Мъжете губят самочувствие от успеха на жените си

Мъжете губят самочувствие от успеха на партньорките си, но жените нямат проблем, ако ролите се обърнат.

Обратно в новината

Коментари - Мъжете губят самочувствие от успеха на жените си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и с какво успяват жените в бг. че немога да се сетя ааа да търсят некои спотник да ги оправи имуществено и финансово

Въпрос на натякване...

Аз не губя самочувстсвие от никой, обаче си търся момиче, което не пие, не пуши, не псува като каруцар и има някакво приемливо поведение. Днес говорих с три момичета на моята възраст, и трите могат да накарат футболен хулиган да се изчерви. Знам, че съм си посредствен тип, обаче често се оттеглям и не се опитвам да опозная някое момиче, не защото ме бърка, че прави повече пари, или че е по-грамотна от мен, а защото се чудя как може да се съжителства с въпросната госпожица. Понякога ми е чудно даже родителите им как ги търпят. Не се опитвам да обидя никой, просто такова положението.

лошо се изразих трябва да ти пука за това което лубимия ти е постигнал(не да не ти пука) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

мисля че всички гледат не както трябва на това. след като двама души са заедно кои му пука другия какво е постигнал аз за моята приятелка сам се грижил последните 3 год.плащам училище и други ражоди само за да я видя как успява в нещо което иска а не за да гледам как пропада. стига с тая злоба днеска аз имам утре тя има нали за това си с нея за да си помагата не да си завиждате какво е живота ако си сам и нямаш никои? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Приятрелю, това е жестоко заблуждение. Не очаквай признателност от домогнала се до успеха жена

Точно това се опитвам да ти обясня - че въпросните учени, провели изследването, си нямат хал хабер от лекарства! Тези учени се занимават с такива изследвания. Това е все едно някой да ти каже на теб: "Вместо да киснеш по форумите, вземи работи денонощно, за да измислиш някое лекарство". Ами не можеш, защото си нямаш идея от лекарства! :)

Ми квалифицирай се, то толкоз акъл раздаваш на ляво и на дясно, вместо да го разпиляваш впрегни го в нещо полезно.

Мразя черногледи хора! Пак ти повтарям-всеки решава сам, няма нужда от ментори. Не ме заплашвай, ти да не би да знаеш, как ще си утре??? Само моля, стига спами месеци наред едно и също. Стани доброволка в някаква хуманна организация, за да ти кажа-браво. Иначе само празни приказки- на гол тумбак,чифте пищови

За самочувствие не знам, обаче от някои сатлъстели, вмирисани "кариеристки", ерекция можеш да загубиш със дни. И какво трябва да ме интересува една жена с какво се занимава, ако работата й пречи да има нормална връзка, NEXT! В това проучване, някоя дърта мома си е изляла душата.

Е то и от вас има тлъсти, миризливи и запотени комплесари от които можеш да станеш фригидна, така че не се изхвърляй.

Със сигурност кариеристките се вмирисват по-малко от пърдящите на дивана или пред компа зарасляци :))

хахаххахахаххахаххаххахахахахххаааххахаххахаха благодаря ти - оправи ми настроението . Напълно те подкрепям

Глупаво е да се сравняват половете по този начин. Комплексари има и сред мъжете, и сред жените. Но затова пък има и чудесни хора и от двата пола.

Като гледам колко много минуси и вулгарни реплики събират мъжките коментари, стигам до извода, че българката а много дребнава, заядлива и отмъстителна по отношение на мъжете в България. Готови сте да продадете тялото и душата си за да се докажете, че сте нещо повече от нас. И за какво? За да ви видим, че сте безскрупулни ли? А пък за разлика от вас ние обичаме да се доказваме единствено по между си. Кой е по-комплексирания пол сега, а?

То самото ти изказване е комплексарско.

а ти защо си губиш времето да работиш в ресторант ли е какво ли е, вместо да отидеш в някоя африканска държава и да работиш като доброволка и да помагаш на изпаднали в беда? кажи ни ти какво направи за болните от шизофрения? колко пъти си посетила някоя лудница в бг или другаде и си занесла по една ябълка на болните?

Ти какво точно разбираш под думата "учен"? Има различни видове учени, занимаващи се с коренно различни неща. Както не всеки лекар може да направи мозъчна трансплантация :)

Как не ти втръсна да спамиш едно и също, това го знаят всички и е право на всеки и въпрос на собствен избор, какво ще направят по въпроса. Спри се вече,повъаряш едно и също като малоумна. мислиш ли ,че постигаш нещо или искаш да се иКараш много хуманна?! Фалшиво е.

Така е, но само за комплексари и мачовци. Моят мъж си пада малко мачо, но ,много се радва на успехите ми и аз на неговите.

Не вярвам един мъж със самочувствие да го изгуби с такава причина. По-вероятно става дума за комплексари мислещи се за голяма работа!

Когато двама души се обичат истински, само могат да се радват на успехите на другия, а не да се състезават и комплексират! Животът не е черно-бял... В един момент мъжът ще е по-успял, в следващия - жената. Но по-важна от успеха е подкрепата на близките! :)

Напълно си права.

