Коментари - Михаил Билалов тръгна на уроци по майсторско шофиране | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изключително известен и популярен актьор ...моля да ни информирате за всичко свързано с него....

Поне сложете надпис "реклама" до заглавието. И сега сигурно се очаква куцо, кьораво и сакато да се втурне да записва курс по майсторско шофиране при въпросния "майстор" ;-)

абе смешници каква специялна писта ми говорите.не сте ли карали по родните патища и магiстрали и не стe ли срещали постоянно малоумници които се обучават в маисторско фофиране.

Ако този палячо Васил Жеков е рали пилот то аз съм астронавт. Как ще дава уроци по майсторско шофиране като той самият има крещяща нужда от такива. Смешници!

Рискуват да го направят поредния банален актьор!

Те са си банални, така че рискува само той. Но Мишо никога не бил банален или глупав човек.

Видях го на постановката на Теди Москов в Пловдив и малко се разочаровах - много е нисък за мъж, но в лицето е чаровен.

Изобщо не е нисък, нормален си е.

Не ми е ясно как е възможно толкова да са майстори и рачбирачи всички пишещи в Дир. Човекът е много добър актьор, както и Яна Маринова. Едни от най-добрите в момента.

Еми браво на човека и аз бих се записал, ама денги нет за бенз, па камо ли за курсове:) Дано стане добър шофьор,че като актьор много много не го бива:)

Я па тоя. Медиите и по-специално продажните телевизии натрапват нов палячо на българския народ. някаква псевдозвезда... Както натрапиха Ал. Сърчаджиева, рошавият дявол с мазна коса А. Слабаков, както натрапиха голата кратунка Бахаров, пишман-водещият с глас като на стар футболен запалянко Румен Луканов и още и още....

Васо, ти си от най-гадната порода форумни гниди. Пий си ракията, яж си салатата и не се напъвай да мислиш. Очевидно това не ти е силната страна.

Точен си, васо, името им е псевдозвезди.

Браво, Мишо. :)