Полуфиналът ще се предава пряко по БНТ 1 и БНТ Свят от 20.30 ч. от студио 1 на БНТ. Тогава започва и същинската борба в конкурса между 22-ма музиканти, когато своя вот ще дадат и зрителите. Изпълнителите ще бъдат оценявани, както от Академията, така и чрез SMS-си. На финала през февруари ще останат само 12 песни.

Среброто е български актьор и музикант. Участва в проекта "Братя Мангасариян"заедно с Владислав Петров /Кулю/ и Силвестър Силвестров /Зюмбюл/. Истинската известност на Среброто идва с участието му във филма "Тилт", а сега е една от звездите на хитовия сериал на БНТ "Под прикритие" в ролята на Здравко Киселов – Косъма.

Миленита е родена в столицата на Куба – Хавана. Тя е едновременно музикант, композитор, текстописец и певица. Придобива популярност през 2003 година с хита "Моногамни". После печели публиката с песента "Назад", а през 2005 г. издава дебютния си албум. Новият й албум от 2011 е със заглавие "GATO", а в киното дебютира в главната женска роля в "Лора от сутрин до вечер" на режисьора Димитър Коцев – Шошо. Сега е позната на зрителите с ролята си на Адриана в "Под прикритие".

Вижте снимки на водещите >>