Диана Найденова отива в TV7

Ръководството на TV7 съобщи, че журналистът Диана Найденова става част от екипа на телевизията.

Обратно в новината

Коментари - Диана Найденова отива в TV7 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази д.найденова не е ли съпругата на този дето се гръмна пред първа инвестиционна банка?

Даа, някакъв човек беше, който се беше набълбукал с МЕГА кредити, беше я заплодил тая кранта, имайки си семейство с две деца.Някакъв от БСП - бизнесменче беше, накрая се видя какво стана, пред банката се гръмна в колата си, след отказано му ре-финансиране.Смятай, що за ПАЧАВРОК е ТАЯ ДИАНА, а СЕДИ ТЕЖКО, И го раздава съдник от пиедестала на "всезнаещ и всеразбиращ"-много я обича тая роля и това е.Бащата не е признал детето, доколкото знам.

Ако започне и по-бързичко да говори.....

Така се поднася новина! Кратко и ясно ! ... И след това просто си четеш коментарите ...

И АНА ЦОЛОВА И ДО НЕЯ МРЪНКАЛНИКА СА НЕПРИЯТНИ ЛИЧНОСТИ. ВЕЧЕ НЕ СА ИНТЕРЕСНИ, ПЪК И ПРЕКЪСВАТ ХОРАТА, КОГАТО ИМ СЕ ОБАЖДАТ И НЕЩО НЕ ИМ ХАРЕСВА....ТРЯБВА ТОВА ПРЕДАВАНЕ ДА СЕ СМЕНИ С НЕЩО ПО-ИНТЕРЕСНО И С ДРУГИ ХОРА, ТЕЗИ ВЕЧЕ СА ДОСАДНИ.

Абе тази скоро беше казала, че ще остане коректна към Милошев и Нейков и остава в бтв. И тя ли се продаде за много пари? Събраха се гъзолизците в тв7, нищо че дудука даден на заден ход след оставката на Боко.

Тая е толкова тъпа и флегматична, че чак изглежда дебилна! Ако да си голям журналист означава да игнорираш събеседника и да повтаряш глупавите си въпроси безизразно и безмислено - тая ще е първа.

Тая флегма кога стана журналистка?Добре, че Росен Петров я взе и изведнъж, хооп крилца....Пълна дроп.

Спокойно. Боклуците там са много. Още един няма да се забележи.

Тази крава най-после са махна. Да им е халал нагаждачката тъпа.

И журналистите като политиците са продажни и безпринципни.

Поредното бездарно плямпало сменя телевизията.

Ужас!Тъкмо се отървахме от Люба Кулезич,сега ни натресоха Диана Найденова?!Дано като обиколят всички телевизии да разберат,че са ГОЛА ВОДА!!!

Един журналист ако дразни с начина си на флегматично говорене, то няма значение добър ли е или не...дразни и това е...и не ги слушат

Ваня, много си права, че дразни. Аз обаче се питам: Говори бавно, защото мисли бавно или защото е много флегматична? Впрочем това е без знчение щом е НЕПОНОСИМА!

Права си, друго си е да се клати напред-назад и да пръска плюнки като Росен Петров.

Ми не я слушайте, бе! Що стоите будни по нощите да я плюете по форумите? Да нямате някакъв личен мотив случайно?

браво - вече мога да изключа този канал от пакета си ... Толкова гнусни изроди просто не е за вярване как се събраха под един покрив --- жалко за курвалезич - мястото й е само в тази гнусна медия !

Защо бе Дидо, нали и журналистите са и те хора като нас; търсят си по-платена работа. Ти на работата си върхът в професията ли си?!

Тия от BTV са луди! Вместо да разкарат това недоразумение Росен Петров, те изпуснаха Диана Найденова!

Тази овца е добра порода. Макар и куха лейка тя е атрактивна и шоуто което прави може да се гледа. Разбира се на чалга зрителя и силно посинелите ова се харесва. Ми то е ясно за такива място в чалгарските медии винаги има. Ха наздраве!

Е като е готина сега какво, да се утрепе ли? На мен лично не ми пречи, че е секси. Вярно че малко разсейва драгия зрител, но по-добре хубава водеща отколкото някой крокодил.

