В драматичична изповед пред сп. LOVE style тв водещата признава, че бившият й съпруг продължава да я ревнува. И на това отдава неговите твърдения, че тя има връзка с режисьора Милан Кузов, което тя категорично отрича. „За себе си съм простила на Иван, но не знам той как ще прости на себе си. Това, че изсипа помия върху майката на детото си, говори какъв човек е”, казва Вихра.

Дъщеря й Ава била много разстроена след интервюто на баща си пред Мартин Карбовски. „Най-голямата мечта на Ава е мама и тати да се съберат. Веднъж ми каза: „Няма да имам мъж, защото и той ще ме изостави, както тати направи с теб”, споделя Вихра. Тя дори е водила Ава на психолог, който посъветвал детето да не ходи в новия дом на Иван и неговата любима Ирина Тенчева. „Въпреки моето желание, Иван я води там. Ава нарича Ирина мазна лисичка и я определя като мащехата на Пепеляшка. А едното дете й дете, момичето, е скубало дъщеря ми”, споделя Вихра.

Тя разкрива, че Иван й е взел колата, която й подарил за последния рожден ден. А откакто са се разделили, не й давал стотинка, само купувал дрехи на детото. „По едно време плащаше детската й градина, сега и това спря да прави.” 

Иван взе джипа на Вихра
Вижте снимки на Вихра >>
Иван и Ирина демонстрираха чувства на парти >>

Life във Facebook