Вижте юбилейното шоу на Victoria's Secret

Американската компания за дамско бельо Victoria's Secret събра едни от най-известните модели за 20-ото си юбилейно ревю в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Вижте юбилейното шоу на Victoria's Secret | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичките са страхотни хубавици, с невероятни тела, тази известна марка няма да заложи на непропорционални модели, така че е излишно да правим разбор на момичетата. Невероятни хубавици са, а Джиджи Хадид е сладурана.

Всичко е суета ...

Бехати Принсло ми е фаворитка по принцип. Кендъл Дженър и Джиджи Хадид са много свежо попълнение, тъй като са едни от най-известните в момента. P.S: Иии съжалявам, но Адриана Лима и Алесандра са вече възрастни за шоуто, нека да дадът път на младите.. :)

аз съм на друго мнение. Щом ги искат ще участват. Без тях, Даутцен и Миранда,Жизел шоуто няма да е същото. Бехати не е хубава в лице и е кльощава. Кендъл и другата никой няма да си ги спомня след няколко години. Лима я знаят в цял свят и е жена със силно присъствие. Нека новите се задържат толкова години на върха, което не ми се вярва.

Трябва да се съглася с теб за Миранда и Даутцен.. Шоуто не е същото !

Да наричаш възрастни световните секс символи е доста комплексарско. Те да не са на 83 години? Мисля, че Victoria Secrets трябва да включат даже наистина по-възрастни жени, за да покажат, че и те могат да имат сексапил. А да вкарват 18 - 20 годишни не знам дали има смисъл. Някакви арогантни дървета, които освен да вдигат шум друго не могат не им трябват, а и защо им е на тях секси бельо? Те да засядат над книгите и науките, че много имат да се учат.

Права сте! Да бъде модел на Виктория Сикрет е голяма чест за всяка манекенка, но да си сред първите красавици цели 14 години е невероятен успех. Такъв е случаят с Адриана Лима. Явно марката наистина държи на женствеността и сексапила, защото Адриана носи сутиена от серията "Fantasy Bra", за който мечтае всеки модел на Виктория на 27, 29 и 33 години. Амброзио го носи, когато е на 31 и 33. Тазгодишната Лили е на 30. Има изключения като Жизел, Кандис, които го слагат преди 25. Хайди Клум го е носила най-много пъти и беше лице на марката до 37 год.възраст. Според мен марката залага на женствеността. Защото едно момиче на 20 няма как да излъчва женственост и сексапил като една жена на 30.

Кандис е изваяна красавица, а краката й са убийствени!

Кифли!

Красивата Кендъл се е изложила. Видно е, че е късокрака и не става за модел на Виктория, ама пусти мерак!

Чак късокрака не е, така ми се струва.

178 см е, да наистина е късокрака, даже бих казала, че е лилипут

Принципно дължината на краката не е тясно свързана с височината. Важни са пропорциите. Може по-ниска жена да има по-дълги крака от по-висока от нея. Лима и Кандис са едни от ангелите с най-дълги крака, а на Кандис са и много красиви и добре оформени. Но Кендъл, колкото и да я гледам не ми се струва с къси крака. Поне според мен. А и тази марка няма да вземе късокрак модел. Това не БГ.

кои ги е.е,тия пу....и!...ц ц ц

Е как кой? Тези жени са луксозни играчки за успели в живота господа. Поне наистина са хубави и си заслужават цената, за разлика от нашите измислени бг "красавици".

тая го отнася барабар с перушината! :)

От тия скелети, която и да нае*а, ще получи херния...

Колко ли струва да свалиш сутиен за 2 млн. долара?

100 euro. По-скъпо излиза като го купуваш. :)

Джиджи е прекрасна! Кендъл, обаче, не бива да бъде използвана за манекен на бельо.

Дир отново за пореден път с грешки в галерията. На първата снимка е Амброзио, а не Адриана Лима. От години ви следя и един път галериите ви не са били в ред.Засрамете си!

а така, скарай им се малко на тия калпазани, че през къра я карат вече ! :)