Това са 20-те финалисти в „Незабравима сватба“

Редакцията на Дир.бг номинира своите 10 снимки за финала на конкурса „Незабравима сватба“. Очаквайте скоро големия победител.

Обратно в новината

Коментари - Това са 20-те финалисти в „Незабравима сватба“ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заслужава внимание само снимка номер 1. Останалите са или много аматьорски монтаж с Photoshop, или не естествени(на вратата на жп.вагона).

Харесах повече изборът на редакцията - по точно снимки 2, 7 и 9. Що се отнася до изборът на публиката, си личи, че някои участници са гласували сами за себе си. Затова има по 2 снимки от едни и същи сватби.

Добре де, голямо мрънкане сте организирали тук :) Хората все пак са имали смелост да си изпратят снимките и някои наистина са сладки. Каквото и да ни покажат, все ще сме недоволни :)))

много нагласен конкурс , не ви ли писна от лицемерие и измами

гласувам за първата

Хмм вие май се подигравате, къде са любовта на двама души и радостта на гостите в тези снимки.

kokobrais

Като гледам какво е останало, си представям какво е отпаднало!!

Victoria

Младоженец с обица, налапал цигара и небръснат - не мерси. А в снимка номер 10 нещо тотално ми липсва естетиката. Няма да казвам защо да не се обиди някой - ако бяха мои роднини, щях да я харесвам много, но за страничен наблюдател - не става.

Напълно подкрепям Мони ! Точно това което си мислех, гледайки снимите... Посредствени и без живот. Дори не зная какви хора са ги избирали ,но или нямат нямат никакъв усет за красота и любов или тези хора са им роднини.

Предложението на редакцията е потресаващо. Поне една вдъхновяваща снимка да имаше. Едва ли под името на конкурса "Незабравима сватба" влиза снимката с бабата, снацупените младоженци, булческия букет и т.н. Поне като слагате заглавия анализирайте върху тя, а не лепете етикете без покритие.

снимката с лодката е оригинална.

Щом вече и против хорските сватби злобеете положението е страшно :(

Излагате се много! Избрали сте чудовищно посредствени и тъпи снимки. Първата е на някакво моме, което наднича от панелката за младоженеца. Втората е средна ръка Фотошоп. Третата е безвкусна. Четвъртата е фокусирана върху букетчето и олюпената пейка. Петата е само заради инвалидната количка - фалшива толерантност. Женихът от шестата все едно току що е видял класацията. Седмата е добра реклама на БДЖ, и нищо повече. Десетата е ужасно банална и с нищо не е уникална. Хубави са само осма и девета.

все едно слушам Фънки

е ти какво очакваш да видиш? Философски колажи?? Дълбокомислен "арт" за "ценители"?? Това са снимки по дяволите! На тема сватба.

Предложените от редакцията са много по-оригинални. На мен най-много ми харесаха тези с "нещастния" съпруг и щастливата двойка - булката и майка и :) А снимката с момичето в количката е много трогателна.

коментарът е приятен, само дето на снимката с щастлимите майка и булка всъщност са баба на младоженека и булка

това събитие е прекрасно в живота на всеки един,която и снимка да се сложи си заслужава награда,

Предложенията на публиката са по-хубави

Е, тези наистина са страхотни!Всяка една заслужава награда! Не като миналите/победителите от гласуване/