Цветанка Ризова освободена от Нова ТВ, преговаряла с други

Нова телевизия освобождава Цветанка Ризова и тя няма да се появи на екран в началото на септември в новото съботно предаване.

Обратно в новината

Коментари - Цветанка Ризова освободена от Нова ТВ, преговаряла с други | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да-а, реставрация!

Ураааааа

Колко българи ежедневно са освобождавани от работа даже без да им се благодари... Ризова да не е по-различна? Да различна е с това че е връзкарка и много бързо ще се пъхне в друга медия. Телевизиите са паразити пълни с блюдолизци, нищо не произвеждат, копират чужди продукции и слугуват на силните на деня. Българи мислете със собствения си мозък, а не поглъщайте всичко което ви поднасят " журналистите".

По добре Кеворкян,отколкото някоя тунингована със силиконов мозък чалгарка или миска.А Цветанка си е доста скучновата и само с пулене и издути устни не се печели зрителски интерес.

Най-после тази досадна, маргинална водеща да се махне от екрана на Нова ТВ .....

Разболя се от общата болест на журналята, прекъсва гостите и все тя иска да си каже, все едно е вездесъща. Започна да излъчва досада. Обаче, ченгето Димитър/Кеворкян/ какво ново има да каже на мен 56-годишната. Не може да ме излъже с интелектуалщина и псевдо морал.

Най-накрая, да я видим къде ще отиде, сигурно в конкурентната бтв, която вече почти никой не я гледа

Аман от тая досадница!

Стига й вече на Ризовица.

Г-жа "Какви въпроси ще обичате" най-после дотегна със слагачеството си и на шефовете на Нова.

ЕЕЕЕЕЕЕ най-накрая ! Ама много ни умръзна .По един и същ начин води това прадаване от сто години . Където и да отиде ще е все същата ,изненадана и упулена от всяка новина .Скучна та скучна !

Жалко за Нова телевизия, винаги гледах с интерес предаванията и, така, че успех независимо в коя телевизия ще лъде. Но струва ми се Нова телевизия е загубила добър водещ.

Цветанка Ризова за Кеворк = Кон за кокошка. Вместо да търсят нещо ново и интересно, се връщат към някакви стари, мухлясали и отдавна забравени предавания. Явно положението е мнооого зле, щом са опряли до Всяка неделя.

да има промени,толкова години едно и също...За моето поколение,обаче/60-годишните/ Кеворкян не е промяна-това е реставрация на нещо,което се оказа менте,тъй като е било под режисурата на Държавна сигурност.Лошото е,че едни и същи хора обикалят телевизиите и ние,зрителите,просто нямаме избор-щракваш някой канал и се чудиш дали не ти е повредено дистанционното-ами пак същите муцуни сипят "мъдрости" оттам.Вярно,че и те трябва да си изкарат пенсиите,но са длъжни да ни поднасят нещо смислено.

Аз за това, новини и "публицистика" вече не гледам. Наблюдава се тотална реставрация на това, което беше преди.

Това да не е един очилат бобър, който като го видя на екран и веднага превключвам канала?

Като журналистка беше много добра, но и се изтри езика от лизане. Това е причината.

Няколко месеца след интервюто с Бойко и айде отсвободена.... ясна работата....

Браво!

Браво. Най-накрая прогледнахте. Тази е ужасна. Поздравявам Ви. Сега ако я последва и Гала, цена няма да имате, както се казва. МОЛЯ ВИ

Да махнат и турските сериали.

Сигурно ще се присъедини към бандата на Баре-ееков и лифтинга Курволезич по ТV 7

Гледах предаването и съжалявам ,че го махат.Пожелавам на Цветанка Ризова успех !

И така официално БТВ и Нова останаха без предавания, в които някой да задава неудобни въпроси! ЧЕСТИТО

Журналистката с най-големите наколенки към настоящите управляващи.

с песента: чифт УШИ, останалото г....ъъъз !