Roxana

Да, ако до тебе е правилния човек. Това не се случва по разни причини, ако имаш до себе си неправилния човек.

Роксано,аз знам.че ти си неправилният човек до всеки мъж. Ти си бедствие, бог да пази.

Ааааа, що бе?! Нека успява жената! Нека изкарва пари! У наше село има една приказка: Да не съм луд при жива жена да работим?!!!

- А па я сакам да съм змия! Ем си лежим, ем си одим насекъде!

У ваше село имате ли салон за красота, докато жената копа, да идеш да ае боядисаш, да си оскубеш веждите и маникюра да оправиш?

Я си не скубем веждите. Само от мъдете си поскубвам.

Тъй наречената успяла жена всъщност, за да крепи самостоятелно положението е страшно отговорна, напрегната и делова, което се отразява не само на обноските им, ами и на здравето. Това води до непоносимост към разните плужеци, които се возят на гърба и. Това, което изисква от себе си, го изисква и от другите. Е как да не се комплексира плужека, след като не може да излезе от виртуала, даже и да се напъва???

Не случайно силните и успелите жени са сами. От друга страна силен и успял мъж без жена до него не е за завиждане... Има песен,, It`s a Man`s World,,- Оригиналът е на Джеймс Браун, но версията на Гранд фънк рейлроуд е по- хубава-,, Ах, този мъжки свят,,.

Едно нещо не разбирам-защо винаги отношенията между мъж и жена се свеждат до пари? Не е ли много по-важно да си намериш партньор, с който не се състезаваш, а се чувствате и двамата в хармония един с друг, радвате се на живота и отношенията ви се градят на приятелство, уважение и любов. А не на това кой изкарва повече, кой плаща сметките и тн. Винаги ми се е струвало гнусно като чуя;" той ми купи това, той ми плати онова" или пък" тя ме заведе еди къде си" все едно ходиш с портфейл, а не с човек. Това не е любов, това си е бизнес- две страни взаимно-изгодни си стоят заедно и си се влачат. Според мен в едни нормални отношения не може да има: ти не изкарваш пари и за нищо не ставаш, не може да има потъпкване на самочувствие и достойнство, както и такова отношение. Хората трябв да си помагат да развият най-доброто в себе си, да вървят заедно напред и да се радват на живота заедно, ама не с калкултор в джоба!

Малко момченче казва на баща си: - Тате, според мен, мама е по-добър шофьор от теб! - Объркал си се, синко! И по какво съдиш? - Ами ти на ръчна не можеш и 2 метра да минеш, а тя вчера цели 10 км кара така ...

"Мъжете губят самочувствие от успеха на жените си" Имате предвид комплексарите? Аз се радвам на всеки един професионален успех на моята половинка и й помагам с каквото мога (както и тя на мен разбира се). Поредното малоумно западно проучване, което цели да иазкара всички мъже черни, предполагам?

Roxana

мда, ех-а като ме виде как карам кола. след като направи магии никога да не бада шофиор.....и рам некаде силно му се срина самочувствието.... иначе на приказки много ги бива, а на практика са много зле..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Роксано, сигурен съм,че твоят мъж гу и самочувствие само като застанеш до него, а като си отвориш и устата му идва да се самоубие.

Roxana

Де бре, сичките ми ексове са още живи - нищо им немА че са биле с мене! Ся, то че съм змия -змия съм, ама ча толко не апем :))))

"губели самочувствие"??? ей, автора/авторката, самочувствието не се печели нито се губи. или го имаш или го нямаш. просто когато го имаш има два варианта - с покритие, и без покритие. а когато го нямаш - нямаш. и успехите на жената до теб едва ли влияят на самочувствието

Абе аз не съм такъв,все викам на жена ми, хайде почвай да градиш кариера, изидигай е нагоре и нагоре, плащай ипотеката, лизинга на колата, сметките и т.н. аз ше готя ше чистя и ше гледам детето ама що не става незнам....

Дари

Добре, но дали не забравяш, че освен гладенето, готвенето, чистенето и грижата за децата, все пак ще се наложи и да ходиш на работа, за която не ти плащат достатъчно, за да си позволиш да наемеш жена, която да ти помага?

Защото най-вероятно, когато тя започне кариерата, ти няма да пипнеш домакинската работа, ами ще продължиш да си пипаш пишката пред монитора :)

Къртиш :)

Но затова пък развиват едно огромно самочувствие, когато жените им са неудачници, като тях.

Мъжете губим самочувствие понеже от малки ни се натяква как трябва да сме силния пол, да изкарваме пари, да гледаме жената и семейството. Защо? Аз пък искам да съм слабия пол и жената да ме гледа. Да съм постоянно недоволен от нея, че не изкарва достатъчно пари да изпълнява прищевките ми, да съм вечно нацупен и да и натяквам, че нищо не става от нея. Ех, мечти!!!

Ми аз, да ти кажа, от както се помня все на такива мъже попадам- дето им плащам сметките, отглеждам си ги и са вечно недоволни. Недай си Боже пък да постигна още някакъв успех- претенциите стават двойни, а караниците- тройни.

