Публикуваха официални снимки от кръщенето на принцеса Шарлот

Дворецът "Кенсингтън" показа четири официални снимки от кръщенето на принцеса Шарлот.

Обратно в новината

Коментари - Публикуваха официални снимки от кръщенето на принцеса Шарлот | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен пък на третата снимка бебчето ми прилича на кралицата...погледа ли...не знам... дано да не съм права....

Прочетох 3-4 коментара и си дадох сметка какви помияри съставляват т.нар. "общество" на днешна България. Чак ми е отвратително, че дишате този въздух като свободни същества и стъпвате по тази земя, за която достойни хора са проливали кръвта си. Когато една прекрасна ябълка е нападната от червеи съвсем скоро от нея остава само гнилоч. Това е днешна България, презрени помияри. Седнали да оплювате кралското семейство сякаш някога бихте могли дори до външните порти да се доближите. Смешници!

прекрасно,достолепно семеисттво. да са живи и здрави!

Тия мухльовци, защо ги публикувяте към "звезди"?! По-правилно ще е в "шоу" или "мода" или "мама"

Шарлотата що е без шапка?

Леле, че грозни тия, бе! Дано издънката на стюардесата да ги облагороди малко! Да получат поне човешки вид, еееее почти човешки!

Не знам от къде ги намирате тези неграмотници, Дира?! Казва се кръщение, а не кръщене, хахахха! Так му казват на село! Трагични сте...

Вика на Кралицата и кралските издънки "да сте живи и здрави" га че ли е на селска свадба!

О----СВЕЩЕННА ПРОСТОТА!!!

лъха на нафталин! Иначе мацето си го бива.:)

ох имам информация че се готви серия от снимки с първите акита на шарлот в едно с албум от същия произход на тати мама и бати

А Хари къде е? Моля веднага да ме уведомите,че съм силно притеснена.

има за какво този фотограв да е любимец. Катрин се е разхубавила и е станала по-женствена. Дори бебето изглежда сладко, макар да е много малко още. Всички са усмихнати и безоблачно щастие струи от снимките. Да, да, има за какво.

Катя

Да си чувал за фотошоп?

Ко туй фотошоп ма katya_c ? Тоя ли е специалистът

На мен ми прави впечатление, че всички са наоблечени - мъжете със сака, жените с палата а 2 годишният принц са то съблекли по къс ръкав и панталонки.

айде проумей на края, че сега е лято и детето си е дете. Като стане на 10 г. ще го завлече протокола и тогава и той ще е с костюм. Сега още може да се наслаждава на детството си!

А ти защо пак си толкова зъл?

Като е лято, лато да е! Искам ги всичките по къси панталонки и на Кейт да и видим сухите крака!

Принц Чарлз е като комбайнер!

нали си като принц... ходи се надуй на мегданя!

Леле какъв овчи възторг! Драйфа ми се от такива пълзящи като тебе.

Като кантонер е

Видяхме снимките. И?

Сега чакай следващата "голяма" новина за тях.

че сме монархия и имаме толкова значими принцове и принцеси.Абе вие българи ли сте бе.Какво ни засягат някои,които винаги са били п/в Родината ни ,п/в Освобождението ни.Те ни имат за отпадък,вие ни зомбирате непрекъснато с някакви си камили,пипита,"принцчета "и "принцески".НЕ

С много, много, стил и Акъл. Да са живи и здрави. Империята трансформирана в Британска общност живее. Само тази Пипа тъпа п..ка ме дразни. Каквото облече Кейт и тя досущ същото. Ало от посолството кажете им да я наритат. Да си знае мястото.

Сега ще им телефонирам на посолството да я наритат Пипа, че те дразни! Я, на кое посолство да телефонирам, на българо-циганското ли?! Да им кажа ли да ти наложат една капела та да я заместиш?

Добре че са красивите жени-Даяна, а сега и Кейт, та да придадат човешки вид на наследниците!Относно Кейт-толкова естествена и красива, дано да не се промени в годините!

тя е грозна, тънкоуста кощрамба!!!!!!

А ти, предполагам, си красавица.

Абе ти...на всеки коментар - мерудия...

Тия шапки ме хвърлят в потрес. Много са смешни, приличат ми на италианеца от "Ало, ало". Големи сноби са.

Катя

Харесвам стила на обличане на Кейт, винаги е много елегантна, но шапките й ми идват в повече. Наистина са много смешни

всички хора ще са свежи и елегантни, ако подобно на тея уроди крадат от хазната милиони, не работят и само се чудят каква поза да заемат за поредната тъпа фотография....

Знаете ле, че ми прави епроятно впечатление Пипа - сестарта на Кейт. Ами тя копира на 100% стила на сестра си: бяла дреха, същите обувки, дори прическата й е същата, шапката. Нима толкова няма собствен стил?! Намирам го за доста странно и ми се струва, че много иска да прилича на сестра си ...

Кой е станал "принцесата"?!

