, Кисела, много се смях! Но сега един сериозен съвет, или по-точно идея, не искам да поучавам никого: Утре сутринта като не могат да си намерят нещата, просто ги остави да си пискат. Като не им ги сервираш един-два пъти, ще видиш как на третия път ще си ги намерят самички. Да не ти пука! И не си длъжна да правиш закуската на мъжа ти! Трябвало да бъде готова, той като излезнел от тоалетната!!! Ми не трябва да е готова и толкова! И двамата сте еднакво длъжни да приготвяте закуската за семейството ви, щом и двамата ходите на работа. Направи му съвсем сериозно предложение да се редувате. И ако не си изпълнява "дежурствата", не я прави вместо него. Ще постоят няколко сутрини гладни, пък след това да видим! Включвай в задълженията и децата според възрастта и възможностите им. Не забравяй - не си прислужницата на всички и не е нужно да се държиш като такава! Вие сте семейство и сте еднакво отговорни. Иначе поздравления за хумора, наистина много се разведрих!

Много добре казано! Жените понякога в перфекционизма си забравяме, че трябва да ги научим да помагат, а не всичко да е на нашите изтормозени плещи! Вярно е, че понякога нещата не стават както ги искаме, когато мъжът или децата ги направят, но това поне разтоварва нас и подлежи на обучение!

Хубави съвети даваш, но на чужд гръб. То мъжа ако се бъхта за семейната прехрана и плаща абсолютно всичко ако трябва да готви и да чисти дома най-накрая току виж размилил, че ще му излезе по-евтино и ще му е по-хубаво да се изнесе и си живее живота някъде където ще му е уютно. Дома сме си разделили задълженията и се разбираме добре.

Уау, и в тази тема е пълно с импотентни злобари, че и не ги е срам да го декларират на всичкото отгоре. :)

Ама наистина пълни глупости!

А кога на абажура ???

Luna0102

"Секс ...... или на перваза на прозореца също са варианти." Но преди това си купете високоговорител. Все пак не всички съседи висят на прозорците рано сутринта, а не е желателно някой да пропусне такова нещо. П.С. И се обезопасете, че преди година -две, една двойка в Германия я даваха по новините. Били привърженици на секса на перваза на прозореца, но се приземили на земята.

Пълни глупости за хора без работа!