Училището е мястото, на което децата ни прекарват целия си ден, докато ние се борим с ежедневните си ангажименти.

В някои училища държат на униформите и учениците са длъжни да се появяват ежедневно с емблемата на училището. Екипът за часовете по физическо е строго определен - бяла тениска, тъмносини или черни шорти и бели чорапи, но това не е непременно задължително.

Има училища със свободен режим по отношение на облеклото и родителите решават в какъв вид ще се появят децата им в клас. Трябва да имаме предвид, че при малките ученици дрехите често са консуматив. Те редовно забравят да си вземат якето, блузата, клина или шортите, един-два чифта маратонки за спорт също могат да се окажат безвъзвратно изчезнали. Затова повечето родители предпочитат да изберат дрехи на изгодни цени, без обаче да правят компромиси с качеството или материята. Много е важно детето да излиза със самочувствие от вкъщи и да се чувства комфортно през целия ден. И не си мислете, че само момичетата са суетни.

Както можете да се досетите, по-свободните или еластични дрехи са много по-удобни за децата от прекалено тесни панталони или феерични рокли. По този повод Kaufland има удоволствието да ви представи новата си модна линия Hip & Hopps®. Може да изберете за вашето пораснало момиченце страхотен ансамбъл от тениска и клин с модерна златиста щампа, с които ще се чувства не само комфортно, а и красиво.

Тениска

Снимка: Kaufland

Клин

Снимка: Kaufland

Софтшел якето е страхотно решение за хладните утрини. А и есента честно ни изненадва с внезапни ветрове и дъждец.

Софтшел яке

Снимка: Kaufland

Колкото и да ни се иска нашите момчета да приличат на джентълмени със спретнати ризи и прибрани панталони, истината е, че те обикновено бързат да нахлузят шортите и да хукнат по двора. За тях можете да откриете много удобни трикотажни къси панталонки за спорт или за ежедневието.

Шорти

Снимка: Kaufland

В допълнение към ансамбъла, можете да заложите и на контрастна тениска или такава в същите цветове, за да се чувства детето ви като истински спортист, когато тича след топката.

Тениска

Снимка: Kaufland

И за да сте сигурни, че екипът за физическо или допълнителен спорт ще се завърне в пълен комплект вкъщи за пране, може да оборудвате детето си с лека спортна чанта с връзки, която се затваря с едно дръпване, а и може да се носи на гърба като раница.

Спортна чанта

Снимка: Kaufland

Kaufland създаде Hip & Hopps® специално за готини хлапета. Тя предлага модерен дизайн на достъпна цена, а естествените влакна са сертифицирани по специалния стандарт за органичен текстил GOTS. Практични дрешки на добри цени.

*Предложените примери могат да бъдат намерени в Кауфланд в периода между 3 и 9 септември 2018. Още дрехи от серията Hip & Hopps може да разгледате тук.