Коментари - След погребението на Елизабет Втора кралицата на Дания даде положителен тест за Covid-19 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като ЗАПАЛЯТ китайски ресторант или Китайски магазин, ИЗЧЕЗВАТ всякакви ВИРУСИ.. А също и като убият в ТЪМНОТО някой китаец или негър- маймуна, хем ВЗИМАТ пари, хем ИЗЧЕЗВАТ много ВИРУСИ.

Чудо голямо - и к’во от това..?

Направихте страхотна реклама на ваксините

....И сигурно е с 5 бустера

Аз пък си помислих, че е дала положителен тест за бременност

Не мога да се начудя как е възможно положителни тестове за ковид на знаменитости все още да се тиражират като “новини”! Разбирам че в началото на пандемията това беше нещо с което си запълвахте новините, но сега е меко казано абсурдно.

Фалшиво позитивен като много други с които поддържат ковид глупостите.

Нали е с три ваксини и втори път е “болна”. Тогава защо е този зор да се ваксинираме? И въобще каква връзка има тази новина с погребението на Кралица Елизабет?

Каквото и да Ви се отговори, няма да го разберете! Моля да ме извините, ако написаното Ви обиди.

И маймуняка да ги фане

Добре че не е дала положтелен тест за бременност, тогава щеше да е чудо на чудесата.

Айде дано и тази да почине скоро

Изключителна жена, обожавана от поданиците си. Да е жива и здрава още много години!

Как бе, нали короната умря?

То вече само набодени се заразяват от този вирус.

Вече новините за к0вид ги слагат в раздела "life"

Може би, като са прочели "положителен тест", да си помислили, че е бременна.

ЕМ ГО ИЗКАРАЛА, ЕМ ТРОЙНО ВАКСИНИРАНА, ЕМ ЗАРАЗЕНА! ДА ЖИВЕЙ БИГФАРМА, ДЕТО ПОМАГА ЗА РЕГУЛИРАНЕ НА СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ!

Ваксните никога не са предпазвали на 100% от “заразяване” с ковид още повече към омикрон. Откъде си измисляте тези глупости?

ㅤ

Рептилите опъват краци един след друг. Сега ще ги клонират и след няколко години ще ги изкарат, ама подмладени

Братовчедка на покойната

Тази мърша в един документален филм ,обясняваше колко царе било дало нейното семейство на цяла Европа . Най нагло датската мърша каза че понеже вече владеели Гърция,Румъния и Сърбия затова отказали да дадът крал на България ,,Защото българите са врагове,, . Това каза датската кралица ,,Българите са врагове,, . Неотдавна пък в Норвегия се вдигна скандал че българска софтуерна фирма обслужвала някакви регистри в Норвегия и ни поставиха заедно с индийците като чужди и ,,незападни,, и съответно спряха лиценза на нашата фирма . Това го пиша защото виждам има млади и зелени идиотчета дето гледат много БТВ,Нова и подобни лайнони канали и имат изкривена представа за света . Погребението на нищо направилата за България Елизабет 2 и ширещата се пропаганда са част от цялата промивка .

Че й мине.

Че за кога да ѝ минава?!

Когато ви пишат за малоумието на Ким бля бля, врещите с телешки възторг. Когато ви споделят каквото и да е от останалата част на света - злобните дребни душички видиш ли не с еинтересуват. В същото време, шизофвенните душици копнеят да идат в тези държави, да поработят за жълти стотинки, ако могат там и да останат ...., а защо не отидете в Сев. Корея? Там никой няма да ви разкава нищо за никакви крале и кралици или въобще няма да слушате за друг освен за Ким бля бля.

А защо трявба да ходим някъде?! На теб като не ти харесва да ни четеш, ходи ти на майната си и не ни чети!

Ами СЗО казаха ковидясял нековидясал специялни мерки няма. Така, че каква е тука новината?

А дано пукне и тази жаба!

А Васко Жабата как е?

Каква новина, наистина просто ще го преместя в съседсния крачол. Иначе е ясно, ваксините са една тотална пародия, казвам ви го като лекар. Освен да развиете миокардит или друго автоимунно заболяване, няма какво да се случи.

В редки случаи. Предлагам всички да минат на хомеопатия и да не пият лекарства, понеже всичките имат странични действия.

Ефекта на ваксините - чест ковид при никаква имунна система.

Няма изваксен, който да не се тръшна от ковид. А тая дори я е повторил. Но да не я мислим. Тя си е спретнала ковчег, подготвена е. За 5 милиона евро.

Joe69

Ааа, има, има! Свекървата!

Стига вече с тези кралски особи. Карикатурни анахронизми..Елизабет II поне беше симпатична, и държеше някакъв отличитеен консервативен стил, а този вампир да се изплющи с тая червена дантелена рокля, като че ли е участничка в някой конкурс за Мис Пазарджик ...брррррррр

Не думай. И какво ще правим сега?

Местим го в другият