Виктория проби в Испания след участие в най-популярното шоу в страната

В Мадрид Виктория имаше възможност да се срещне и с Блас Канто, тазгодишния представител на Испания на Евровизия 2021, който не скри очарованието си от нея

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нито е най-популярно, нито е шоу това, в което замесиха Виктория да участва. Като пишете, имате ли представа за какво става въпрос? Както винаги, нищо общо с дествителността.

С това видео ли ще участва.. От плажа звука е по добър в сравнение видеото за Евровизия. https://youtu.be/29ZjmT1erZ8

Виктория проби в Испания..... това само жените го могат - да пробиват с дупка..... вселенски парадокс.....

.

месна

Нямам нищо против момичето, има глас, но не виждам нищо българско нито в стилът на пеене , нито в излъчването и, което е ключово, за да представи България на Евровизия. И изобщо се съмнявам, че тя се идентифицира с България по някакъв начин.

Идентифицира се с били айлиш, като повечето си връстници. Според "новините" нашите винаги "пробиват" преди конкурсите, а на самият конкурс лъсва каква постна боза са. Само Кристиян някога е имал шанс, но той е толкова българин колкото баба ми - англичанка!

Стига с тези суперлативи предварително, да не стане като Мария Бакалова. Да не кажете после :"Тя е победителка, защото участва в Евровизия"?

то винаги е така!

който не скри очарованието си от нея??? който не скри СВОЕТО очарование от нея или който не скри, че е очарован от нея?!

Kenn1111

Бих се радвал бългалин или българка да спечелят този конкурс колкото и да го плюят някои но това си е реклама за страната.Проблема ни обаче винаги е че не подбираме песен или не създаваме песен която да се отличава от другите а песента на това момиче е прасто......като много други и за мен лично няма никакъв шанс да бъде забелязана.