Кривошиева и Влади Данаилов напуснаха Къщата на VIP Brother

Актрисата Ирен Кривошиева и синът й Владимир напуснаха ВИП Брадър вчера и последваха изгонените Соня Колтуклиева и Аксиния.

Обратно в новината

Коментари - Кривошиева и Влади Данаилов напуснаха Къщата на VIP Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом ми триете постовете, значи съм прав за това, че нарочно и преднамерено се лансира циганката, която отговаряше още преди да и зададат въпроса. А това е доказателство, че всичко е нагласено.

При Гала каза, че въпросната жена е в Америка... Съществува ли изобщо такава ?! И като сочи с пръст чувството за собствена значимост, егоцентризъм и суета в другите, дали има очи да го види и в себе си - менторския тон, желанието за налагане на лична истина, идеи е тъкмо това. Владо е един много объркан човек, който не е наясно със себе си, а тръгнал да поучава другите с кухи фрази. Както са казали езотериците - "В света няма нищо за оправяне, но в нас има много. " Хората затова и разполагат с ум, за да си направят съответните изводи самостоятелно за себе си. Сега че някой мисли, че другите са непросветени овце и имат необходимост от пастир и не вдяват неговата истина е проблем на този, който смята така. Няма единствена истина, а само субективна в зависимост от гледната точка, която е такава за всеки индивидуално. И каква любов, какви пет лева - празни неподплатени с нищо думи - тръгнали да търсят дивиденти на гърба на Стефан Данаилов, несъобразявайки се с него в тази ситуация.

Не знам кой ги изкара от къщата, но добре, че стана така. Много дойде на всички да слушат и гледат техните простотии.

Всичко е по сценария и желанието на екипа на шоуто.Разровиха се в драмата на Ирен,Стефан и сина Владимир за собствена облага,рейтинг и ПАРИ.Следват измислената расова непоносимост,лесбо драма и невъзможно възраждане на стара връзка.Т.е. Ники и Бони,Люси и Камелия , Златка и Благой.Останалите вип -персони ще са статисти и фон за "драмите',които ще ни поднася загриженият Голям Брат.А защо ли не дават резултати от зрителския вот ?А какво става с водещият титуляр Ники Кънчев,който се ОЛЯ от гафове?

Напълно сте права, това е истината за жалката ни Нова ТВ.

Жалко, за г-н Данаилов!

Ама той не е господин, той е другар.

И защо жалко? Тоя мухльо, дето Стефан Данаилов е имал неблагоразумието да създаде и доблестта да признае е едно голямо нищо, както имайка му- меркантилна недоказале се актриса. Защото таланта и величието на Данаилов не могат да бъдат принизини от тези двама та, дето са тръгнали на негов гръб да стават известни ида търсят дивиденти. Ирен трябва да се скрие и да потъне от срам, че е похабила по този начин гените на Данаилов и е отгледала един много-много объркан индивид, който е по-скоро за психиатрично освидетелстване отколкото да бъде пример за някого и да бъде последван, както се надява. Така че не жалко за Стефан Данаилов, а за тези двамата инай-вече за сина му, ако може да бъде определен като такъв, защото само външната прилика не е достатъчна.

Оставям всичко друго, кой на кого син, с любов или без любов, с акъл или без акъл...Но вчера по обед, по време на живото предаване, Владко повече от 10 минути си бъркаше активно в носа и после между пръстите на босите си крака. После пак в носа и пак по краката...Абсолютна отврат! А Ирен срещу него, ядеше /!/ и му предаваше някакви житейски уроци. Не знам баба му кукувицата какво извинение би изтъкнала за тоталната липса на възпитание в това отношение? Човек може да е първичен колкото си поиска, когато е насаме със себе си, в противен случай поражда само гнус и отвращение. Жалко за иначе добронамерения младеж:(

Напълно подкрепям г-нДАНАИЛОВ с решението му да съди НОВА ТВ.Едни пишман продуцентчета и недорасли тв водещи си позволиха да бръкнат в душата на един деликатен човек.Те нямат моралното право, както и бездарницата Кривошиева да печелят от мъката на един баща.Той е постъпил достойно, дал е името си на детето,но оказва се ,че Владко не е попаднал на майка.Очевадно на него му липсват първите седем, а явно и на майка му.Тя няма представа за много неща.ПРОДУЦЕНТЧЕТО Е НАДУШИЛО КОЛКО Е ПЛИТКОУМНА И ДАВАЙ ДА ЗАБАВЛЯВАМЕ НА ЧУЖД ГРЪБ ПРОСТОСМЪРТНИТЕ.НОВА да се преименува в ЖЪЛТА ТВ.

