17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Авторът на статията от личен опит ли ни споделя как върви динамиката - син-майка- бъдеща снаха? :)) Питам щото е доста странна позиция за съвременен млад човек, живеещ в социалния медиум на 21 в.

В тоя род принцовете колко поколения наред трябва да ги женят за високи булки, за да престанат да бъдат джуджета?

"Статията" не съм я чел, обаче този защо си е сложил покривката от масата на главата?! Да не е с умствени отклонения?

Принцовете в Персийският залив все повече ПОБЕЛЯВАТ, докато принцовете на АЛБИОНа все повече ПОЧЕРНЯВАТ

знаеш ли, че има такива съдии в България - мъжленца с малки п..........ца комплексари

В нашта маала има по-убави.

Вдигали наздравици?! Сериозно ли?! Наздравици в арабския свят няма, освен ако не са с портокалово сокче. По-скоро са прочели някоя молитва заедно. Много сте некадърдни и необразовани дирници!

Разкошна жена е Рания - и красива, и много, много стилна. Това за стила човек си го носи у себе си, или го има, или не. Нагледали сме се на милионери с визия на клоуни. Стил с пари не се купува.

не може да се мери с Рания, тя ми е любимка, уникално красива е. Просто е красив човек.

Няма по-красива от Рания

Какво ни занимавате с разни рязани тарамбуки?

Яжте ми ура - - старата е 1000 пъти по-красива и класна

Са много малко жените и мъжете, които преодоляват динамката тип "собственост" и "проекция" на родителите си. Дори да изглежда, че са "свободни", повечето цял живот питат майките си и търсят начин да им угодят. В Българската народо-психология това е стандартната динамика. В живота на масовата жена, одобрението на роднитите и, приятелките и играе ключова роля. Естествено винаги има хак за тази ситуация - пари в огромно количество и "купуване" на Булката. Дори и в такъв сценарии, властовите механизми остават и продължават да оказват влияние. От мъжка стана деформацията се изразява в едипов комплекс, мъжете търсят образа на мама с продължение. Голяма част смятат това за достойно и по-важно от майката на децата им. Такава психологическа динамика създава хаос в децата и те често подсъзнателно възприемат баба си и дядо си за първичният модел. В съвременният свят на нормализирана от обществото безотговорност към децата, заменена с егоцентризъм и консумеризъм, е много рядко семейство съзнателно да ограничава достъпа на родителите си към формиране на личностите на децата си. След това се чудят, защо децата им са депресирани, объркани и ги отхвърлят.

В Йордания не са толкова отдадени на традиционния ислям. Самата Рания е много светска жена. Краля и той подкрепя мидерния начин на живот. Известен е с това, че е заклет фен на Star Wars

прав си, но няма да ти го ядем.

Хаха-хаха... Ко да правиш... Ръстът не върви с короната и почестите

знам, но кандидат-булката е от саудитска арабия и годежът е бил в рияд. наистина ли си представяш наздравиците там? а дори в йордания, колкото и да е "светска" в мюсюлманска държава забрави за алкохола. дирниците са забравили да допълнят само и че е имало хапки от бекон за ордьовър.

Старата е по-хубава, да, но с какъв грозник си лега ... Това същество жената е способно на всичко за слава и пари.

И много омъжила се по сметка за ниската жаба. Брат и разни далавери върти, докато техния народ също мизерства. Душичка е.

"Рания" на село викаме на един голем съд къде варим компоти в него.

Йордания е една от малкото нормални страни в онзи район.

Под венчило се минава в тракийската Вяра. Вярата в Бог АР (Слънцето символизиращо Синът). Венецът е символ на Божественно покровителство. Венчаният от КиБела се превръща в духовен божи син. В тракийската Вяра Венецът се дарява от Богинята Майка КиБела(Бялата държаща КИ-венеца обожествяващ). Бог Отец само наблюдава от Небесата. Той не се намесва в плътския живот на човеците. Негово е Царството Небесно на душите. Прекият КРЪВЕН наследник на най-големият български светец Св. Цар Константин Велики е Св. имп. Флавий ПЕТЪР САБАЗИУС ЮСТИНИАН-УПРАВДА (21 ноември). Чрез баща си САБАЗИУС и леля си ЛАДА. По майка Петър Юстиниан е от ЮСТИНИТЕ на вуйчо си. Вуйчото е също тракиец. Тракиеца Петър Юстиниан НАЛАГА ЧРЕЗ ЗАКОН в имперската религия БРАКЪТ ДА БЪДЕ СВЕЩЕН ПРЕД БОГА. Както са правили неговите тракийски предци. От Петър Юстиниан до днес бракът е обет пред Бог и този обет се узаконява чрез ВЕНЧАЕНЕ....минаване под БОЖЕСТВЕНИЯ ВЕНЕЦ. Или арабите населяващи днес Йордания са се превърнали в исти тракийци?!

