В "Гласът на Мама" вече си имаме устойчива традиция - улавяме най-силните емоции на бременните майки в дните преди да потеглят към родилното. След моделът от кориците на VOGUE - Нора Шопова, и Маги Джанаварова сяда пред водещите Юлия Владимирова и Криси Димитрова в подкаста "Гласът на Мама", за да направят заедно обобщение на последните 9 месеца от живота ѝ. 

И така как се чувства бъдещата мама Маги Джанаварова, кой научи първи за бременността ѝ, какво казва таткото и още много интересни истории чуйте в новия епизод на подкаста.

"Много ми е добре така, да ви кажа. Спя си спокойно, повече се страхувам от момента след това, защото това е нов етап от живота на всяка жена и всяко семейство. Моят начин на живот досега е бил супер динамичен, до някаква степен малко ме плаши предстоящият период, затова се наслаждавам на бременността си", споделя тя пред Юлия и Криси.

Трите минават през темата за интуицията на бащата към жената, която носи детето му. Маги споделя с Криси и Юлия, че таткото пръв заподозрял бременността, още преди тя да си направи тест, което доста я озадачило.

Съществува ли нещо такова като мъжка интуиция, чуйте в подкаста.

Маги споделя още и какво е да имаш бременност с диастаза - диагноза, разпространена най-вече сред бременни жени, които са тренирали активно и имат много стегната мускулатура. Това е проблем, свързан с разтягането на мускулите в корема, споделя тя. 

Какви са съветите и дали трябва да спрете тренировките - разказва самата Маги.

Oще снимки вижте тук >>>

Маги кара "една лежерна бременност", както казва Криси, тъй като е решила да спре да тренира напълно, за да минимизира състоянието на диастазата.

"Много ми е добре така. В началото бях решена да си тренирам, дори и по-леко. Но сега си свикнах с това и съм добре. Аз продължавам дасе движа, но просто не тренирам."

"Научих, че след раждането е много важно да носиш стягащи гащи, които да държат стегнат този корем. Има също така много упражнения, които да се правят при диастаза."

Маги, Криси и Юлия в подкаста "Гласът на Мама"

Снимка: Тедд Георгиев

Няма как да пропуснем въпроса "Естествено или секцио?", а Маги Джанаварова е категорична:

"Иска ми се да е естествено, вярвам много в естественото раждане и изобщо в естествения начин на живот. Иска ми се да е естествено, но никога не знаеш какво ще се случи. Аз имам пълно доверие на моя лекар и се чувствам много добре."

Какво още не прави по време на бременността си?

"Не чета в интернет. Според мен тези неща филмират жените още повече."

И какво не може да спре: 

"Харесва ми да имам участия по време на бременността. За мен е важно и се чувствам добре. И е важно да мога да го правя и след като се появи малкото човече."

Още от вълненията на Маги - в подкаста!