И за кръщенето на Жорж я беше изкопирала нещо

Ох, ама този принц Джордж е такъв сладур! :)

като всеки друг пикльо на неговата възраст....

Сигурно е така, но в момента коментираме този пикльо :)

Имат милиарди, а возят бебето в тази стара, грозна, демодирана бебешка количка... то бива традиции, ама чак пък толкова...

Просто си имат стил, към който се придържат. Най-вероятно тази количка е дизайнерска и струва цяло състояние.

"Дизайнерска" тоя боклук! Прабабата, старата скрънза я е измъкнала от мазето! Много и пука, че е истински инструмент за инквизиция за гледачките пък и за бебето.....важното е то да стърчи като петел на плет в 100 годишната количка

В случая този "стил" мирише на нафталин, а количката е демодирана и грозна. Горкото бебче заслужава нещо по-свежо и радостно.

Количката наистина е била ползвана от Елизабет за първите й две деца. Аз лично намирам,че е клас

И к'во?! И моята прабаба е ползвала каруца и аз сега с каруца ли да ходя?! Снобарски изгъзици!

Къде са бабите и дядовците на Кейт Мидълтън, при положение че кралицата е там.

Кралицата е навсякъде, защото е институция. Бабите и дядовците на Кейт са никому неизвестни частни лица. Достатъчно е, че родителите, сестра и и брат и са там.

Една от бабите на Кейт е била родена в картонена кутия т.е били са крайно бедни!

булгаристанската уфсъ е свикнала да се кланя някому - след 200 години гръцко владичество, после 500 турско, после комунизко и комунизко-мутроидно ето това е резултатът - нейно рептилско паразитие има своите верни малоумни подавици и в Булгаристан!

бг уфсътъ е специфична бг порода - много тъпа, какво са за нея 100-200-500-годишни уроци?! Дайте и да блее възхитено подир тия дето я доят...

Принц Джордж винаги е облечен като дядо си на неговите години, докато Даяна обличаше децата си стилно и модерно.

Къде английската кралица си е оставила чантата. Между другото, има и други подобни семейни снимки, на които тя си е оставила чантата на земята.

Обикновено,когато жените във Великобритания и Ирландия отидат на заведение или обществено място винаги си оставят дамските чанти на пода или под стола,ако има пространство-за тях това е съвсем нормално!

Катя

Явно там не са суеверни като нас, българите...

Нормално, в много страни жените си оставят чантите на земята. Нищо странно. Моята жена в Канада се научи също да си я слага на земята.

Друго нещо научихте ли с жена ти в Канада? Например да сядате по земята където ви падне дори в обществената тоалетна? Много е удобно и практично шъ знаейш, ко шъ си търсиш пейка!

браво на жена ти! Било и е трудно, но се е помъчила и се е научила! Зер иначе ще я вземат за българка и - срам, срам! А пък вие не сте отишли затова в Канада. П.П. А език научихте ли?

защо и е изобщо чантата и какво носи в нея кралицата! Памперсите си ли и портомонето?

носи си короната и очилата, бабешки работи

чейнето си слага да не и обива

Катя

Чантата е просто аксесоар към тоалета

Не ви ли приличат на Усмивки от старите ленти...???!!!

Те са си от старите ленти, само усмивките им са озъбени по американски

а оти нема снимки на нааканите памперси на малкото рептилче?!

Оти да питаш и да не знаеш.

Тая фамилия като я гледям всеки ден у бг новините вече имам чувството, че у БГ-то са и най-верните поданици! Остава да се молите езечасно с Бог да пази кралица, мъжът и, синът и, внуците и принцесата Кейт, малкият Джордж и Шарлотата

Е, сега вече мога да спя спокойно! Даже няма и да вечерям! Сит съм с впечатленията от снимките. И поне една седмица няма да си мия очите - да не се махнат прекрасните изображения.

Не мога да разбера туй на лицето на Камила-та опит за усмивка ли е или направо израз на презрение и погнуса. Иначе и бебето и майката са хубави. Да са живи и здрави и съдбите им да са добри. Човек като се ражда, не знае какво ще му се случи, ей на - днес по контейнерите за боклук, утре в 5-звезден хотел.

Камила толкова усилия положи да изтрие Даяна от това семейство,за да се настани тя,а сега пък взеха ,че кръстиха бебето с името на Даяна,а отгоре на това и в църквата,където Даяна е била кръстена.Тепърва й предстои на Камила да разбере,че за синовете на Даяна ще бъде само'притурката' на баща им,но никога тяхна майка или истинска баба на децата им,които носят гените на Лейди Даяна чрез Принц Уилям.Освен това Даяна имаше аристократично потекло и произхождаше от най-голямото и известно семейство аристократи в Англия-рода Спенсър.Даяна й беше лесна приживе,защото й се даде лесно,но сега ще й е малко трудно,защото името на Даяна ще я следва като сянка на всеки бъдещ семеен празник!Бог всичко вижда!

Уау. Кръщенето е същото като на другото бебе, дето тоя път не е с момичешка нощница.