Тези острови са истински райски кътчета. В тях има разположени суперлуксозни вили, които излизат по около 6 700 долара на вечер. Сигурен съм, че който и остров да изберат, принцът и съпругата му ще могат да се насладят на тишината и уединението, за което копнеят“, издал запознат пред журналисти.

Всяка вила е заобиколена от гъсто посадени палми, които напълно я скриват от любопитните погледи. Къщичките са направени от естествени материали и всяка от тях разполага с широка баня без покрив, градина, басейн и павилион за йога. За гостите се грижат икономи, а майстор готвачи са готови да задоволят всеки каприз на посетителите. Плажовете пък са покрити със ситен бял пясък, а водата е кристално чиста“, описал групата острови източникът на пресата, цитиран от bliasak.bg.

Името на острова, където ще отседнат Уилям и Кейт се пази в тайна, дори и тя не знае точното му местонахождение. Преди две седмици мястото беше щателно проверено от служители на Скотланд Ярд – тя искаха да се уверят, че нищо не заплашва младоженците и че те ще бъдат оставени на спокойствие. Сигурен съм, че двамата ще си изкарат страхотно – там има всичко, което биха искали да имат на медения си месец“, заключил информаторът.

Разкриха детайли за партито след сватбата на Уилям и Кейт

Кейт и Уилям с подаръци на стойност 5 млн. британски лири

Виктория Бекъм и Дейвид Бекъм с модни гафове

Принц Уилям горд, че Кейт е негова съпруга

Как се облече Кейт за вечерния прием >>
Вижте снимки от сватбения ден >>
Целувката >>

Сватбата на Уилям и Кейт - вижте повече >>