Мария Илиева: Нетолерантният човек е нещастен

Голямата звезда вдъхновена от каузата на конкурса за тийнейджърски късометражни филми Reporteen.

Обратно в новината

Коментари - Мария Илиева: Нетолерантният човек е нещастен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама че глупост напротив толерантия е нещастен

Аз толераст не ставам!!!!!!!!!! Стига с тая толерастия!!!!!!!

Нито е голяма звезда, нито е красива, Толкова хубави девойчета има в България. Стига не занинавайте с тези самозванки.

Готина жена е Мария!

Ми то тогава да си отворим дупетата и да сме толерантни до край! Това сигурно ще ни направи щастливи и ще ни осигури място в Рая!

Нямам думи!

Мария Илиева нито е голяма звезда, нито е красива.А толетантен човек може да е само ако това е взаимно също като приятелството ,любовта и много други неща.Ако отсрещната страна не е толерантна към мен защо аз трябва да съм?

Ето това е отличен пример за тесногръдство и предрасъдъци. В основата на толерантността е заложена противоположна на твоето мнение концепция, която изключва нуждата от взаимност като първоначална предпоставка. А красотата на Мария Илиева е без никакво значение в случая, важното е мнението й, с което аз се съгласявам.

А пък твоето мнение е коренно противоположно на изказаното от "одобряваната от тебе" М . Илиева. Защото тя твърди, че толерантеност значи да обичаш себе си. Т. е другият, според нея, няма никакво значение. Е как това се връзва логически с твоето изказване. Мисли преди да пишеш, ако можеш ( да мислиш).

Tолерантност-стана една от най-омразната ми дума.Отсъпваш,толерантен си и накрая ти се качват на главата ,и те мислят за глупак.Така се случва и в БГ през последните 23 години-патим си защото сме толерантни и така ни проповядват от запада-така се създаде ДПС,така изстъпленията на циганите стават все повече и бандитите все по-нагли.От както спях да бъда толерантен,се чувствам даже много щастлив,така ,че Марийке не проповядвай толерантност на нещастния българин-запази я за себе си.

Не мога да бъда толерантна към чалгата,която 'дъни" от съседите в 2 през ноща с припев-"моето коте не е за играа-аааа" Не мога да съм толерантна и към хвърчащите фасове от колите, към некъпаните хора в автобусите,към простотията и наглоста!

Мария е интелигентна и красива жена. Има и хубав глас. Не знам защо непрекъснато се заяждат с нея.

На теб може и да ти харесва, но на мен не.Винаги трябва да се пише "за мен Мария е ...." , а не "Мария е...". Виждала съм я без грим, знам тя самата колко е толерантна и това ми дава повод да не я харесвам.

Моите впечатления са само от телевизията. Не я познавам като човек, но не може да се отрече, че има много добър изказ, мисли бързо и изглежда добре. Според мен поне :)

,,Да си толерантен в един зверилник означава сигурна смърт,,- Хайтов Толерантността е необходимо да е съобразена и да има граници. Когато една маймунка си подскача до теб, можеш да бъдеш толерантен, но когато маймунката реши да ти се качи на главата да бъдеш толерантен е все едно да слезеш на нейното ниво и да се превърнеш в маймунка.

Голямата звезда!!!!! Защо постоянно ми насаждат как да възприемам някого?

интересно, какви щеше да ги плещи за толерастията тая "звезда", ако съдбата й беше отредила да е самотна женица в едно от стотиците български села, тероризирани всеки ден от безнаказани мародерстващи и зверстващи цигани.

Какви 19г. си навършила неотдавна, като гониш 36??????

Тя се е пошегувала, не е ли ясно?!

Не виждаш ли Белослава колко е скромна и приятна? Учи се от нея!

Това е по наследство. Харесвам много Анета Сотирова. Тази жена никога не е казала нещо излишно или маловажно. Толкова е земна ,скромна и естествена.

Ами то е просто защото не е способна нищо да каже.

Хм. Да ти имах английското чувство за хумор :-))). В съседната новина и нея, горката, са я оплюли. Нищо не харесваме - нито чалга, нито хард рок, нито метъл, нито българи, нито американци, нито Мария Петрова, нито Анджелина Джоли, нито Софито Маринова, ....нищо не харесваме. А бе ние изобщо добре ли сме?

Мария Илиева исках да кажа. Но няма значение. В момента, в който има новина за Мария Петрова и тя ще бъде оплюта.

Не е точно така. Ние много добре различаваме истинските звезди от тези,които се звездеят. На днешната дата си отиде завинаги Рони Джеймс Дио- малкият човек с големия глас. Класика преминала толкова години и оставила дълбока следа в света на музиката. Поклон.

Толерантността не е за келеши като българите. Те са объркано толерантни. В България толерират простащината, бедността, мутрите, необразоваността...корупцията, ромите...Списъкът е безкраен.

"цигани"

Толерантността е... инкубатор за чудовища.

Според Фондация Америка за България толерантността е да учиш децата че Левски всъщност е бил престъпник и си е заслужавал да бъде обесен.

Но със сигурност не бият Българският Хелзински Комитет по отвратителност.

със сигурност влагат доста... средства.

Приключили проекти В отговор на новите предизвикателства пред достъпа до информация, с грант от Фондация "Америка за България", 8 април 2010 - 8 април 2013 .. ... ... Обществена дискусия за достъпа до информация - 1997 - 1998 Резултатите от нашата дейност по този проект ще намерите в секцията общественно обсъждане към проектозакона В рамките на този проект бе публикувана стенограмата от проведената в София конференция на тема "Достъп до информация - международни стандарти и българско законодателство", организирана от ПДИ и "Артикъл 19" със съдействието на БХК и с финансовата подкрепа на Съвета на Европа и на Фондация "Отворено общество."

Толерантност донякъде. Безкрайно толерантният е обикновен дебил.

От баба си знам "видиш човек с очи на лисица, обръщай се и бягай далече". Че е късокрака и задникът й се удря в тротоара, това е друга тема и всеки не може да бъде перфектен. Да си дойдем пак на думата, че очите са огледалото на душата.Проверено. Който иска, нека ме пише хейтър и каквото друго се сети

Бъди си толерантна колкото щеш, но на мен ми писна да бъда.

Един въпрос към госпожа Мария Илиева. Как така Ви сте в София а гъза Ви е в Севлиево?

Хахаха, това беше много добро :)))

Като арка, каква обширна и прекрасна гледка.

Не мога да я дишам тая.

Америка за Бъглария :)) хахаха, пази Боже! Представям си какви глобалистки бълвочи са насочени срещу и без това маймунизираните по евро-америкаснки образец български младежи. Чудно как за пари човек е съгласен да работи и срещу народа си.

Толерантността Мария, е двупосочно действие. Когато едната страна зачита и толерира другата, трябва да получава същото и обратно. Българите сме толерантни към какви ли не хорски извращения, наглите цигански претенции и поведение, чужди агресивни религии, партии и прочие. Толерантността в тези случаи, се нарича глупост, защото не върши никаква полезна работа там, където трябва да играе тоягата!

Не се противи, плеб. Подчинявай се на волята на господарите.

"Фондация Америка за България - благодаря ви, дир.бг, за малко да си повърна кафето.

и аз! и аз!