Едно хубаво предававане може да гледате ако някой не е на работа по това време. Делници - следобеден блок с водещ Николай Колев по Евроком. Аз гледам повторението вечер, но колкото и да му се подихграваха в миналото Господари на ефира, той си е класика в телевизията. Повторението на предаването е по Ekids от 20:00

на дяна мястото не е в телевизята.няма поведеня и добро даряне с гостите не считам че е юрналистка. даржи се като махленка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Според мен мястото на Диана Найденова е точно в телевизията, но не в BTV. Там я бяха захлупили под шапката на Росен Петров и не й даваха никаква възможност за изява. Много добре направи, че се махна, във всяка друга телевизия ще има по-добро поле за изява!

Ама тя какво трябва да изявява? При този ДЕФИЦИТ - просто забрави! Най-много да дразни! И е добре това да става от екрана на онази телевизия, която най-малко се гледа!

Браво на Диана точно попадение на Бареков . Ама много ще и отива в 7дни ТВ У нас обаче редум с порно каналите и 7 дни съм го блокирал заради децата

Врло лепа жена ,и е пуна со акъл.Има добра иднина.

Бюреков обра целия мазен щанд от тутманици и тиквеници.Сега и тази мазна превтасала кифла с гъгнив глас и досадно бърборене.

Гнусна и злобна, мрънкаща и заядлива некомпетентна женица.Радвам се, че се маха от Росен Петров.А там, където отива, да им честита!

Е това ако не го е писал самия Росен, здраве му кажи!

много добре защот разваляше предаването на росен петров *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То пък едно предаване... Ще му видим сега рейтинга, тя като се махна.

Браво!Една кифла по малко във витрината на БТВ.

Ама витрината им нещо съвсем се опразни! В скоро време май ще трябва самата Вики Политова да стане водеща, че всички кадърни и избягаха!

Emil

За мен е най-добрата,крайно време беше да излезе от сянката на Росен,да смени tv и да направи предаване по свои виждания. Успех Диана аз ти вярвам.

ден до пладдне.

Заклевам се, няма по гнусна и противна жена от тази. Супер ми е антипатична!

ООООО Иееееее - Слава Богу! Не я понасям и заради това не гледах Росен Петров! Ох как се радвам.

Диана Найденова се издъни в интервюто си с дядо Кирил по повод избора на патриарх Максим. Беше много грозна и жалка картинка. Тя би могла да прави предаване само със себе си, тъй като не понася някой да говори, а тя или не дай се Боже публиката да го слуша. Тв 7 стана телевизията на отритнатите. Добре, че я има, иначе маса самовлюбени щяха да останат без работа.

А как си кръстосваше краката насреща на патриарха ?! ГНУС.

Само дето това изобщо не беше патриарха, ама нейсе!

Я виж ти... И за какъв го избраха Максим?! Всъщност се включих да попитам, с кое точно се изложи Диана в това интервю, с директните въпроси към самозабравилите се божии наместници, които под расото ходят с дънки и златни вериги или може би с въпросите за задкулисните игри и машинации, където всичко се управлява от парите?! Далеч от господната праведност са нашите митрополити, един без досие няма. Такива журналисти като Диана ни трябват, за да им изкарат кирливите ризи, а не като ония - подлогите на Боко.

Бог да го прости! Максим почина миналата година - Бог да ни прости - то бива да сме неграмотни, но поне да мълчим - "мълчанието е злато" народна поговорка

тази дяна наиденова е мармореща и флегматична ''гола вода'' и за нищо не става... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тая жена е пълен задник. За нищо не става. "Журналистка" дрънци. Помним как се метна да плюе е не даваше думата лятото на еколозите. Мърша!

Но за сметка на това като задник е фантастична!

Аз лично одобрявам и някои други части от тялото й!

ооо , и тая е като люба курлезич , само лаят срещу събеседника си, не го изслушват за да разберат нещо смислено от него , прекъсват го когато им скимне с тъпи въпроси преди човека да си е изказал и си мислят че така са мноооого интересни. то не е само да лаеш срещу човек отсреща , а да има смисъл накрая от цялото ти интервю .

Тая щом се маха от BTV, значи знае нещо, което ние не знаем! Ще видите, че ще излязат верни слуховете, че BTV пропада!

Лека полека ТВ7 става най-голямата сбирщина от посредствени журналисти. Жалко, че съсипаха и една от малкото по-читави телевизи ББТ, която влезе в "царството" на Бареков и скоро няма и да я има. Вече не остана нищо за гледане, освен разни чужди, но не толкова грозни телевизии. Аз в момента не се сещам за някоя БГ телевизия, която да не те натоварва с безкрайни реклами, злостни коментарни предавания, изхабени реалитита. Няма такава БГ телевизия дето да седнеш да гледаш и да се чувстваш отпочинал и с положително настроение. Всичко опошлява до максимални предели.