Малкият сектант е с много нисък образователен ценз - Ласкин го доказа с три въпроса и то от област, в която сектантчето парадираше да разбира.

Абсолютно подкрепям мнението!!!

Ирен е от така наречените "набедени артисти", нищо че има някаква награда:) Ролята и във Вип Брадър предизвика иронични усмивки, съжаление и отвращение. Успех в Холивуд:)) Успех в американския Брадър:)

хо хо хо хо , образователен ценз се доказва с дипломи и сертификати, а не в лежерен краймасен диалог. А може и Ласкин специално да се е подготвил, пък дори и твърде повърхностно , за да пробва да произведе сензация с " ерудицията " се, иначе го харесвам, но беше неестествено.

"много нисък образователен ценз" означава основно образование. А Влади е завършил поне колеж във Флорида.

това поведение на майка и син ме отврати тя много добре е знаела чувствата на бащата на дето и към нея сега след 6 брака е решила да очерни един признат човек дошла от майната си едва ли не да я сажалим нали нейната майка я изпратила в сащ сега на какво се надява

плювачи сте жалки душици,задавяте се от злоба.

Предлагам да вкарат Алисия и малкия Валери и да гледаме втора серия -публично решаване на семейни въпроси!!Пълна тъпотия!Това са неща ,които се случват във всяко второ или трето семейство-хората се разделят/развеждат,живеят дори в различни страни,правят нови семейства и тези проблеми в нашия свят са вече съвсем естествени.Децата не могат да живеят с двамата си родители непрекъснато,защото просто родителите се разделят.Детето живее в повечето случаи при майката.Примерите са стотици и хиляди.Нищо драматично,това е живота.

Прекрасна двойка от майка и син! Светлинни години пред болшинството гледащи, пишещи и ругаещи. Вижте своите деца, своите животи и след това давайте наклон на чуждите. Поздрави за достойното представяне, за прекрасното момче - вярващо, съвестно и обичащо. На сган оскотели хорира е трудно за въздействаш с добро отношение и усмивка. Като добиете образованието на Влади, пишете пак! Невероятен млад човек с отворени очи за всичко стойностно и истинско. Бунтар срещу статуквото на "имащия" - било то пари, "положение", имоти. Изправил се срещу всичко и всички ЕДИНСТВЕНО с обичта и вярата си. Наистина огромно браво!!!

ХА ХА ХА ХА Каква вяра, какви глупости, той приказва едно и също и при това безсмислици, какво точно образование видяхте, та другите да трябва да го стигат. Аз видях един лошо възпитан млад човек, който е объркан и незнае кой е и на къде да тръгне... Прави се на месия, и ако някой не е съгласен с него, става нападателен и злобен. И на всичкото отгоре и бил с отворени очи... ужас!!!!!! Но от такава майка какво възпитание да се очаква.

Ирен, това си ти? Нали? Кога успя бе?

Надявам се, че когато се излекуват тези хора и ги видиш психично здрави отново ще вземеш пример от тях и ти ще се излекуваш. Жал ми е за теб, ако мога да ти помогна пиши, наистина искам да помогна!

Мадам Кривошиева, Вие смятате, че ние в България ядем доматите с колците, по-полека ние измислихме компютъра, не го забравяйте!!!Що се отнася до вашия син, това момче му трябва здраво да работи, а не да бръщолеви глупости, не си взехте поука от чужбина. Там трябва здраво човек да се труди, не успяхте да се реализирате, сега дойдохте тук да бъкате простотии. За жалост и тук трябва да се работи. Вземете си откачения син и се омитайте от позахабена ни родина. Прекалено сме уморени, за да се занимаваме с тавика олигохрени, като Вас. С най-добри чуства. Амирикан Български

да, точно така е...с какво например ви грабва гадната маряна, с неизлизащата цигара от устата и ...или бони с неините вечни наранени чувства че някои си бил расист и не обичал циганите, ами те за обичане ли са....даи им да крадат и да излагат бг кадето и да са по света....пози, лицемерие и интриги...боже а пак този тюфлек ласкин и функи....та с какво те са по - достоини от влдо или ирен?

