Шон Пен забрави Чарлийз, глези Минка Кели

54-годишният Шон Пен очевидно бързо е превъзмогнал края на годежа си с Чарлийз Терон.

Обратно в новината

Коментари - Шон Пен забрави Чарлийз, глези Минка Кели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чарлийз Терон и класа и той въобще не й отиваше визуално, така че по-обикновена девойка по ще му стои.

Никой не може да забрави Чарлийз! Ънкъл Шон търси заместители, с които да избута от главата си русокосия ангел... Но такова преживяване не се забравя...

Шарлийз Терон е класна жена.Колкото и да е добър актьор Шон Пен до нея стои като кръпка.Това селско девойче повече му отива.

Кой е казал, че за един мъж най-важното е да е красив? Това е предпочитано повече от тийнейджърките или младите глупави жени. Една жена с опит като Терон и на нейните години няма да почне да гледа първо красотата на мъжа до себе си. Има толкова много по-важни неща. Жена като Чарлийз Терон заслужава само най-доброто отношение. А Шон Пен трудно ще й го даде.

Нито Чарлииз нито Минка имат грам мозък в главите си - за да се хванат с този - човека не е добре с главата.

Ти била ли си с него ,че знаеш? И двете са имали много мъже преди него, но са го избрали, вероятно си знаят защо ...

Шон Пен явно голям го вади и добре си служи с него :). Явно е изкусен любовник. Няма друго обяснение за списъка му с красиви жени.

Че Мадона се заслужава дървото е повече от ясно, но аз мисля, че терон просто му е омръзнала ... С красотата, както и с почти всичко на тоя свят се свиква!

Аз пък четох, че тя го е зарязала. А и фактът, че той веднага се впуска в нова връзка говори, че лекува наранено мъжко его.

Възможно е и на нея да е посегнал. Защото доскоро твърдеше, че е мъжа на живота й и иска деца от него. Изведнъж такава рязка промяна не е нормална? Но при нея няма как да мине побой. Чарлийз е имала трудно детство. Майка й е застреляла баща й заради системен тормоз и пиянство. Като актьори и двамата са велики. Тя е и много красива жена. Желая им щастие!

Минкееее, Минке. Кой та кръсти така ма? Всички крави у наше село са Минки.

И с Минка няма да го бъде, колко 2-3г. да изкарат и да се връща при Робин, че вече остарява.

Минке, Минке,опомни се, къде си тръгнала с тоя старец, какво като е голям артист! Виж го на какво прилича-на нищо!

Доста се сбабичоса и той. Иначе е страхотен артист. Нищо чудно, че мацките му се лепят.

ех тая минка бе

Да се ожениш за Мадона се иска известна доза смелост и лудост едновременно. Плюс таланта и въображението му - какво повече искате от един мъж?!? Биел жени... повторете го още 100 000 пъти, тук един и същ човек го е написал поне 10 пъти. Вероятно той самият е с жена повече от Терон и е постигнал повече от Шон. А Минка е поредната кифла от нивото на Мика - снимка във фб и пей сърце, колко му трябва да едно простовато момиче...

красива е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не си позволявай селю..подобна скапана селяния. дължиш ми много голамо извинение

Минкеееее..остави го Шон, ела на моя Пен.

Лошото момче ги взима за известно време, колкото да се наязди, и после ги пуска на свободна паша. И кобилките доволни, и той.

Rosemary

Ха дано след като в публичното пространство излезе популярно американско момиче с името Минка, в България да се сетим, че това име не е нито смешно, нито "селско", нито простовато.

Ти да не си "бра'четка" на нашето Миче ! И тя е убавица!

ей, да му се чудиш на чичо Шон, какви убави гаджета забърсва. Нещо сбъркано има в жените. Не случайно има лаф "Бий ма- обичам та."

Абе, Чарлийз, абе Терон, що ти требваше да се занимаваш с този нефелник?! Не можа ли да си намериш нещо по-свястно и нормално (освен ако не го правите заз шоуто)...

