На пръв поглед обзавеждането на стая за бебе изглежда лесна задача. Или поне аз така си мислих. Оказва се, обаче, че е доста трудно човек да се ориентира в морето от детски мебели, а консултантите в магазините често препоръчват хиляди неща, които още на момента знаем, че никога няма да влязат в употреба. Ето защо в днешния епизод, с подкрепата на kidso.bg, ще обзаведем стая за бебето лесно и забавно. На всичкото отгоре ще свършим цялата работа за нула време, докато пием кафето си сутрин.

При всички случаи първото нещо, за което трябва да помислим, е леглото на малкото човече. Аз съм на мнение,че именно в кошарата си струва да инвестираме най-много. Може би си мислите, че това все пак е вещ, която няма да се ползва дълго, но истината е, че често децата спят в нея до 3 годишна възраст, че и по-късно. Освен това ако планирате да имате повече деца, всички те ще я използват. Във видеото заедно ще разгледаме едни от най-добрите и функционални предложения за бебешка кошара.

Снимка: kidso.bg

Масите за повиване са също важна част от бебешката стая. Или поне ако не искате да останете без кръст като мен. Освен това те побират всичките неща, които ще са ви необходими - памперси, мокри кърпи, лосиони, кремове и други.

От видеото ще разберем и как да подберем най-добрите скринове и гардероби, в които да съхраняваме дрешки, играчки и всички бебешки джунджурийки. Няма да подминем и важните аксесоари като нощни лампи и килимче, върху което малкото съкрочище ще може спокойно да пълзи и играе.

Снимка: kidso.bg

И една специална изненада за вас! Тъй като всички знаем колко е важен качествения бебешки текстил, с kidso.bg решихме да организираме игра и да подарим коплект бебешки чаршафи на една майка.

Снимка: kidso.bg

За да участвате в играта, трябва да направите следното:

1. В коментар под публикацията във фейсбук страницата на life.dir.bg споделете коя според вас е най-важната вещ за бебешката стая.

2. Харесайте, последвайте и споделете страницата на kidso.bg във Facebook.

3. Последвайте FAB MAMA в социалните мрежи.

Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип в следващия епизод на Fab Mama на 4-ти март. Успех на всички и до скоро!

*FAB Mama е авторска копродукция на влогъра Цвета Евтимова и dir.bg. Всички авторски права са запазени.