красива била Рания, ама не сме я видяли по бански, както всички други претендентки за мис "нам кво си"!

... не точно. Алтернативата е жива и омъжена или ...Х

Ха-ха...верно !

Запомни: жената си ляго с портфейла на мъжа. Или с илюзията колко е пълен с пари. Ако мъжът може да цитира сюнетите на Шекспир....това е само бонус към портфейла.

Сам си е отгризнал К-ъто.

Ма ти дебил ли си, аз какво ти обяснявам горе?

Ти "богинята" ли си, ненормалник?

Много ясно, според стелиян , Рания била нещо като злата свекърва, дето одобрявала снахата става ли не става ли за синчето й, тоест няма да одобри някоя по-красива от нея, че току от снаха, станала втора съпруга на краля:)))

Да, по същата логика България е една от малкото ненормални страни в Европа.

Теб ако видим по бански предполагам че ще се изплашшм.

кой бъдещ крал пишеш? Ако е за нейния мъж - Абдула II, той е конституционен монарх на Йордания още от 7-ми феврурари 1999 г., а на 22 март 1999 г. обяви своята съпруга за кралица. Ако не беше го сторил, тя щеше да носи само титлата princess consort, точно както неговата майка, принцеса Муна Ал Хюссеин.

арания се вика

ма много нисички тия мъжчета, всичките.....

Е точно щото е нисък я направил кралица. Комплексите на мъжете винаги идват дюшеш.

Напротив, при нас му викаме рания и това е официалното изговаряне и изписване, иначе идва от харания.

И двете не са красиви в лице, но са добре гримирани, слаби и добре облечени.

Т'ва Шекспир какъв чевръст сюнетчия е, друг равен на него до сега не се е раждал! Даже ходжата не може да се мери с него! И Надтрадин ходжа и той!

Първо в Йордания е разрешена продажбата на алкохол. Второ не само там. Трето дори и в СА може да се купи. Но ако те спипат, лошо. Разходи се до Агаба и виж какво правят гражданите на СА.

В сравняване на красота м/у годеница и майка в едно изречение има нещо болно, сбъркано. А момата не можа ли да измисли нещо друго, освен да минава през 9-те кръга на Ада?

Да мрът всякакви араби.. Когато утрепят араби в ТЪМНОТО, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България и цяла Европа..

Тя че разкошна да ама морал нулев

Отстъпва,майката е по красива и изискана.А годеницата с орлов нос и поглед на змиичка.Момчето е симпатяга.Дано саудитите чрез тази не разрушат най демократичното кралство в региона,съвременни хора независимо исляма ,нямат забулени жени,нито изискват.Крал Абдула е пряк потомък на пророка Мохамед, действителния наследник но уважаван монарх в целия свят.

Дъртата е по-красива, но арабките масово са с правени носове и нищо чудно и нейния да е фалшив. А младата е по-естествена. Дори испанската кралица е с правен нос, вижте щерките ѝ с какви картофи са.

Е какво значение има? Важното е да са чаровни и свестни

Абе....харабия е тази, младата. ко кат у суратя мяза на асъл змиа. Нали ша му лапа, ша му варти масура и ша дава де що дупки има по себе си. Пък и тоз принц кой знай колку гювендии има вав двореца си-щракни сас прасти и охраната ша му доведе тутакси я мис америка 2008 година, я мис тайланд 2009 година, или мис Вирджински острови 2010 година. Сичку е за паре и подарачета, коли и чанти манти. Дреме му на тоз тарикат коя ша му е жина.

Дреме му. Тая ще му развъжда семето, няма значение как изглежда, а чия семка е тя самата. Кръвната линия е важната, другото е бошлаф и пластична хирургия. Да де - и пари.

Рания е красавица, но много е ремонтирана.

Хубава е защото е млада,като мине през автосервиза за няколко ремонта и ще стане още по хубава.Не казват каква е по народност,защото Рания е палестинка.