17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ху дъ фък ис Цеца Величкович?

Много е готина, за разлика от някои задръстеняци.

ЦИца Величкович... Чалгичка... и к'во?!

Не мяЗа да си раздрусаш селската па.ча нали

Па що ме боли курац за теа сърбойци, по ми е интересен Киро Клитора и Мунча тъпако какви тъпотии връщат а, народо гине.

АкУ една женка не гълта и не дава Отзаде язък и за хубостта Та таз от кои е?

Туй дърто айше ко ми го фалят не разбрах.

Вечна е, той ненапразно дедо ми лъскаше бастуна на неин плакат в гаража

Уважавам тази жена. Стана баба може и преди 1 година. Един син. И много обич.

Еми...както и да изглежда, щеше да вдъхва повече уважение, ако не беше се съблякла.

https://m.youtube.com/watch?v=8tHCKUbOW1Y Песента е “зора е, нема те, чуеш ли не могу без тебе…саням те….и т.н. Обожавам тази песен!

Защо феновете на српско, гръцко, бг турбо фолк, все се опитвате да ни набутате в ушите тая музика? Смятате, че привличате още фенове ли, кво ли?

Не ти я “набутваме”. Не стой тук, кого търсиш сина си ли? Няма го и нИ ще да тЪ види. Ха сега да видим!

Ако баба Лили е за теб, ще поръчам статия за нея. Дира, може ли статия за баба Лили?

До Ами: Кукавица......може ли толкова зловещ коментар....не е за вярване, колко простотия лъха от семейното ти възпитание. Слушай си каквото щеш, но така да се изазваш...не ти прави чест. Осъзнай се и се извини.

Ти за семейното ми възпитание грижа не бери. През всичките години се опитвам да ти покажа твоето семейно възпитание и няма да се извиня. Само на кукуво лято извинение от мен. Колкото ти, бульо селска ,си се извинявала толкова и аз ще се извинявам. Замълчи и марш при баба Лили!

Виж ти булята знаела даже 1 песен на Цеца. Малий. Кой знае какви гюбеци играЙ на мъжО си. Някой ден Ке питам съседите.

И какво казваш? Събуй си запалените джапанки, нещо бъркаш адресите , въобразяваш си някакви хора, в статия за Цеца, пишеш за друга....ммого ти се събра, обърши пяната от устата и хайде пак, нали не търпиш някой да е по-устат от теб, ха сега да видим....вади, вади злобата, тя те храни, но същевременно те изяжда.

Нямам запалени джапанки, нито злоба, нито пък пяна по устата, но виж не харесвам свекито защото е тъ по, пошло и дразнещо. А злобата изяде една друга, която е скарана с цялата Си рода, къде баща, сестра, син. Кой остана? Гледай да не се скараш и с другите, но понеже си толкова проста, очаквам го.

Познавам те първо по правописните грешки мМого ли? Айде поправи я и тогава ще говорим. А и не ми казвай мен какво ме изяжда и дали понасям по-устати от мен. Явно не ме познаваш. Аз имам органическа непоносимост към по-тъпи от мен, които искат да ми дават съвети, но не могат. Мъчат се, мъчат се "хората" ама не им се получава.

Не понасям тъпи те хора. Направо ми е противно. Мисля че много време загубих с тях. Да

Обикновено цигане. Е, с малко кофраж.

Толкова пластики и резултат прилича на Софи Маринова

Има само 1 опасен проблем в Мялдивите- това е ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА СЪС ШЕРИАТ. По принцип са доброжелателни към туристите, НО намирането в багажа на турист на секс играчка ....се наказва с ЕФЕКТИВЕН ЗАТВОР. Приятна почивка на Малдивите ПО БЕЗ НИЩО.

Християнските символи също са забранени. Благо Джизъса закво не ходи там. Майтапът настрана, но е тъпо да не можеш да си носиш кръстчето на врата. Колкото до секс играчките .... хм наистина ли е необходимо всичко това?

Ислям ... дето мине той и аркадаша му комунист - трева не никне след тях барем 100 години!

Балканска циганоподобна чалгаджийка.

Като гледаш отдолу нагоре и всичките си приличат.

Сегашните разплути кифли не могат да и стъпят на малкия пръст на Цеца Величкович.

Е ще ги засенчи, няма база за сравнение, щом само стари разпоретини пускате

тия как са го написали, все едно Цеца е на 100 години, а тя няма и 50 още. Ходи на фитнес жената, поддържа се, има много кеш, редовно яде бяло сладко. Това не са ви българските домакини, дето на 40 вече приличат на Шрек. Не е като на 20 или 30, но все пак е много добре поддържана. Няма да и простим,

В тялото може да е поддържата, но в лицето прилича на поне 55 годишна, затова си мислех че е запазена за годините си, а тя нямала още 50 .... Доста е състарена и с типичното за тези среди, а не само лустросано подпухнало лице. Иначе верно има и 30 годишни, които изглеждат по същия начин - също толкова зле

Прилича на Софи Маринова.

на Кардашите.

Глория, учи се от идолката си как се обработват снимки. :) Цял живот се опитваш да приличаш на нея.

А Миле Китич как е?

Мястото на мутресите не е в новините

Аз ли само подозирам или тука е играл здраво фотошопа? Цеца толкова слаба не е. Че се е стегнала за младото лъвче - ясно. Ама чак толкова...

Да не е тъмнозелена?

Лачена ей

Лепа

Згодна Женичка !

Господи ! Колко е Тъпо да ти покажат нещо Тъпо !!!

тая прилича на оная

И на другата. В България имаше една чалгарка дето имитираше тази.