Грейпфрутът лекува сърцето

Хапче на базата на полезни за здравето молекули в грейпфрута може да се окаже ключът към справянето със сърдечносъдовите заболявания, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от британско изследване.

Обратно в новината

Коментари - Грейпфрутът лекува сърцето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе какъв грейпфрут, бе Деницова! Пиши за Алисия, Николета, Андреа и Тоца

Много ясно, че за тях ще пише.За грейпфрута 8 коментара за Николета и Мария 200.Икономически им е по-изгодно да пишат за т.нар. "дразнители", които им правят трафик благодарение на ВАС!

Много правилно сте забелязали господине! А и коментарите под статиите за фолкзвездите са много по-забавни.

...има такива продукти,които са с много добро действие.Японските лекари задължително ги използват като допълнително средство за борба с рака! Но да не се приема едновременно с др.лекарства, 5-6 часа разстояние.

на кого да вярваме-до скоро пишеше,че не трябва да се пият хапчета за сърце и кръвно със сок от грейпфрут,а сега,че сокът помагал?!?!?!

...но ако се пие самостоятелно .В комбинация с лекарства не се препоръчва,тъй като увеличава тяхната токсичност! Иначе това не е нищо ново,отдавна са известни мощните лечебни свойства на грейпфрута - природен антибиотик, силно противомикробно действие,антиоксидантно и т.н.Но да не се приема едновременно с хапчета!

Безсмислена публикация, някакви учени изучават някакви молекули.

Дай боже,специалистите в най-скоро да разработят хапчетата със специалните молекули от грейпфрута.Динамичният и напрегнат живот е причина за увеличаване броя на хората със сърдечни заболявания .Няма по силни и качествени лекарства от тези,които са сътворени от майката-природа.

То хубу ама как да пратим хора на Марс със щайги плодове няма да стане. Затуй ще им пращаме хапчета по модема.

Дари

Че не е ли по-добре да си хапваме по 1 грейпфрут на ден, профилактично, и да не чакаме на хапчета? Макар че с хапчето е по-лесно - като в оная тъпа реклама на сокове - плодът трябва да се бели, да се дъвче...