Мъжете, издържани от половинките си, изневеряват повече

Мъжете, които са във финансово неравностойно положение и са издържани от половинките си, са по-склонни да им изневерят.

Обратно в новината

Коментари - Мъжете, издържани от половинките си, изневеряват повече | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А жените, щото по презумция се издържат от половинките си, се строшват налево и надесно.

няма как да стане да го гледам. временно да, но да не се учи защото ако аз мога така и всеки друг. няма по гнусно нещо от паразит

Това изследване е за Щатите. Те имат различна ценностна система.

Сега всички търсят пари.Ако партньорът не е добре финансово, за каква стабилна връзка става дума.Ако жената има повече пари,мъжа се комплексира и търси нещо навън.

Ако основната формула на капитала е: пари-стока-пари прим, то в съвременното общество изражението е: пари-любовница-любовница прим. Отдавна в този свят всичко е пари, липса на достойнство, уважение и истинска любов, какво да чакаме тогава като резултат-естествено, че изневяра.

естествено, че повече изневеряват като имат повече свободно време от половинките си, които изкарват парите (и в резултат нямат свободно време за кръшкане)

Който търси-намира.

какво свободно време? нали гледа децата, чисти, пере, пазарува, готви, плаща сметки за ток и парно, води децата на гости на баби... НАЙ-СВОБОДНО Е ВРЕМЕТО НА ТРУДОВ ДОГОВОР И НА РАБОТНОТО МЯСТО. И КАМЪНИ ДА НОСИШ, И ХАМАЛИН ДА РАБОТИШ СИ НАЙ-СВОБОДЕН. останеш ли безработен или на нископлатена работа - всички си мислят че си свободен/свободна и ти оставят задачите на главата

Изневярата било при мъжете или жените не се обуславя от финансовия им статус а по-скоро от манталитета им . Всичко е въпрос на възприятия

направо като чета се изумявам - ако мъж кръшне е изневяра. ако жена кръшне си е напълно в реда на нещата. никаква изневяра. даже нищо не се е случило

мъж на бизнес дама все се оплаква: жена, нищо не готвиш. гладен съм! а тя: ето ти 1000 лв. иди на най-хубавия ресторант, яж на корем! друг път мрънка: жена, не чистиш! много е мръсно! а тя: ето ти 1000 лв., повикай фирма за почистване! друг път пак мрънка: жена, от кога не сме правили секс? а тя взела от секцията една чаша и казала: сега излизам на бизнессреща. ти напълни чашката, пък аз като се върна ще я изпия!

ха хаааааааа!!! добре ни върза. помислих си че ще му даде 1000 лв. да си поръча компаньонка

Глупости! Колкото повече пари печели един мъж, толкова повече любовници има. Логично е- жените обичат парите, оттам такъв мъж има повече възможности. Да познавате богат мъж, верен на жена си??? Дори на 50 пак може да е с 20 годишна. Така че....Жените са на принципа - пари да има, другото ще го преглътнем ;)

В случая се говори за мъжете, които не изкарват хляба на семейството си, че са склонни на изневери, а не на богатите мъже. И какво излиза, като краен резултат: мъжът- с пари и без пари все си е склонен към изневери. И за жените е така, тя щом обича кинтите, по презумция обича и ухажването и оттам и е склонна да кръшне. Всичко зависи от културата, възпитанието, предаността, и от конкретния случай.

Зависи и от това, дали си струва верността. При липса на достатъчно заинтересованост на партньорите един от друг, нормално е човек да насочи интереса си другаде. Каквото и да говорите, животът не е пълен само с дългове, има и чувства, желания и нужда от обич.

Всички мъже изневеряват. Просто едни ги хващат, други не. Затова, мили дами, живейте си живота. Изневерявайте и вие. Всеки мъж си го е заслужил, все за нещо :)))

ама естествено! мъжете нали не изневеряват с въздуха? изневеряват с други жени! правят го и едните и другите

Даже мъжете са много по-верни. Обикновено един единствен е/ач успява да омае стотици жени и да ги мине всичките - женени, неженени. Останалите мъже си живеят кротко и почтено, а жените се оказват макар и епизодично неверници, защото се поддават на чара на големия сваляч.

О, и аз взимам двойно повече от мъжа ми, ама той е много щастлив. Даже иска още повече да печеля.Никак даже не е потиснат.Но и аз не му го натяквам, че получавам повече, защото каквото е мое е и негово и на децата ни!

...ти замисли ли се, че всеки мъж иска да има малко повече, например дори и само 1 брой любовниза?

Мъжете се ласкаят от умерената ревност. Ти ако си го оставила да чака да раздели полученото от теб с децата си, значи яко си му сложила чехъла с токчето, ха-ха-ха...

Мъжът ти носи ли халка?