17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека, който не е чувал никаква различна музика от тази на българските изпълнители(които купуват гледания от YouTube и имат по 30-40 хиляди лайка) да на коментират СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИТЕ и НАЙ-ДОБРАТА ГРУПА! Тък като е очевидно че хората слущащи чалга имат доста ниско ниво на обща култура!

Винаги ще има хора, които няма да харесвам BTS. Но нека ние техните фенове да ги подкрепяме още повече, за да успеят да станат най-великата група! А тези, които не слушат BTS или kpop просто нямат капацитет да разберат нещо повече от българските треторазрядни изпълнители!!!

Страхотна статия и микстейп. Надявам се Шуга да продължи да ни радва с още такива песни, независимо дали е солов проект, или групов. Колкото до хейтърите - интересно е как се смята, че феновете на групата са някакви тийнейджъри (което далеч не е вярно, тъй като музиката обединява хора на различни възрасти), но хейтърите са тези, които се държат незряло, сякаш те са тийнейджърите. Затова възрастта тук не е фактор, по-възрастните хора невинаги са по-умни, или пък имат по-добър музикален вкус. Благодаря на всеки, който е отделил две минути да остави мил коментар. И нека не забравяме, че хейтът е за хора без работа и цел в живота. :)

Определено симпатичен и красив младеж Без да се замисля бих вкусил от него, въпреки, че не съм слушал музиката му

Ев, жалки сте с тия хейт коментари. Каква сексуална ориентация има Шуга, не мисля, че ви засяга. Живота е негов и той както и другите kpop изпълнители могат да решават какво да правят. Не съм много запозната със сексуалната му ориентация, но съм сигурна, че не е гей. Но дори и да е, какво? Нима не е човек? Може да се замислите малко, преди да обиждате. Шуга не се държи като гей, нито пък изглежда като гей. Но дори и да е, това си е негова работа. Неговия живот и неговият избор. Азис, любимият изпълнител на повечето българи е гей. Облича се като гей, гримира се, има снимки на които се е целувал с мъже, и какво? Цяла България го обожават. Е, не всички, но повечето го харесват. Сега най-вероятно ще кажете, че просто изразявате мнението си. Ами извинявай, но се съмнявам, че някой би искал мнението на някакви пикльовци 07/08 които не знаят какво искат и буквално са в някакъв филм. Sorry not sorry. :/// Не мисля, че е редно някой да се подиграва с труда на другите. Бахти токсичните хора сте.

Autisti. Nishto ne postigate s heita!

Вече хипер много се смея на ваше коментари. Ей,мърльо. Като не ти изнася..АЙДЕ МЕТЛАТА. Навярно си 08 в пубертет. Още не знаеш к'во искаш. Виж сега,миличък,като не ти изнася,просто напусни. И този коментар не го пиша просто ей така. Мама му стара. Напиши "Deachwita",тази песен е направена точно за Вас. Приемете,че това е толкова хубава музика,но не,Вие не го осъзнавате. Може би,заради бариерата на езика. Както сега слушаш Marco I Bobkata,в Корея слушат Suga,Hobi,Rm и така нататък. За какво въобще коментирате? Като не ви харесва,просто се разкарай. За какво коментираш? По-добре ли ти стана? Трагични сте!

Kato be wi iznasq,just...Ne pishete komentari! Daje...za k'wo otwarqte statqta?

Съжелявам това брат ми го написа! ОБИЧАМ ТЕ ШУГА❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Tova sega ot kuv pol trebva da e bre

От кой ти трябва?

Тва са мъско ли е, женско ли е?

Тоя е толкова рапър , колкото е и естествено рус....

Явно имаш много свободно време, за да пишеш хейт коментари

Яденето на кучета подобрява взимането на високите тонове! "Аууууууу! Ррррр!Джав- джав! рап парче написах аз...."

Я чиба бе!

Требваше да дадат награда и на Краста....

Песента на Шуга много ми хареса, а тези които не разбират от к-поп по добре да мълчат! Не разбират нищо и ми говорят само глупости.

Такъв гей-поп щи дам.. Няма ли нормална музика за тебе, а си тръгнала тия неориентирани създания да слушаш? Колко зле трябва да си, за да харесваш подобно нещо??

Колко зле трябва да си ориентиран, за да не признаваш друго освен чалга?

Браво Шуга

Като гледаш момичешка кей-поп група е пределно ясно и очевадно, че са момичета..и обикновено са много хубави. като гледаш момчешка кей-поп група въобще не е ясно...

На тази корейка и отива русата коса!

От момента, в който чух първия микстейп на Шуга миналата година, не е минал нито ден, в който да не съм била в очакване на втория. И не останах разочарована. Истинско произведение на изкуството, съчетаващо плеяда от жанрове, емоции и теми. Обичам го този гений.

от стадото на шугавата овца ма чалгаджиийката

Добър опит. Само че рапът на Шуга е далеч от чалга. Жал ми е за хора като теб, които изпускат качествена и стойностна музика само заради езиковата бариера и закостенелите предубеждения. Бъди здрав.

Пак ли кучеяд със синтетичен глас, чиято фенска маса са инфантили и тийн кифли?

Всичко наред ли е вкъщи? Сега по-добре ли се чувстваш, след като си написа злобния расистки коментар? Да не говорим, че очевидно не знаеш нищо за к-попа и южнокорейската музика като цяло. Безпочвеният хейт те кара да изглеждаш смешно. Шуга е рапър от групата БТС, но продуцира и суперуспешна и стойностна солова музика. Интроспективен, социално-критичен, неподправен и непримирим, Шуга често засяга наболели и общочовешки теми с надеждата да помогне на възможно повече хора чрез музиката си. Продуцира едни от най-зареждащкте и пристрастяващи бийтове и flow-ът му е зверски. А за хейтърчетата като теб е направил Daechwitа, водещата песен в новия му микстейп, в която можеш да чуеш точно колко не му дреме за такива като теб.

Този "кучеяд със синтетичен глас" може да те купи, да те продаде, отново да те купи и пак ще му останат достатъчно пари да живее в скромно охолство до края на живота си. Пък нека фенската му маса ти е проблема на тебе.

Само да оточня 'D-2' не е албум, а mixtape. Има разлика между двете.

Ънбилииииъбъл.

шуга,сигурно иде от шугава овца

Ся да зема да ти обяснявам ли, да не ти ли.... Сценичното му име е Suga, иде от Shooting guard - позиция в баскетбола, на която е играл. Ама това само е така, да плъзнеш поглед по инфото, не че ще те обогати нещо.

у стадото ма овцо

Easy човеко, спри я малко тая селящина и злоба. Аз ще си бягам, споко. Нито ми е зор, нито ми е цел да комуникирам с тебе, ама от някаква вяра в доброто и в човека реших да ти кажа малко инфо, да не се излагаш пред младите. Уви, нахалост.