като примерно теб

Това,че бие жени - така казват,но е евреин.

Спомням си като се събраха тия двамата четох за тях пак тук в дира и в коментарите някой беше писал, че е въпрос на време Шон да и отпере два шамара - евала - позна. Та какъв мачо е тоя дето бие жени и то собствените си - мое ли да ми обясните фенките му?

А ти откъде знаеш, че бие жени? Видял лиси или си чел в жълтата преса?

Чел съм не в жълтата преса - случая с Мадона става известен след като я приемат в болница след като дебила я удря забележи с бухалка. Освен това съм чел негови собствени признания по темата. А и се замисли - защо една жена казва, че той бил мъжа на живота и и след една седмица го зарязва

Като чета коментарите оставам с впечатлението, че това е форум на олимпийски богове!!! Кой знае какви грозници сте всичките драскачи тук, но нали е анонимно, дай да плюем по човека! Колко от вас пишещите тук можете да му стъпите и на малкия пръст? А като станете на неговите години и ви погнат внуците колко ли метра ще извървите преди да грохнете с плитки хрипове? Красивите жени, а и не само, не търсят непременно стандартна красота в мъжа, а търсят мъжа мачо! От този мъж извира тестостерон ! А като говорите за грозен мъж и красавици около него се сетете за Серж Генсбург, Мик Джагър, Кийт Ричардс, Стивън Тайлър и т.н.

Напълно съм съгласен с теб .

е казал ,че е грозен?Никой не може да му стъпи на малкия пръст!МАЧО Е!За това,че бие жени Вярно ли е или пресата лъже,или жените му лъжат?

по-долу колко го казват и подкрепят!

Извирането на тестостерон при 54годишните е под въпрос. Не бъркайте тестостерона с привличането на известния и богатия мъж.

Той е гениален актьор с незабравими роли!Като човек е - алкохолик биещ жени и е най добре да си живее САМ!Добър актьор,но гадна личност.

Така както ми го описваш прилича на средностатистически БГ екземпляр с тази разлика, че той е "гениален актьор" ! Въпроса е колко от БГ вариантите му остават сами???

И със сигурност се къпе по-често :)))

Ти под или над статистиката си :)))

Сигурно не е издържал и в пристъп на алкохолно опиянение или ревност й е зашлевил един шамар. Той обича да побийва жените. Вълкът козината си мени, но нрава никога.

Бил(а) ли си свидетел или съдиш от приказките на "ранната" Мадона? Друг е въпросът нея кой ли би я издържал???

Не се ласкай от плюсовете.Казах ти не се излагай или ако си прав/а - сама напиши отговора на въпроса си.

Не съжалявам за тях. Този дядо не стоеше добре до тази красива жена. Просто не й подхожда и това е. Тя е невероятно красива, а той на нищо не прилича. Никога не е бил хубав, нито млад, нито стар. Но за Бен Афлек и Дженифър Гарнър съжалявам, защото бяха страхотна двойка. А и коментарите под статията за тях са сърцераздирателни. Обичайте се, хора. Любовта ще спаси света! :)

Ах тази Минка, Минке от Мъглиж обърни са та го виж, ;-)

Чарлийз е невероятно красива жена. Заслужава нещо по-добро за мъж. И като визия, и по-млад, близък до нейните години, и по-качествен. За мен тя е уникално красива. Бурите са дали едни от най-красивите хора на света. Много талантлива актриса. Пожелавам й късмет, защото е прекрасна.

Така и трябва... тия големи любови трябва да се забравят бързо, така човек си пази сърцето :)

Точно така

Трудно се забравя такава жена. Но мъжкото его трябва да се пази. Първото е да се покажеш с друга, колко си велик. Нищо, че си ме разкарала - ето аз съм с нова. Но според мен сърцето ще го боли още дълго. На зрели години разделите се преживяват по-тежко.

