17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целта на съня е мозъкът да си почива, а не да се стимулира от идиотски шумове...

Докъм 14-15 годешен живеех на много шумна улица. Или поне така си мислех, но след това живях 1-2 години на оживен булевард и разбрах какво е много шум. Ама не съм поумнял достатъчно. Вместо да продължавам да съм при шума сега си живея тъпо в крайградска къща на тихо местенце.

Абе я да им връчат по една мотика на тия учени, че да свършат нещо полезно

А аз се чудех защо двама-трима "съседи" слизат долу и си подгряват по половин час дизелите, че и форсират даже...Пък то било да ни помогне да спим по-дълбоко и спокойно. Какви невежи сме били, бре-ей! Дори омирисват околността и стълбището, та чак котката се премества от коридора по-навътре....Значи имало и ароматерапия с благоприятно въздействие......Кеф! А след малко пък тия до мен започват да готвят /може би направо в коридора/, и ще заухае на супички, чесън, запръжки, мазнини, препечени скумрии, стари фасове и пепелници и тоалетни миязми....... Поемаш дъх и бързо се изстрелваш надолу докато ти стигне, иначе си обречен на обгазяване.

Това не знам доколко е вярно

хлопането на вратите на старите трамваи по линия номер 6 и якото скърцане на мотрисите по завоите на трамвайните релси след 5 часа сутрин. Събуждаш се стреснато и безуспешно се опитваш пак да заспиш за час- два.

Точно това щях да кажа. По бул. Ал. Стамболийски първия трамвай в 4:15 ако го чуеш, считай, че със съня е приключено.

Като не разбирате от децибели, защо коментирате! Собственото ви хъркане е по-силно от 43 децибела. Събуждате ли се от него!

Аз дигам до 95 децибела след 300 грама. Не можеш да се събудиш от собственото си хъркане, както и не можеш да се гъделичкаш сам.

43 dB на какво разстояние - 1, 5, 10, 20 метра?

Само да добавя че освен дебил, човек направил подобно изказване е и пълен ИДИОТ.

Само пълен ДЕБИЛ може да изкаже мнение че, шумът е нещо нормално.

среднощните каубои!