Колекцията Есен/Зима 09/10 на Астела Ателие съдържа костюми, рокли, сака, ризи и връхни дрехи, изработени изцяло от висококачествени haute couture материи. Моделите са женствени, елегатни и задължително удобни, за да осигурят на жените комфорта, необходим за един истински успешен ден. Сред роклите има по-ефирни модели с екстравагантна визия, както и такива в по-строг бизнес стил. Ризите са предимно тип боди, от най-фин памук, за да подчертават ненатрапчиво женския силует.

Основен акцент, открояващ се в почти всички модели, е висококачествената френска дантела от марките Solstiss и Sophie Hallette. С фантастичната дантела дори класическите силуети като черни поли до коляното и ризи с втален силует, гарантират дискретното усещане за лукс през целия ден. 

Като акценти в цветовете се откроява лилаво, златно, червено, сиво и традиционното черно, но задължително с втори цветови акцент.

В линията е обърнато и специално внимание на връхните дрехи и най-вече палтата, тъй като в  предстоящия сезон те са една от най-съществените части от гардероба. Tе са със силно изразена талия и закачливи елементи, едновременно женствени и функционални. За палтото Аля се е доверила на най-изпитаните и скъпи материи – студена вълна и кашмир.

За официалното представяне на новата колекция Аля Милушева се доверява на световноизвестния български модел Блага Митева, която учи и живее в Лондон.
„Изборът ми се спря именно на Блага, тъй като тя въплъщава образа на жените, които биха се чувствали комфортно в моделите от тази линия – те са интелигентни и успешни, като в същото време никога не пренебрегват външния си вид  и съумяват да изглеждат безупречно дори в най-напрегнатите моменти от деня” - сподели Аля Милушева.
Вижте снимки >>