Джей Ло успя да си тръгне с награда за най-добър латино изпълнител и избухна в сълзи от оказаната й почит. Латино дивата впечатли модните критици с уникално дизайнерско творение от есенната котюр колекция на Zuhair Murad. Разкошната дълга рокля с едно рамо и висока цепка подчертава сексапила на звездата. Тоалетът впечатлява с фина черна дантелена бродерия, върху телесна основа, която придава много нежност и лукс на роклята. Черни елегантни обувки на висок ток и диамантени бижута допринасяха за официалното излъчване, анализира emodno.com.

Лопес блесна и на сцената с изключително атрактивен тоалет от ефектна прозрачна материя с бляскави камъчета. За разлика от нея, Агилера демонстрира наедряло коремче в прилепнала къса рокличка и отново предизвика негативни отзиви - не толкова с факта, че е качила килограми, колкото, че избира неподходящи дрехи, с които да подчертава недостатъците си.

Вижте снимки >>

Кънтри звездата Тейлър Суифт е голямата победителка на Американските музикални награди. Тя беше избрана за артист на годината, за най-добра кънтри певица и взе награда за най-добър кънтри албум (Speak Now). Британската соул певица Адел също спечели 3 награди - за най-добра поп/рок изпълнителка, най-добър съвременен артист и най-добър поп/рок албум (“21“).

Кошмарният стил на Кристина Агилера
Експерти: Кристина Агилера няма представа как изглежда
Вижте снимки от изявите на напълнялата Агилера >>

Джей Ло уволнила мениджър, който я съветвал да отслабне