Към днешна дата е напълно ясно, че стандартите за красота и сексапил в световен мащаб се определят основно от модната индустрия и шоубизнеса, които насочват светлините на прожекторите си към определени лица, убеждавайки хората, че тяхната външност е нагледен пример за привлекателност и изящество. Но нека все пак не забравяме думите, написани от известната ирландска писателка Маргарет Хънгърфорд в нейния роман "Моли Баун" от 1878 г., които гласят: "Красотата е в очите на гледащия". Иначе казано - тя е субективно понятие, зависещо от персоналните представи на всеки човек.

Така че, кой може да каже кое е хубаво и кое не, освен нас самите?

Следва да се запознаем с един мъж, който се отклони от традиционните разбирания за съблазън, показвайки със снимките си в социалните мрежи кое се възприема като наистина секси, след като минеш под брачното венчило.

Вижте снимки >>

Кори Питърс е щастливо женен мъж, който живее с жена си, техните две малки дъщери и двете им кучета в щата Алабама, САЩ. Наскоро той решава да сподели с останалите господа в интернет пространството своите съвети, с чиято помощ лесно да разтопят сърцата на своите съпруги.

Снимка: Facebook

И не, не става въпрос за снимки в предизвикателни пози, заснети на екзотични дестинации, които са преминали през няколко Инстаграм филтъра. Според него тайната се крие в това да бъдеш добър партньор, който не се страхува да се включи в домакинската работа, както и баща, който дава добър пример на децата си.

"Да изглеждаш готин определено е добре, но знаете ли кое е още по-неустоимо? Да разчистиш у дома", казва Питърс.

В последните си постове във Фейсбук Кори споделя редица селфита, на които показва как вкарва ред в семейното жилище, а кадрите му се превърнаха в истински хит в платформата.

Снимка: Facebook

"Понеже съм с една и съща жена от 7 години насам, гарантирам ви, че няма нищо по-секси от това да ѝ изпратите няколко изображения в този дух. Ако се опасявате, че връзката ви е в застой, покажете ѝ няколко снимки, показващи как чистите къщата, и тя със сигурност ще скочи в обятията ви в мига, когато се прибере от работа", пише той.

От фотографиите изглежда така, сякаш за него няма невъзможна задача - той пуска пералнята и простира прането, оправя леглото в спалнята, мие мръсните съдове, ходи след домашните им любимци с прахосмукачката, подрежда разхвърляните по пода играчки в детската стая, че дори обира праха от перките на вентилатора, висящ от тавана в хола...

Колажите му "Преди и след почистването" развеселиха толкова много хора, че в крайна сметка събраха над 96 хил. харесвания и дори повече коментара, а също така бяха споделени повече от 420 хиляди пъти. Мнозина писаха под публикациите му, че той вероятно е първият мъж, разбрал отговора на вечния въпрос: Какво искат жените? А други представители на силния пол разкриват, че правят същото като него от векове, само че не са го запечатали в снимки.

Кори Питърс и съпругата му

Снимка: Facebook