Том Ханкс издирва студентка, изгубила картата си

"Лорън! Намерих студентската ти карта в парка. Ако все още я търсиш, можеш да се обадиш в офиса ми. Ханкс", написа в профилите си в социалните мрежи Том Ханкс.

Обратно в новината

Коментари - Том Ханкс издирва студентка, изгубила картата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди 5-6 години съпругът ми намира подхвърлен портфейл. Вътре има само документи на мъж-еврейн, между които личната карта на притежателя, златна карта и т.н. Пари няма. Мъжът ми я занася в офиса на човека. Служителката я приема, защото собственикът отсъства. Съпругът ми си оставя телефона, за да обясни на човека къде е намерил картата. До ден днешен този човек не се обади да каже едно просто"Благодаря".

Ами евреин е все пак, по скоро би поискал пари-входна такса от съпругът ви, че е влязал в офиса му:-)

Възможно е просто служителката да не му е върнала портфейла.

Ако баща ти е българин какво ви прави ??? link ,Под Обамa.

Ако искаш да ни покажеш нещо, дай по-съдържателна ключова фраза, която Гугъл да намери еднозначно.

Статията няма смислови връзки между изреченията си. Журналистът сигурно употребява наркотици. Би трябвало да е забранено по време на работа, дори и да не излиза от вкъщи.

Грешиш, чадо - вината не е на нещастния драскач. Родителите му са употребявали наркотици, а той си се е родил такъв/ава по рождение...

Много студентки нарочно захвърлят картите си, с надеждата да се таковат с този който после я намери и после да го зарежат. Това е един вид повод за запознанство. Така,че внимавайте когато намирате такива карти. най-добре ги оставяйте на портала.

Ти да не си портиера и да искаш всички карти и студентки?

Препатил? Горкият! :) Я земи си изкарай пръстите из контакто....

грам жал нямам за вас мъжете, особено за такива боклуци като теб. Напълно си заслужавате тези жени.

за НАС мъжете, а? Всичките сме еднакви в твоите очички, нали?

Връща, защото търси популярност. Пък и е милионер, няма нужда от кокошкарски работи. Веднъж бях изгубил телефона си в един парк. И след 15 мин. се усетих и помолих едни непознати да се обадят - абоната е изключен. Някой келеш го е намерил и щастлив го е отнесъл като куцо пиле домат. Вместо да се обади и да ми го върне, той се зарадвал с нов телефон. И много хора не биха върнали нищо.

Два пъти намирах и връщах телефони. Почвам да звъня от него, например на последния набран номер и търся връзка със собственика на телефона. Не мисля, че ми е донесло популярност. И не съм милионер.

Идвам, Ханкс. Гола под палтото.

Интересен начин да легитимираш извънбрачната си връзка.

TIREX

"През март Ханкс изгуби кредитната си карта, след което я получи обратно от непознат, припомня "24 часа". за кво му е на милионер Кредитна карта!?

Поразмисли ли за какво му е или пак ще попиташ? Напъни се бе... не е толкова трудно... Ако не става, не се коси. То мисленето не е за всеки. Примири се, че Том Ханкс явно "има нужда"

По принцип хората на запад си получават заплатите по кредитни карти. А за милионерите - нали не мислиш, че като иде Томчо да си купи костюмче на Zegna за петнадесетина хиляди долара, ги носи в наелонка!?

Ако някой намери българските корени на съпругата на Том, да ми се обади! Ще направи нашата страна съвсем страхотна!

таз сигурно е завършила току що, и е е изхвърлила с кеф