Не се казва крадат, а берът!

а сега зрителите ще вкарат ли в леглото ти стефан данаилов като публично разкри личния си живот много си жалка скъпа като гледам какви ги вършиш изобщо не се изненадвам от възпитанието на сина ти но явно данаилов много добре ти е прецинил

За това, че преди 23 г. Ирен си мислеше, че еб...то е начин за запознаване със Стефан Данаилов си е нейн проблем! И как през тези години не се сети поне веднъж да потърси бащата на сина си, а чак сега се сети, когато я закъса яко с парите. Срамно е това, което правш Ирен!

абе този е абсолутен наркоман не виждатели ,че е за лудницата.хто за бип е това наркомани и лизбиики-уяс. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НЕ ЧЕ ГЛЕДАМ ТОВА ПРОСТО ПРЕДАВАНЕ ,НО НАЙ-НАКРАЯ ТАЗИ ГОЛЯМА ИЗЛАГАЦИЯ / Е НЕ САМО ТЯХНАТА / И ПРОСТОТИЯ ДА СВЪРШИ И МОЖЕ БИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОТЪРСЯТ КВАЛИФИЦИРАНА ПСИХИАТРИЧНА ПОМОЩ !

абе тия хора като ги гледах преди малко при гала ами те се изкараха богове колко били добри как обичали всички хора ами ако наистина е така защо маиката е имала 6 брака как така нито един от сапрузите и не я е оценил от цялото им интервю ми стана ясно че и двамата са за лудницата и наи вече маиката така че наистина поддарям исказването на патрашкова за маиката че тя е по луда

крайно време беше - този нагъл ненормален пръдльо да се разкара от там....

Драги зрители на шоуто - за мен то приключи снощи, защото излъгаха - та кой ще гласува за Ники - ми човека е скучен, навъсен - въобще безинтересен.

ДО ТЪПИТЕ ЧАЛГАРИ (ПО ДУХ И ПРОСТОТИЯ): НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ ВСИЧКИ СА МАЛОГРАМОТНИ И ВЛЮБЕНИ В ЧАЛГАТА КАТО ВАС! СБЪРКАЛ БИЛ КЪНЧЕВ, МАНИПУЛИРАНИ БИЛИ РЕЗУЛТАТИТЕ.. НЕ! ИСТИНАТА Е, ЧЕ ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ СМЕ ВСЕ ПАК НОРМАЛНИ И ОТ ТЕЗИ ТРИМАТА (ЧЕТИРИМА ВСЪЩНОСТ) МАРТИНОВ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НОРМАЛЕН. НОРМАЛНИТЕ ТРУДНО ПУСКАМЕ SMS-И В РИАЛИТЕ, НО ВСЕ ПАК ВИНАГИ МОЖЕМ ДА ПРЕБОРИМ ЛУМПЕНИТЕ И МАНГАСАРЯНИТЕ.. ВСЕ ОЩЕ...

Ако беше нормаллен нямаше да гледаш това предаване и още по-малко да пускаш смс за простотии

ирен на какво се надяваш като публично огласи личния си живот много отдавна би трябвало да си разбрала че нямаш бъдеще с бащата на детето си той много отдавна е направил своя избор макар че ти си мислиш че като имаш дете от него нещата са в твоя полза да ама не човек трябва да жиее живота си с този когото обича и това е налице не е трябвало да стигнеш до тук хората те знаеха като актриса с появата си и изказванията стана много жалка дори бих казала антипатична .

Гледахме една съвсем нормална майка - от плът и кръв, готова на всичко за детето си. Но това може да го разбере само също майка. Яловите, кукувиците, кучките и част от мъжете, с психика на бездетни не могат да чувстват и мислят като нея.

Хайде да не оправдаваме всяка простотия с майчината обич (по-скоро инстинкт).

Това ако е нормална майка, незнам другите майки като мен какви трябва да са. Тази жена въобще не се е справила с възпитанието на сина си. Постоянно говори за любов, а тя самата е доста злобна...

Пази боже от такива майки, раждат и "отглеждат" изроди и ни ги навират в носовете да пърдят.

Не зная на колко години си, смятам, че си на много много много и разсъжденията ти са ненормални.

