Теди Велинова роди часове преди Кейт Мидълтън


Часове преди херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън да зарадва британския кралски двор с наследник на 22 юли, манекенката Теди Велинова дари пластичния хирург доктор Ангел Енчев със син, припомня "Монитор". Малкият Филип се появи на бял свят висок 52 см и тежък 3,430 кг. Щастливият татко поднесе на любимата си златен „Ролекс“ с диаманти. Енчев и манекенката са заедно от две години.

Лео Бианки сменя памперсите на близнаците

Екс участникът в "Биг брадър", кулинар и рапър Леонардо  Бианки стана татко на близнаци на 30 октомври тази година. Половинката му Лучия забременяла, след като двамата отишли на екскурзия до САЩ. Преди това две години опитите не били успешни. „Близнаците много си приличат и все още не мога да разпозная кой е Матия и кой Николо”, разказа през смях таткото. Италианецът се справя перфектно със смяната на памперсите и слагането на новите дрешки. Лео съжалява, че не е присъствал на раждането, тъй като то било със секцио.

Галена Великова стана майка след 15 години отлагане

Чаровната съдийка от риалити формата „Денсинг старс“ Галена Великова стана майка, след като отлагаше този момент цели 15 години заради кариерата си. На 27 септември тя даде живот на момиченце, което кръсти с името на река – Генисаме  (гръцкият вариант на Енисей). Гръцката нишка не е случайна. Таткото на пеленачето и съпруг на Галена е гъркът Константинос Чаинос. Той присъствал на раждането и след това се похвали, че е невероятно щастие да държиш собственото си дете в ръце.

Лора Крумова кръсти сина си на "свекъра"

Журналистката Лора Крумова стана майка на момченце на 20 септември. ББез да се колебае, още в родилния дом Лора отсякла, че детето й ще бъде кръстено Явор - на бащата на любимия й мъж Сотир Марков Младите родители вече са постигнали компромис за интериора на детската стая – тя е в синьо, а по стените ще има картинки на колички.

Вижте снимки на щастливите родители >>