Ники Кънчев и Ники Пънчев заедно в Слънчев бряг

Водещият Ники Кънчев и актьорите Краси Радков и Димитър Рачков направиха забавно шоу за втория рожден ден на хотел и казино "Платинум" в Слънчев бряг.

Обратно в новината

Коментари - Ники Кънчев и Ники Пънчев заедно в Слънчев бряг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изказа се националният консултант по пасихиатрия-Ло. Като гледам и ти май си в депресия, лекувай се.

Естествено ,че ще се изкажа ! Момчето трябва отсега да взима мерки, а не да се държи като предрусал !

Това, че ти го казваш, не значи,че е вярно.

какво значи телевизионна "водеща" и защо тази длажност е толкова на почит в българия. дали идва от руския кадето "ведушчая" означава жена, която прави някакво предаване. човек може да води куче, слепец, стар и немощен човек, за друго не се сещам. едно време са казвали така и на мъжете сапрузи: "тои води станка", например, защото се е считало (и с право), че жените са като кучките и трябва някои да ги води, за да не се подлагат на непознати кучета???

длАжност и сАпрузи. А главни букви?!

shtom te dvamata sa psevdo aktiorcheta kaji mi koi sa istinskite aktiori

свещенна простота.Тоя Кънчев е баналан ама много,много банален и... зъл.Много зъл и хаотичен.

Чалга простолюдието се забавлява на плоските, дебелашки шеги на отдавна зациклили в свеото малоумие и еднообразие псевдо актьорчета...

Аз мисля,че е крайно време да се сложи забрана какво е това гъбаркане с политици и известни личности,това само в България го има.на какво учим подрастващите на неуважение към всичко и към всеки.Трябва да се снемат от екрана разни "Слави .... ","Господари на ефира" и разни други предавания уронващи престижа на политици,исторически личности и други.

Нели назад си, не е само в БГ, в други демократични държави го има много отдавна, същото ''неуважение''. Зависи кой под какъв ъгъл гледа на нещата.

И Краси Радков и Димитър Рачков вече преиграват.Зациклиха в едни и същи имитации. Вече са досадни. Оригиналния Пънчев дори не ми се коментира,толкова е девалвирал като присъствие.

тя, простотията по хората ходи, не по гората.

Визираш себеси ?

....Рачков трудно ще излезе от тези тъпанарски образи ... Освен това съм на мнение ,че трябва отсега да започне да лекува невротизираното си тяло. Лично на мен неговото поведение ,по време на което и да е предаване ,ми действа адски натоварващо .......иначе ми е симпатичен ,но трябва малко да се поуспокои ...