Невена от X Factor под вода в първия си клип

Финалистката от X Factor Невена Пейкова дебютира с песента „Избран“.

Обратно в новината

Коментари - Невена от X Factor под вода в първия си клип | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тези наши песни - защо звучат всичките по един и същ начин, независимо кой ги пее? Толкова посредствено и безлично...

години чакала за тази помия, горката невена - песента просто е невъзможна , клипът -пълна отврат, прилича на краден и събиран оттук-оттам, а за визията на невена какво да кажем - лице от женски пол на възраст между 0 и 50 години - момиче, ориентирай се на друго място, тези ще те погубят, дори и след още две години на направиш клип на марс

Успели са напълно да я обезличат. Но то и това е целта на тея "формати" - откриват талантите, за да ги унищожават овреме.

Пълна боза, блудкава песен, а и изглежда като имитация на чужд клип

Б.ò.Л.и. М.е. Ф.а.Р.ъ.Т.!

Каква е тая Кристина Агилера бе ??? Отвратителен грим ! Клипът прекалява с повтарянето на едни и същи кадри. Все едно гледам новините, когато са откраднали 15 секунди от чужда телевизия но текста им е една минута и поради това повтарят видеото отново и отново.

Първия???? и клип!!!! Евала на продуцентите.. Има-няма 2 години след като е била финалистка, певицата е била удостоена с клип. Хахахахахах.натова му се вика летящ старт в кариерата. Поредното продуцентско малоумие.

Песента прилична, приятна ама нататък !? Ясен, чист глас, хубав български език. Клипът - клише до клише, сигурно от някакъв сайт се взима "pattern" и се сменят само лицата на участниците. Но важна е песента, хайде, давай, още !

Много и брадат партньора, да не е некой "бежанец" ?

селски питки, добре че махнаха гражданството та успяха да плъзнат навсякъде иначе си седяха кротко на село, където им беше мястото, гадост!!!!!

"Селска питка" е винаги за предпочитане пред градски кенеф.

то и до градските кенефи не може без вас, навсякъде сте....селски питки

Хубаво си момиче и хубаво пееш,не гледай злобните коментарии!!Старай се повече да се естествена!!!

На мен песента ми харесва :)

А аз съм на кон!

Няма ли кой да й каже, че тази изрусена до бяло коса само засилва и без това леко селското й излъчване. Има глас, но изобщо не ми допада разбирането, че щом някой има глас трябва задължително да кряска с него, това не е майсторско пеене. За песента нямам и коментар, не запомняща се с нищо стандартен текст и мелодия. Много по-добре може да се развие това момиче, но уви, в този бранш вкусът и стилът са на по-заден план заради комерсиализма.

Дай една твоя снимка да преценим твойто градско излъчване

То пък човек да не изкаже мнение, значи... Който се появява в медийното пространство трябва да е готов да понася и коментари, затова е и тази секция. Ако статията беше за моя клип, моите снимки - нямам нищо против, изказвайте се. Всеки мери със своя си аршин. Аз нищо лошо не съм пожелала на момичето, а съм изложила виждане.

Егати тъпата песен и клип

момичето не е виновно,"стилистите" са я направили да прилича на извънземна, а песентя тя само я пее и то както са и казали другите идиоти, пардон творци,невена е много добра певица, но просто не разполага с пари да направи песни със собствено мнение и да се противопостави на т.нар. стилисти и наложи собствена визия

Невена покоряваше най-вече с простота, освен, разбира се, с безспорния си талант. Гледайки снимките от клипа й, се опасявам, че е тръгнала в погрешна посока. Дано да греша.

Невена от х фактор "духа" под вода в първия си клип...

Колкото и вулгарно да звучи, наистина навява такива асоциации това заглавие. С идеята да бъде по-оригинален, малко се е поолял авторът