В болницата "Царица Йоанна - ИСУЛ" започнаха снимките на новия български сериал "Отплата", чиято премиера ще бъде през март по Нова ТВ. Главната роля в криминалната драма е поверена на актьора  Велислав Павлов. Неговият герой Александър Георгиев е отдаден на семейството и кариерата си млад мъж, докато катастрофа не отнема живота на съпругата и единствената му дъщеря, а той остава тежко пострадал.

В историята са замесени доста персонажи, които се изпълняват от едни от най-добрите и известни български актьори. Джоко Росич и Пламена Гетова са родителите на Александър. Милен Миланов пресъздава типажа на влиятелен бизнесмен, основен виновник за катастрофата, а Мариус Донкин е обиграният адвокат, който нарежда нещата така, че виновник за трагедията да се окаже Александър.

Популярният изпълнител и бивш вокал на група Каффе Орлин Павлов ще видим като дясната ръка на Александър по пътя на отмъщението. Ива Янкулова ще конкурира бившия си Бойко Кръстанов ("Стъклен дом"), тъй като също влиза в екипа на "Отплата".

Вижте снимки на актьорите >>

В "Отплата" участват също Йосиф Шамли, Валентин Балабанов, Стоян Алексиев, Петър Калчев, Георги Новаков, Гергана Стоянова, Стефан А. Щерев (водещ на "Последно 10" в "Станция Нова"), Пламен Пеев, Ивайло Драгиев ("Тилт"), Калоян Трифонов, Димитър Живков, Нели Монаджикова, Стефания Кочева...

Сериалът се анонсира с нетрадиционна кампания. Първият клип от нея беше излъчен по Коледните празници, а вторият се завъртя тези дни. Премиерата на третото видео е на 15 януари.