Победителката печели фотосесия от фотографа Георги Божиков в тоалети на модна къща "Романтика Фешън" и специалната ни награда този месец - комплект грижа за лице Hydra Vegetal от Yves Rocher на стойност 93.50 лв. Освен страхотната фотосесия с грим от ProFace и прическа от Жоро Петков, тя ще получи SPA уикенд в Diplomat Plaza Hotel & Resort, подарък от Романтика и звездна вечер в Boutique Lounge Bar!

Снимки на Паулина >>


Ако живееш за модните тенденции, ти също имаш възможност да преживееш бляскави моменти с конкурса на Dir.BG през месец август. За да участваш в конкурса Харесай страницата ни във Facebook Мода 24х7. Всяко момиче над 18 години има шанса да бъде сред селектираните момичета, от които ще изберем победителката в конкурса „Стани модел за един ден” за месец юни! За да попаднеш сред избраничките, трябва да качиш твоя снимка в  Мода 24х7. Победителката за месеца ще бъде избрана от 20-те момичета, които съберат най-много Харесвания. За нея ще гласува компетентното жури, съставено от нашите партньори – модни експерти с дългогодишен опит в областта на модата и стайлинга.

През месец август победителката също има уникалната възможност да спечели ваучер модна къща "Романтика Фешън". Марката е на модния пазар в България вече 19 години. Всяка година дизайнерката София Борисова  подготвя самостоятелни ревюта, на които присъства светския елит на България. През есента на 2009 тя откри и модна централа Romantika Fashion разположена на три етажа, с всички екстри и специален ВИП-салон, на ул.“Цар Симеон“ 242 в София. Дрехи с марката са предпочитани от много ВИП клиенти - певци, артисти, бизнес дами и представителки на политическия елит. От 2011г. София Борисова е официален дизайнер и на конкурса Мис България.

С тоалетите на Романтика Фешън победителката в конкурса ще има възможност да влезе в ролята на модел за ексклузивна фотосесия от Hammer Studio, с грим от Proface и прическа от коафьорът на звездите Жоро Петков, която ще приключи с купонджийска вечер с фреш фроузън коктейлите на Boutique Lounge Bar. Тя ще може да се наслади и на SPA уикенд за двама в Diplomat Plaza Hotel & Resort.

Участвай в конкурса на Dir.BG "Стани модел за един ден"!