17-11-2017 20-11-2018

Коментари

новината на деня

Значи се пое....ва

Всяка вечер на операционната върху белия чаршаф. Кой ще я остави такава жена да спи сама.

Малко е кльощава ама става.

Къф е тоя ТОП-модел дето сефте го чувам бря? По наше време само с черешови ТОП-ове пуцахме...

топ-какво?

Божке разплаках се от умиление- Каква новина! Една жена е забременяла, дали да не я споделиме в цял свят- Други по важни неща няма ли в тази държава?

Ама тази жена не е красива. Дори чаровна не е.

Странни фамилии и на двете.

Да, не е красива, но за да бъдеш манекен на световна марка се изисква основно ръст 1.75 -1.80, осанка, котешка походка и интересно лице. Нашите виждания за красота и сексапил нямат нищо общо с изискванията на модните империи към манекените им. Ако сте се загледали напоследък, т.нар. нови топмоделки са направо грозновати. Светът на модата вече е толкова пренаситен с модели и толкова преситен от тях, че се търси нещо съвсем различно, нещо изчанчено, дори грозновато и с видими дефекти. Това ще се предпочете пред красивото лице с правилни пропорции и без дефекти. Празни погледи и тела - закачалки. Това искат дизайнерите днес. Като не са красиви няма да отвличат вниманието на публиката от модните им творения. Вече искат безлични модели, за да изпъкват безумните им, но за сметка на това неземно скъпи парцалки.

Хубава новина , но чак интересна или значима.

Кременче, прекрасна новина! Сигурен съм, че дядо ти щеше да е много горд с теб!!

Така е, щото не. Ивееш нито в Париж, нито в Ню Йорк. Там я познават!

На нщкои снимки изглежда като анорексичка, но има време, ще се позакръгли след второто дете.

Познават я в модните среди... И не е ТОП, а просто модел с добра кариера. Ще е ТОП, когато при споменаване а името и, всеки ще знае за кого става дума. Като четеш писанията на " специалистите" от Дир, в България обикновен модел и манекен няма - всички са ТОП.