Венета Харизанова и съпругът й спят в отделни стаи

Венета Харизанова сподели в откровено интервю, че със съпруга й не спят в едно легло. Причината била, че красавицата не можела да спи с друг човек.

Обратно в новината

Коментари - Венета Харизанова и съпругът й спят в отделни стаи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази пластмасова женица само като си отвори устата и започва простотии да ръси. Била "мисис"...колко деца е родила,отгледала,възпитала?Като свали целия грим и мъжа и бяга в другата стая.

"- Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!" И пак се загледа подир Венета Харизанова.

Гевезелъци! Глезотии - тази не е ли чувала приказките на старите хора за леглото- под юргана...Всяко здраво семейство трябва да спи заедна на едно легло с една завивка! Иначе опасността всеки да си има нещо навън е 80-100% ....А тези дето се женят за пари и кариера са ясни при тях любов-йок!

Много е хубава и с грим и без грим винаги е била хубава.Пожелавам и успех в начинанията си. А вие злобари "гроздето е кисело", а?

Ама тя може в Истанбул друг "съпруг" да си има :). Е,че да бяхте дали координатите на врачката й бе!

предполагам, че не иска да го плаши като свали всичко от себе си - не е шега работа,гоуема работа, сериозна хубост

Обожавам да спя със съпруга си, да усещам голата му кожа, да допра крака до неговите, да усетя аромата му....Венета, не знаеш какво изпускаш!

Какви лични излияния само. Я тичкай да спиш до психиатъра си ;)

Да едно хъркащо туловище....

ето тази новина чаках сега вече моят живот се промени

O, СВЕЩЕНА ПРОСТОТА ! ИМАХ ЕДНА ПОЗНАТА КОЯТО ТЕЖЕШЕ НАД 120 КГ.КОГАТО ОТИДЕ В ИСТАНБУЛ НЕ МОЖЕШЕ СПОКОИНО ДА СЕ ДВИЖИ ПО УЛУЦИТЕ ОТ МЕРАКЛИИИ. ДОРИ СТАНА И СКАНДАЛ НА КОРАБА ЗАРАДИ НЕЯ..... ЕХ.. ОРИЕНТ..

В Истанбул никой на никого не обръща внимание. По улиците има всякакви - слаби,нормални, дебели ,руси,черни,бурки... Толкова много хора, мене дори на пешеходната пътека не ме забелязаха,та щяха да ме згазят :/

любимото място ИСТАНБУЛ... тая да не е от новите българи? ЩОТО на други места по света никои не и обръща внимание.ТО В ИСТАНБУЛ И НАИ ГОЛЯМАТА ГРОЗОТИЯ ДА СИ ЩЕ БЪДЕШ ПОЖЕЛАНА...- АХ И ОХ НА ВСЯКА КРАЧКА.-= ОРИЕНТАЛСКИ МАНТАЛИТЕТ

И аз харесвам Истанбул, но мисля,че мъжете им са много верни съпрузи,консервативни и високо морални заради силната си религиозност. Поне това са ми впечатленията :)

Е сега ще спя спокойно вече след тази невероятно важна новина.Сега пък тази кифла ще измести онази от Перник иразни Николети и т.н.

Това по време на или след секс го правят :)))

Махнеш грима й и остава едно нищо..една пихтиеста кайма вместо лице...

И аз не мога да спя с друг човек, но понеже често ми се налага, не се оплаквам.