Това ще да е някаква нова граматика - без препинателни знаци, без изречения и собствените имена на хората с малка буква.

+1 Такава граматика, наистина се ужасих. Има още няколко подобни коментара, написани по този начин

Ирен и Влади бяха най-интелигентните в тази т.нар."къща", но лобито на Стефан Данаилов ги изгони. Що за баща е този, който се срамува от сина си? За срам и позор е самият Ламбо....

Да ти пръдне в устата интелигентния Влади дано, а и ако имаш син дано да стане същия като него, да се гордееш интелигентността му. Наркоманка

а твоя син да ти доведе зет

Не толково важно кой го е направил а коя го е "ВЪЗПИТАЛА". Ламбо е читав човек и да не им се вдява. Всички умрят за сензации и сеири. Да ги пусне по бобслея.

На теб това майка ти ли го каза? Сигурно е споделила, че ти също е трябвало да се казваш Стефанов Данаилов. Ама на, малшанс, Иринка я е изпреварила ...

Лобито на Стефан Данаилов изгони Ирен и Влади, това е истината. Те бяха най-интелигентните хора в тази т.нар "къща". Що за баща е този, който се срамува от сина си, позор за така прехваления Ламбо.....

Най-после, как можаха да направят този цирк, не може един семеен въпрос да става обществено-значимо събитие. Каквото и да е било между тях, това са неща, които се рашават в семейството. Нимо това момче сега ще стане по-обичано от баща си , аз лично се съмнявам, приемам като отмъщение на Ирен, типочно за изоставена жена. Но тоа не е метода, трябва да спечелиш някого, не да отмъстиш, със злоба нищо не се постига, а уж все говореха за Бог и доброта.

Имал много недовършена работа в Щатите...Да им е честит!

генетичната реалност си казва работата! квито са родителите - такова е и генетичното наследство! ако на татко му не му харесва няма сила в природата която да му помогне освен смъртта... но ако смята сина си за резил и след смъртта резила си е резил! сори мастер!!! ;) като си създавал поколение къде си бил да не го възпиташ правилно??? сега сърбай попарата..

Ти също си част от тази, уви, изключително трагична генетична българска реалност.

Говори за себе си бе урод. Аз съм красив и интелигентен Българин и познавам много такива красиви и интелигентни Българи.

До "авторитетния" Стефан Данаилов, който е забравил какъв неубоздан пияница е бил на младини и какви ги е вършил. Всичко се връща г-н Авторитет. Но впрочем, всички комунисти забравят за миналото си-това им е вродено!

Учуден съм, че данаилов бил авторитетен??!! С кое с шкембето ли??! Ужас!

Прост, прост та вдлъбнат си? С малко пагешка мозъче!

Това, че го знаят всички със страхотни роли в киното го прави доста по авторитетен от тебе, г-н Никой.

Аз пък съм учуден от коментара. Ама така е като пишат хора дето сигурно не ходят на кино и на театър, а на възраст са по-млади от Влади се получават такива недоразумения.

Пак нагласените резултати на Тупарев и Нова. Грешката на Кънчев, споменавайки като изгонен Николай Мартинов, не е случайна. Очевидно искат конфликтът между него и Бони да продължи. Да не ми направят победител тоя Тарзан, както онзи от Приморско.

Цирка жълта помия свърши.Навредиха колкото могат занимаваха всички по всички медии с историята си която явно е една огромна лъжа-но какво ли не прави или казва човек за пари.Жалка история по тоя начин да се опитваш да препечелиш нещо на гърба на един достоен човек какъвто е Стефан Данаилов.

Прекрасни сте Ирен и Влади!Желая Ви успех където и да сте!Бъдете здрави и благословени!Лично не Ви познавам но Ви обичам.

Ирен, кога излезе, кога успя да седнеш пред компютъра...

Откъде се избират (а може би - самопредлагат) такива морално нечистоплътни и освободени от всякакви житейски правила идиоти? Ако това е ВЕРИ ИМПОРТЪНТ ПЪРСЪНС - жална ни майка! Между другото - колко от хората под 30 г. знаят коя е Кривошиева? За ненормалния й син - за не говорим!

Аз съм над 30 и пак не ги знаех и двамата преди Брадъра.Сори.

