Обратното броене до Коледа започна. Ако част от хората тъгуват по лятото, то други вече украсяват елхата и търсят подаръци. Има и един трети тип хора, които са толкова затънали в отчети и работа, че за поредна година ще оставят избирането на подаръците за последния момент.

Независимо от кой тип хора сте, вярваме, че Коледният календар, който стартираме със съдействието на Сердика Център, ще ви допадне. В него всеки ден ще ви срещаме с различни предложения за подаръци, с които да зарадвате дори и най-претенциозната майка, тъст, сестра или приятел. Колкото и да ни се иска, шансът фен на планинарството да се влюби в сет с бижута е доста по-малък, отколкото ако го изненадате с чифт нови обувки за катерене.

Затова и селекцията, която ще ви представяме по дни, ще бъде тематична. Ще се постараем да отговорим на различните предпочитания и интереси на вашите близки.

Декември е трескав месец - забързан, очакващ, но и студен. Всеки от нас тайно мечтае за топлата прегръдка на любимото одеяло, чаша чай или сгряващата костите топлина на SPA салона и горещата вана.

Ето защо екипът на Сердика Център избра първите страници на празничния им календар да бъдат посветени на грижата за нас и нашето тяло. Няма жена, която да не се почувства поласкана при вида на цветен подарък пълен с качествена козметика, която да се грижи за свежестта и дори през студените месеци.

Photocredit: Serdika Center

Подаръчен сет (Време за НЕЯ) и "инструкции" за употреба

Преди да влезем във ваната, намазваме лицето с Multi Lift маската на Lancome от Beuaty|Zone и я оставяме да действа, докато се отпускаме в блажената топлина. След като съберем сили и воля,  излизаме от банята, попивайки капчиците влага от тялото с мекото докосване на кърпа от PNG. А сухата кожа покриваме в подхранващата мъгла (body mist) на Seventeen от Radiant. За финал слагаме околоочен крем на Shisheido от Douglas.

Photocredit: Serdika Center

Подаръчен сет "5 стъпки за ЩАСТЛИВА КОЖА" 

  • Стъпка 1: Почистващо олио от The Body Shop
  • Стъпка 2: Попиване с меките кърпи на Textura
  • Стъпка 3: Ексфолиращ крем Radiant
  • Стъпка 4: Нощен крем Eucerin от аптека Subra
  • Стъпка 5: Selfie time. Рамка за снимка от English Home
  • Стъпка 6: Ароматна свещ от L'occitane

Най-хубавото на предложените идеи за подаръци е, че в Сердика Център ще намерите всички. На едно място. И така с едно отиване ще може да се сдобиете с всичко набелязано, че даже и да ги опаковате. Оставяте колата в паркинга, а децата и бабата - в занималните с Детска чуднотека, която от мола предвидливо организират всяка неделя.

Ако пък случайно вашата половинка е от породата хора, които обичат да избират подаръците си сами, то тогава може да го изненадате с подаръчен ваучер от Сердика Център. Ще си спестите жегващите коментари от типа "Как можа да ми избереш червен пуловер. Не разбра ли за всичките тези 10 години, че обичам синьоооо. Любимият ми цвят е син, а ти си ми купил червен. Как можа?"

Photocredit: Serdika Center