Ето, да видиш на нас мъжете какво ни е. А и сол ни триете на главите, отгоре на това.

Добре, нека да те отглежда жената така, както се отглежда рязан турчин. Обаче можеш ли поне да бликаш от потентност - нещо което БИ ТРЯБВАЛО да е присъщо на мъжете, защото именно те носят жезъла на любовта? :)) НЕ, и това не можеш - ето за това иде реч :) Но за сметка на това обикаляш гей сайтове или търсиш строга господарка с изкуствен член. Да, това вече е по силите ти, защото не е по задължителната програма.

Абе, на тебе само гейове и членове ти се въртят в главата.

Много си загоряла бе мацко. Нямаш ли си някой нерязан да те начеше, че още малко и ще изпушиш.

А жена ти да те изчаластри не чакаш ли?!

Точно това врънка от самото начало :)))

яко сексизъм:) ако някоя дама случайно има проблеми като в тази тъпа статия - нека се обади. аз съм насреща :)

Когато са успели - ние сме лоши, защото сме били меркантилни. Когато жената е успяла - пак зле.

Нормално- на слабия човек винаги някой му е крив :)

Това е така, защото жената търси мъж с пари и когато има успехи мъжа очаква да бъде отхвърлен.

Тоест, мъжът очаква, че жената иска парите му и когато види, че не е съвсем така, се сдухва (защото не може да разбере какво точно иска жената от него), това ли искаш да кажеш? Защото с това съм много съгласна.

комплексари!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много комплексирани жени има в този форум. Вместо да подкрепят мъжете си те ги плюят. Хайде мили дами, потвърдете думите ми. Цъкайте ми минуси.

Дари

Не са комплексирани, а "опарили се" от "романтични" мъже, каквито търсят. Когато въпросните романтици се оказват постоянно мрънкащи и оплакващи се от лошия си късмет същества, без желание за развитие и търсене на перспектива, жените в повечето случаи (тук не включвам златотърсачките - миски, певички и пр.) поемат нещата в свои ръце. И тогава "мъжът", видите ли, започвал да се чувства зле от успеха на половинката си. Не отричам, че има мъже, които са с хъс и работят, но моето лично впечатление е, че голяма част от тях търсят млади момиченца - въпросните златотърсачки, които поставих в скоби, а после пищят, че жените били такива и онакива, че търсели само изгодата, били използвачки и какво ли още не.

Съгласна съм с мнението Ви, но мисля, че качествен мъж не би тръгнал със златотърсачка, миска, певица или друга безмозъчна лигла. По жената до един мъж може да съдите и за неговия интелект, а това, че е добре финансово не е гаранция, че е умен. Умните богати мъже са със стойностни жени, с които има за какво да си говорят, да се смеят, останалите далавераджии, мутри и други разглезени наследници, които за нищо не стават се хващат с въпросните повърхностни момичета. В крайна сметка ако мъжът не е умен, една умна жена до него би го комплексирала още повече. Себеподобните се привличат.

В т.нар. "евроатлантическо пространство" и особено в Европа се провежда политика, която дава предимство на кучета, небели, гейове, жени, нехристияни. Изнася се производството към Азия. Всичко това е насочено към унищожаването на белите, хетеросексуални, мъже християни, които явно са главната заплаха за т.нар. Нов Световен Ред. Повечето жени, разбира се, с радост приветстват тези процеси.

Да ти имам отношението към жените

"Силният пол" хахахаха каква шега.

Абсолютно вярно! Мъжете са крехки душици с много комплекси и най- малкия успех на жена им ги срива, и ги кара да бъдат агресивни и арогантни с нея. Говоря от опит, а и защото бивше гадже ми го беше казало в прав текст.

Кажи го на бившата ми - използвачка/курва. Айде на конвейра при резаците и негрите, боклуци мръсни!

Не се карайте, явно това е нормално явление - единият във връзката е будалата, който дава баницата на лудия, а той вместо благодарност става комплексиран(а) използвач(ка) и курва.

ВСИЧКИ ЖЕНИ,С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ,СА КУЧКИ! ОБЩО ВЗЕТО СИ ТЪРСЯТ ПАРИ ,А НЕ МЪЖ!

А гроздето е кисело, нали?

Какво грозде, кви 5 лева? Оставяме ви да ни се качвате по главите, само и само да има някой до нас, с който да споделяме делниците и празниците си. А статията е за хора с 2 грама мозък.

Е, аз пък познавам достатъчно мъже, които в прав текст казват, че се оглеждат за жена с пари...а вие комплексари, друго не правите, освен да злобеете по форумите.

безделници. вместо да работят искат да са робове *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе и си прав и не си! Щото в последно време особено тука в БГ п.ките станаха мноого, говоря за п..ки и от мъжки и от женски пол! Та тия индивиди просто търсят лесното, да не бачка, да не прави нищо да живее като царете! Какво обаче се изиска за да постигне тая си цел, ами това, за такива индивиди, е без значение! Лошото в случая е, че тая тенденция се проявява в голяма сила при младото поколение, не знам поради каква причина филми, фолк музика или др.!