17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има бол пари - плаща. Меси си изкарва с честен труд парите. Предполагам това място е избрано от жена му, защото ме съмнява след изнурителните си мачове Лионел да кисне пред каталози за туристи. Жена му си е у дома и намиране на място за почивка е едно от задълженията й. Колегара отдолу е прав - в Маями се ходи през зима, когато там температурите са близки до летните в Европа. Сега там е страшна жега. Възможно е скоро да се появи снимка на Меси съд Стоичков. Той живее в Маями и е приятел с Меси.

Сует, суета! И всяческая суета. Амин!

Ебати грозната сграда - стил Ахтопол 1970-та

Гледайте. Пък той ще лежпери там.Тъпи футболисти. С тъпи фенове

Само неграмотните простаци те ходят в Маями през лятото. Там се ходи зиме.

Е ти понеже си много убав...тебе те канят ту в Ню Йорк....ту в Маями....знаеш как е....

В странен свят живеем-някакви младежи гонят една куха топка и затова взимат милиони,а с хората,които наистина заслужават признание се подиграват!

Не е възхитително! Много пара му искат. Който рита топка- има пара! Който гледа- няма пара!

Перфектен имот..абе има и непростосмъртни;).

Ако сте журналисти, покажете именията на Боко Крадеца. Меси е ясен, изкарал си е парите с таланта и работата си. Да е жив и здрав да си ги харчи.

Мноого се е стиснал Меси, само пет спални и бани, те са петима и всеки има спалня, ако му дойдат гости къде ще ги слага или ще събира децата заедно което е простотия. Белите хора живеят с по 15 спални най малко. И нищо не се казва за сауна, павилион в градината, киносалон. Изобщо мизерна аржентинска работа.

заслужава всичко това и МНОООГО повече заради всичко онова което е дал на световните футболни фенове.

Една талпа по врата

простотия и позьорщина!2 възрастни и 3 деца на 800м2?!?За 200 000 $ на месец?

Като си изкараш парите с труд може да си ги харчиш както решиш и това не трябва да е проблем за никой. Ако си ги изкарал с кражби, то тогава окрадените може да не са съгласни да им се харчат парите от крадците.

Пак са се осрали с нулите, най-вероятно е 20К не 200К . Ако за месец е 200К на година около 2М. Цените на имотите за минимум 100 пъти наема и излиза че тая къща струва около 200М, а за толко не струва не даже и 50М.