уВИ иРЕН кРИВОШИЕВА Я ЗНАЯТ БЪЛГАРИТЕ НАД 40 -45 ГОДИНИ. И то интелигентните хора с обща култура. Щото и в тази възраст има пропаднали хорица

Какво му има на мочето немога да разбера, че всички го плюете, но така е в българия, а за снощи голям гаф, самия Ники Кънчев се издаде , че вота беше манипулиран - 100 % трябваше да излезне Ники, ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ

И двамата са за лечение...Мисля си, как една майка може до такава степен да увреди детето си ?!Горкия Ламбо, добре че не си е свързал живота с тая психясала откачалка...

че нарочно ги извадиха, не защото получиха по-малко точки, а защото данаилов хленчеше че тяхното присъствие на екрана го правил нещастен. И заплаши със съд НТ.

този Бони е интригантка. нарочно провокира за да излезе жертва на етническо противопоставяне. хубаво че остана. Ще им разкаже играта на всички. Подмолно, манипулативно и с фалшива добронамереност. А отговорите на уж "изпита" по история бяха предварително уговорени и дадени. Тя е артистична и интуитивна и се справи добре, уж мисли върху тях.

А не е ли ТАЗИ Бони? За останалата част от правописа няма да коментирам.

чупката и дим да ви няма,никога не се връщайте. горкият ламбо- луд го направиха.

Най-после!!! Сега вече и двамата ще имат възможност да се лекуват, защото не беше заплашено само тяхното здраве в къщата, но и психичното здраве на всички българи.

Застрашено е психичното здраве на онези, които гледат тази тъпотия и пращата есемеси за някакви абсолютни глупости.

Продуцендите направиха невероятна грешка. Извадиха от шоуто най-качествените и експлоатирани за случая. Случаят "Данаилов" им спечели доста голяма аудитория. Случаят "Черната Златка" няма шанс. Остават чалката, посредствеността и голите, злеприкрити амбиции. Заминаха си по-естествените и откровени участници. Трудно е това да се признае открито, знам. Грешка. Big Brother свърши. Сигнализирахте за неуместен коментар

Напълно те подкрепям. Владо Данаилов е изключително ерудиран и умен млад човек, на всичкото отгоре и красив и наследил актьорската дарба на двамата си родители. Лично аз няма да гледам останалите епизоди на "Батко".

И аз мисля, че не остана нищо характерно и специфично и различно.

Хич не са сбъркали тези тъпунгели продуцентите и НТ. Бяха принудени да изкарат тези. Защо не даваха процентите на всеки номиниран? Н.Кънчев (който от ден на ден изпростява), защо обяви Николай за изгонен и се оказа грешка. Просто тези шушомиги се изплашиха от надигащата се вълна от недовалство в защита на Ст.Данаилов, от подписката на артистите против долнопробното предаване и НТ, които се помъчиха всячески да подронят авторитета на артиста и човека, от заплахата за даване на съд тази чалгарска телевизия.

Пожелах ви го и се сбъдна!Честито,надявам се навън да се чувствате по-добре!Поне ще бъдете далече от помията в къщата.Успех !

да си сред хора и да се режеш като последния чобанин какво е? по-скоро помията си тръгна

Радвам се за тях, че излязоха на въздух, но биг брадър ме загуби като зрител от днес нататък.

На това момче май са му объркали първата имунизация или е от липсата на билки в къщата.

Да си заминава в Щатите и да не се връща, да си чопли носа там а не тук пред камерите, беше ужасен, как да обясня на детето си, че това е некултурно

Ами обясни му че в лицето на Владо вижда средностатистическия американец. Да американците са точно това, с бог си лягат и стават, първият и спортуват навсякъде.

Да позволиш на детето си да гледа това подобие на шоу... Ми ти си отглеждаш следващия владко (малката буква е умишлена!). И що вой, що коментари, що "интерес"... Наистина си заслужаваме и хала и управниците и "виповете"...

аз се чудя как позволяваш на детето то да гледа това.....има ли смисъл да ми отговаряш?

Е, обясни на детето си, щом ти е по-лесно колко е хубаво да не ходи на училище, да слуша чалга, да мята гюбеци, да интригантства, да се включва неканено и некомпетентно в разговори да се заяжда, да се опитва да е център на внимание на всяка цена... Примера го имаш.

ми просто е обяснението - не гледа тъпнята, вие също и не задавате тъпи въпроси. Телевии и канали бол, детски също