Ума Търман облича красиви рокли и обувки на луксозните брандове Versace, Stella McCartney и Chopard, за да се наслади на едно истинско световно пътешествие. Календарът е посветен на световните фестивали и празненствата в него обхващат  всеки един континент и включват лятна нощ в Англия, през която празнуващите ще отбележат лятното слънцестоене в историческия Стоунхендж, яркото и вълнуващо Reveillon в Бразилия – най-пищното новогодишно празненство в света. На страниците на календара талантливата актриса показва умението си да се преобразява в най-различни, понякога напълно противоположни роли.

Огромно е удоволствието, което може да се изпита от пътуването и откриването на света. Страстта и стила на Ума проникват през всяка снимка, а тя преживява всеки един фестивал, за да създаде зашеметяващи образи“ - коментира Боб Кунзе-Консевич, изпълнителен директор на Gruppo Campari.

Календарът е заснет от бележития моден фотограф Кото Бофоло, известен със своята живи и динамични фотоси. Той е роден в Южна Африка, израснал е в Обединеното Кралство и сега живее във Франция. Творецът е истински гражданин на света и е чудесен избор да пресъздаде календара на световните фестивали.

Вижте снимки от мейкинга на календара >>