А знаете ли кой е баща и?Емил Найденов,който е кмет на с.Горна Малина от листата на БСП,бивш кмет от преди 1989г. и настоящ вече втори мандат.При последните местни избори Сергей Станишев спомена,че една от победите им е Горна Малина с население 1600 жители!Сещайте се.

Какъв баща бе, тя беше казала в едно интервю, че не поддържа никаква връзка с баща си, откакто той зарязал нея и майка й когато била още бебе.

Нещо бъркаш.

Посредствен журналист, харесван от посредствените хора у нас.

Аз май съм посредствена, защото я харесвам и винаги я гледам.

Май ...

Да се маха въобще.. не е желана от обществото ! Никакъв журналист не е тоя боклук! Ужасна жена е, с ужасен характер !

Ти сигурно я познаваш лично, при това отблизо, щом си запознат/а с ужасния й характер?

Аз я познавам лично, съученик съм и от 95-СОУ - беше руска гимназия до 1992. Прякора и беше "поялника" заради носът и.Тогава беше същата, ехидна , надменна и никой не я понасяше.Аз лично се бях отвратил от нея от интригантското и поведение и подлостта и.Има уникалната дарба да прави интриги от нищото.МНОГО Е ЗЛОБНА.Факт.Аз лично я ненавиждах. Випуск '92 е.Нагла Хасковска Селска Пръчка. Селския манталитет и чувството и за псевдопревъзходство на останалите е необичайно силно изразено, което доказава казаното по горе.Баща и без да иска според мен си е спестил доста срам с нея!

Абсолютно вярно.Тая крава беше от нашето у-ще.95-о СОУ, проблема е, че много си е повярвала това злобно същество.

ТВ 7, кв.7, бл.7, ет.7, ап.7

:-))))))

на 7-ми км у 7 часа

Доколко е журналист, още повече пък добър е видно от следното видео: link Иначе съм убеден, че мястото й е именно в дудукТВ там ще може достойно за развие лудостта си и да почерпи от тази на шефа си Бареков. Въпреки, че и Босфор ТВ й отива на манталитета.

... с радост да си я зяпаш Барека ! -)-))

"журналистът Диана Найденова" - това е оксиморон, не може да наричаш едно супер проста и глупава жена журналистка, журналисти са Гарелов и Кулезич, тази си e обикновена простачка. Нека ходи при Бареков Дудука - търкулнало се гърнето и си намерило похлупака.

още един гвоздеи в ковчега не тв 7. тази девоика е отблвскваща! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мога ли плахо да предложа на Бареков да примами някак и Венета Райкова? Тогава предвиждам такъв живот ...

ДИЯНА -ФЕН СЪМ ТИ НО НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ХОДИШ:НА УЛИЦА-7 БЛОК-7 ВХОД-7 ЕТАЖ-7 АПАРТАМЕНТ-7.НО ИНАЧЕ Е ДОБРЕ ЧЕ СЕ МАХНА ОТ бтв ЗАЩОТО ОТ НОВА ГОДИНА НЕ Я ГЛЕДАМ.

Чудя се защо нападате така жената? Комплекси ли имате някакви, що ли? Като не ви харесва, не я гледайте, бе!

от бтв остава да махнат онова мрънкало виктор николаев като почне той да говори и превключвам на друга телевизия

Напълно подкрепям, няма по-антипатичен тип.

Няма лоша реклама.

ТВ7 се превръща в "най-хубавата" телевизия. Трябва дори да се преименува на Канал7. Така и името и ще показва че утайката се стича там.

ТАЗИ ЖЕНА Е ТОЛКОВА БАВНА, ЧЕ МИ ПРИЗЛЯВА.... А И ГОВОРИ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ, КОИТО Е ПОКАНИЛА НА ИНТЕРВЮ. НЕ Я ХАРЕСВАМ!

Е, ти сигурно си голям бързак :) Ама не знам дали са ти казвали, че в журналистиката и в секса това не се счита за голямо достойнство.

Това, че е изнервила И другаря Борисов не я прави по-малко идиот. Рядко тъпо парче.

Идиотка или не, друг освен нея не се осмели да го провокира така докато беше на власт. Сега вече всичките станаха много смели, но така и баба знае.