Онлайн обучението на учениците създава доста поводи за спорове в обществото, но времето у дома, извън уроците, винаги може да бъде оползотворено така, че да помогнем на малчуганите да усвоят нови умения и да разнообразим ежедневието им. Какво ще кажете този път децата да сготвят вместо вас? Не просто сандвич, а гурме рецепта, достойна да ви накара да се почувствате като горд собственик на сертификат, удобно настанен в изискан ресторант.

Ако предложението ви се струва толкова примамливо, колкото и на нас, то съвсем навреме ви предлагаме новия епизод от кулинарната рубрика "Готвим" на младия Боян Цветков, който с помощта на популярния шеф Дани Спартак показва завидни умения в кухнята и дава на своите връзстници идеи за лесни и бързи рецепти, които хлапетата могат сами или понякога с малко помощ от родител да приготвят у дома. И след като Боян ни показа колко е лесно за едно дете да приготви тортила с пилешко месо, днес апетитът се пробужда благодарение на паста с екстракт от сепия и сос от сирена.

В епизода ще видите как един 9-годишен готвач обяснява черния цвят на спагетите, какво е тяхното предимство пред доматите и авокадото и защо приготвянето на паста се превръща в игра на гоненица. А ето и продуктите, които ще ви бъдат необходими за приготвянето на рецептата

Скрийншот: YouTube / Bobo TV

Не пропускайте и следващите кулинарни приключения на Боян Цветков в Dir.bg и YouTube!