Вихра: Нямам планове за повторна женитба

Бившата съпруга на продуцента Иван Христов Вихра публикува снимкив личния си профил в социалната мрежа, на които позира с пръстен на ръката.

Обратно в новината

Коментари - Вихра: Нямам планове за повторна женитба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че няма да се жени ,че като знам какъв шум вдигна около развода си си представям що глупости ще изръси ,ако се зажени! То бива простотия ,то бива да не се усещаш,но това вихриното нийде го нема!Айде скрий се ,нещем да знаем жениш ли се,развеждаш ли се !С таз посредственост дето излъчваш ни мъж ще намериш ,ни работа!!!!

Чуди се как да се появи на сцената, горката. Аман от некадърници! Нищо по-различно от флегматичната сегашна "половинка" на Иван. Некадърни и нахални.

Айде стига бе! Това си е хубава новина! Вие представяте ли си какъв цирк ще вдигне, ако тръгне да се жени??? Пък и така е по-малка вероятността да се размножи. Не, че е изключено, ама дано да не се...Няма да има "новини" около нея, сълзи и сополи няма да има...Скукаааа! Тъй мечтана "скука"....

Тази ококорена женица пак ли се появи? Ей, няма отърваване от нея и други, като тази от снимката. Никой не се интересува от тази и размислите й а тя се навира и е изказва. Не, че онази хлебарка и приятелчето му са повече от тази. Втръснали са на всички с простотията и изцепките си. Отвратителни омрази.

ти да не видя от баба Тина, а?

Само не разбрах кой е задал въпросът " Имаш ли планове за втора женитба ?", на който тя отговаря.

kokobrais

Вътрешният й глас!а:-) :-) :-)

Толкова тъпо същество рядко се среща дори и в БГ. Къде я намери тоя Иван, трябва яко да е бил в алкохолен делириум месеци наред, за да я вземе за жена чак.

Не, че той не е боклук. С другарчето си многобели правят. И човек умориха. Гадове!!!!

Е то и аз мога да си разперя ръката с един пръстен и да се снимам? И кво ще го отблежите в ДИР-а ли?!?

Само чакате нещо ново да се появи на страницата и започвате да плюете ! Не ви пожелавам да сте на мястото на Вихра, гадно е да ти отнемат мъжа, но сега я виждаме щастлива, че се е отървала от него !

Официално обявявам, че нямам планове да стана милионер! Ама съвсем никакви. Моля, отбележете го в аналите на Дир.бг.

Много съм разочарован от тази новина... С момчетата всяка сутрин се редим на опашка пред дома на Вихра и я молим да се омъжи за янкой от нас. Възхитени сме от мекия й и незлоблив нрав, от пълната липса на интригантство в нея, както и от милионите други положителни качества, които показа покрай развода си. Дано да размисли, защото аз вече застарявам и много искам да ме вземе!

Сладур:)

"сладур" се римува с голям ....?????

Благодаря за много важната информация.

Да не е луд некой да те вземе?

Вихра: Нямам планове за повторна женитба ЗАЩООООООО???????

Леле маце, ще ти скъсам джанката и без да се женим

kokobrais

Най -вероятно е мушмула, леко загнила ...

Добре, че са американските филми да ни научат що е то пръстен и кога се слага! От кога в България съдим за годеж по пръстен?

Благодаря за информацията. Живо ме интересуваше.

Идеално! Дано повече не чуем за тази "пача".

Ам той пръстенът е на средният й пръст, аз лично също го тълкувам, че или не мисли да се жени или няма за кого...

Оооо, пак ли тая? Тъкмо я бяхме позабравили за известно време и пак ни я натрапвате!