Шаде на 60: Смела и елегантна

Тя е певицата, която през 80-те пробива епохата на диско попа със своя джаз

Обратно в новината

Коментари - Шаде на 60: Смела и елегантна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БАБИЧКИ! БИЛА Е СМЕЛА И ЕЛЕГАНТНА СЕГА Е ПРОСТО БАБИЧКА!

"Тя е певицата, която през пробива епохата на диско попа със своя джаз"...?! А бе, дира, вие знаете ли какво искате да напишете?!

Страхотна певица, която няма лоша песен. Не съм голям фен на подобна музика, но песните й наистина са Страхотна, както и гласа й.

а ти си просто тъпак

Стана ми тъжно, като прочетох, че е самотна. Прекрасна певица, как пък не си намери някой мъж да е до нея. Сигурно и деца няма

Неграмотната редакторка, преписваща от интернет с Гугъл преводач, пак изцвъка парцалива статийка, за съжаление, този път, не за поредната кифла, а за човек, който не заслужава дебили да пишат за него.

ТЯ наистина е прекрасна.Не велика,"само" прекрасна,просто прекрасна.И колко НЕ е като лилето от кубрат.Хаха...В същност тя за това е прекрасна.Да си жива и здрава каке поне още сто години с тоа кадифен глас.Такова удоволствие ми доставя като я слушам...А за след това не му мисли.Да си жива и здрава.

Да ти е минавало през ум, че може би борави с други стойности в живота си!? А да ти е минавало през ум, че може би харесва живота и статуса си и се чувства добре?

Преди 3-4 години беше гост по предаване на МТВ. Изглеждаше така, че Водещата, 20-ина годишна девойка каза: "Искам да остарявам като Шаде". Разбра ли?

АМА БАБИЧКА!

геронтофил!

за БЕГЕ кочината. ще я чакаме да стане на 75 г. и тогава да дойде да ни попее.

Щях да ти дам плюс преди да прочета целият коментар, подигравката с нашата също велика певица е грозна и не на място. Когато хвалиш някого, не мърси името на друг, толкова ли е трудно?

Има едно дете, има и приятел.. не знам защо са написали, че е "самотна"...

Бабичка, която ти никога няма да имаш.. нито подобна на нея..

Има дете :)

дете....момиче...тоест след смяна на пола вече е мъж. Позаинтересувайте се.

Сладък,преди мноооого години ни гонеха щото искахме да слушаме бийтълз и стоус и щото искахме да бъдем с дълги коси.А на вас селяндурите ви пробутваха онаа смръдла от кубрат и педала от плевен.И нас ни караха да слушаме лиляна и йордана ама не им се получаваше.Няма смисъл да обяснявам на един селяндур колко ПЛОСЪК е гласа на "великата" лиляна в сравнение с този на баба шаде-господ здраве да и дава.Нема да го разбереш,щотУ то тва не се разбира.То се усеща,а ти очевидно немаш такива "филинги",след като казваш че лилето е велика.Тя е велика в твоите очи и в очите на мичо балев.И за това я пускаха.Който не беше "велик" в очите на мичо калев балев от троянските села не го пускаха.А аз сладък нема как да харесвам нещо дето харесва на оня простак.Ако почна да харесвам тва дето харесват простаците ше излезе че аз съм простак.Сега вдена ли или ти е трудно.

Е, и? Това какво отношение има към качествата й на певица?

А дали твоя ''филинг'' може да ти послужи да се изразяваш по-възпитано? Ако всички, които нямат досег с твоето мислене са ''селяндури'', ДАЙ БОЖЕ повече ''селяндури'' :D Явно на теб ти е трудно...

"Мдаааа", наистина си оригинален. Никой друг не мисли като теб. Замисли се само дали това трябва да те радва...!

просто де чудя на злобата ..била съм на неин концерт...невероятна