Простата ми алармира .

Ако ти алармира простатата обърни се към уролог.Тази жлеза няма нищо общо с потентността.За Шон е още рано да има микционни смущения!За теб не знам.

Простатата нямала нищо общо с потентността???? Мдааа, личи си, че не си наясно с нещата! За съжаление има доста общо с потентността! Ама ти откъде да знаеш?

Минка кефи :)

Моля не обиждайте името!Не ви прави чест.

За коментиращите се отнася

Бъркаш мила , никой не обижда името по-скоро се коментира актъора Пен и неговата визия

Ти не се връзвай сега, каквото и да беше българско име щеше да стане майтап тука!!

Минка? Мойта пък се казва Станка :)

Според мен - след като пишеш като "регистриран"- трябва да внимаваш какво пишеш за да не се излагаш.

Хмм, Чарлийз отново свободна. Няма да е задълго обаче. Жена като нея, просто няма как да остане дълго сама.

Бъркаш приятелю Красивите жени доста често са самотни тъй , че тезата ти е погрешна

Това не се ли отнасяше само за умните жени?!?

Лично за мен - най-сексапилната двойка на Холивуд без конкуренция... Той - класен мъжкар, тя - невероятна мацка... Съжалявам за раздялата им, мислех, че е тиражирана от журналята, надявам се да е кратка :)

Тук става въпрос за другата мацка

Класен мъжкар - мъж, който бие жени? Да ви имам женската логика.

Никой не може да отрече таланта му .Ролите му са много силни.Минка не е случайна.Някъде да пише ,че ще се сгодяват?НЕ!!!Просто една връзка.Какво по точно ви дразни?Нищо лошо!

Шончо не беше ли с балкански произход ?

ДА от Своге.

НЕ, македонец е :))

Минка Кели е модел и актриса играла в доста известни филми,Дъщеря е на бившият китарист на Аеросмит Морий Кели и внучка на актьора Ричард Ней - получил Оскар!Провъзгласена е за най сексапилната жена на 2010 година!Заедно с Шон Пен участват в благотворителни мисии!!!

Шон Пенев е голем играч. Днеска с Минка, утре с Гинка, вдругиден с Донка. На Пенка изневерява с Къна, а на Милка изневерява с Доца. Е те тава е! Шон Пенев!

Хей, да си като мен - млад ерген (ама Шон не е млад веКе), ще се чувстваш ти, братленце, най-блажен, вярвай мен......Ето идат Тинка, Линка, Гинка, Минка и Калинка и още петдесет и две!

Като прочетох заглавието на статията се сетих за "Минка-свирката".А иначе хубаво , че Чарлийз Терон(една наистина красива жена) се е отървала от този отвратителен тип

Когата приятелството не е важно за хората ,става това ..а хмм..:)

Радвам се, че Чарлийз го е зарязала и се чудех жена като нея какво е могла да намери в отблъскваща мутра му мутра на алкохолизиран бияч на жени, ама човек греши...А глупави млади жени има достатъчно.

Не е бил жени, а папараци!

Алкохолизиран бияч е за съжаление.Изключително добър актьор е,но не заслужава свястна жена до себе си!Да си живее сам.МАДОНА защо мислите ,че го изпъди?

И това ми било любов

Редакторката не е лошо да провери значението на глагола "обгрижвам ". Госпожо , обгрижва се болен човек .

Тази Минка , ако свали токчетата, дупето й се приземява скоропостижн о. Колкото то Терон, тя допусна грешката на всяка жена: да търси блясъка чрез мъжа (в случая още повече), но попадна на "куц кон". В този бизнес разочарованията са големи и неизбежни.

След Минка, да се готвят Мичка и накрая Гинка.

И в България никой вече не си кръщава дъщерята Минка, на тая баща и луд ли е?Колко ли екзотично му е звучало това селско име, за да я кръсти така?

8 Минки са сложили минус, хахаха!