Рухва митът за здравословните зеленчуци, сготвени на скара

Дълги години диетолозите твърдяха, че най-полезни са зеленчуците, когато преминат през "суха" термична обработка, тоест на грил или на скара.

Обратно в новината

Коментари - Рухва митът за здравословните зеленчуци, сготвени на скара | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно са продали достатъчно барбекютаи скари, сега е ред на уреди за готвене на пара и разни тенджери.

Яжте домашно отгледана храна (по възможност от планинска местност), и хич да не ви пука как я приготвяте! Хващам се на бас, че е по-здравословна от тази купена от големите вериги и приготвена на вечерен смог :)

Тия ненормалници нали това им е работата - да правят изследвания и чак тогава да оповестяват кое полезно, кое не. След като е толкова явно нездравословно - какво са бляли и не са го проверили досега?

постоянно някави простотии заливат пространството

Хубаво е да се обсъждат тези неща в интернет,за да може да приготвяме храната си,колкото може по-здравословно при всичките тези вредности,които ни заобикалят.

Всичко е шменти капели.Трай коньо за зелена тревица.