сети се мара да се побара тази е поръчкова журналистка и е ужастна

Явно, че всяка жаба трябва да си знае "независимия" политически гьол.

БРАВО на Нова ! Само тя остана опозиция на властта от националните телевизии, като изключим само ония карбовски. Да го махат и него.

нали става въпрос да води предаване "събуди се2? какво общо има тук кеворкян?

Слава богу, че я махат тази слагачка и кариеристка! За съжаление и Кеворк не е стока. Много претенции без съответното покритие. Помня прехвалената от него "Всяка неделя" каква скука беше. Колкото до Гала, която беше спомената в коментарите, ако и нея я разкарат, ще ги черпя.

Гала я харесвам, има полезни рубрики в "На кафе", а и тя е добра водеща.

sa6ko82

и аз харесвам Гала. Но като гледам тука, много хейтъри се събрахте.

Е, какво да се учудваме. Нали това ще стане 24ч с Иван и Андрей. За какво съм и други водещи?

Браво на Нова, най-после разбра, че напълно се беше изчерпала.Беше дори вече неприятна и безинтересна, особено като"гражданин" по всички въпроси, които вълнуваха хората.Само да не кажем каква е разликата във възнагражденията. БРАВО

Е Петкова, я ми кажи кой не е изчерпан?Или смяташ, че дългоносия доноски от ДС Димитър е неизчерпан от няколко десетилетия?

не гледам нова телевизия и както разбирам ще продължа в същия дух.

Защо сме толкова зли и недобронамерени? Вместо да кажем "Успех по-нататък!" /наистина предаването вече се изчерпа като възможности/, започнахме да сипем простотии. Кога най-сетне ще добием култура на общуването. Кога ще се научим, че когато някой падне не е необходимо да го ритаме...

Аман от тоя нарцис Кеворкян! Верно е, че е по-добър от много други които сега го имитират, но е с остарели разбирания, а и неприятен като визия. Сега пак ще ми кани Нешки Робеви, Лили Иванови, и тем подобни... Уж се бори с пошлото, а беше собственик на чалга радио, абе мрачна личност.

А безобразните предавания на опосумите? Нали и тях ще премахнете? МОЛЯ ВИ!!!

Ох, най-накрая.... Сега стискам палци за Гала.... да я последва:)

Повечето арменци са готини, но Кеворкът е гаден и долен.

А могат ли да докажат, че е преговаряла с други телевизии? Или просто си изсмукват поводи от пръстите, за да я махнат? Новият директор на Нова ТВ да не си хапе задника след време, за това че уволнява наред...

Време и беше, достатъчно се мазни на Борисов, стана директно неприятна. Връщането на Кеворкян е ясен знак за смяна на времената...

Направо. Особено ако е вярно, че двамата лигльовци ще са му продуценти...

Особено, като се сетим за времето преди около 30 години, ще разберем какви времена се връщат с Кеворкян. Овехтели спомени и усмивки от старите ленти...

Гонят я, за да освободят място за кадесарското изкопаемо Кеворкян.

Явно арменеца я прецака. На 4 очи си беше направо като събеседник пожелание на Кеворк.

наъ после изклъучително слаб юрналист *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нека позная ? Отива в ТВ7 или ББТ под "вещото" ръководство на Бареков ( Дудука ) да громят враговете на ЛЕНТОРЕЗ ВТОРИ и да МУ го целуват и лижат ! ...Ако сме сериозни - кой й каза на тази посредствена кифла, че става за журналистка ??? Е няма спасение от простотията ....

Жалко! Беше отлична алтернатива на "Нека говорят"

Да се учат и тези ,дето хрантутят това плоскодънно ченге Росен Петров-фъфлещо подвижна тъпня-докъде падна критерият за водещи ,започвайки от дългата кратуна и стигайки до малоумното ченге в тел Скат-Енчев-образец на човешко падение пред парите и злобата!!!

Голяма ГРЕШКА. /тези дето не го харесвате,просто не гледате такива предавания и си говорите наизуст/