Pulze бе сред основните фокуси по време на Pop-up Bazaar, който се проведе на 8-9 юли в сърцето на София. Базарът бе част от събитията в рамките на Sofia Summer Fest, който и тази година събира отбрана софийска публика на селектирани културни събития зад музея "Земята и хората". Част от него беше и Pop-up Bazaar, който представи над 40 бранда в сферата на модата, гурме културата и градските забавления. Събитието се радваше на широка публика, случвайки се едновременно с един от най-популярните и обичани музикални фестивали в София - A to JazZ Festival.

Посетителите на Sofia Summer Fest усетиха динамичния пулс на оживения летен живот в столицата, наслаждавайки се паралелно и на уникалното преживяване, наречено Pulze. Pulze се превърна в повод за среща и приятен разговор между познати и приятели, които с нетърпение очакват да споделят топлите летни вечери заедно с любимите звезди от сцената или просто с избрана напитка в близост до събитията.

От Pulze изненадаха посетителите със специална томбола и раздадоха атрактивни награди и специални комплименти.

Снимка: Pulze

Устройството Pulze 2.0 е новото градско бижу, което задава ритъма на парти живота, като само едно зареждане осигурява 25+ сесии, а продължителният режим на работа гарантира 5 минути неподправено удоволствие. То е компактно и удобно, освежавайки моментите на почивка и работа с 3 богати цвята - Midnight Mocha, Deep Teal и Rich Copper. С двата си режима на нагряване Pulze 2.0 отговаря на всяка промяна в настроението, а почистването никога не е било толкова лесно и бързо, благодарение на удобния инструмент, разположен в долния край на устройството.

 


Материалът е предоставен от Pulze.