Навръх рождения си ден, Мария представи нов aлбум ("XIII") и нов мъж - Християн Гущеров. Да я подкрепят дойдоха колежките й Камелия, Андреа, Гергана и Глория, съобщават от Bulphoto.

В първия за тази година петък 13-ти, своя 30-годишен юбилей отбеляза фолк певицата Мария. Музикалният проект, който съдържа 10 песни вече е в търговската мрежа в цялата страна.

Мария изпълни обещанието си към феновете и буквално няколко дни след настъпването на 2012-та година разкри новия мъж в живота си. Това е богатият наследник, синът на червения богаташ Добромир Гущеров, Християн Гущеров, за когото от няколко месеца се говори, че има връзка с изпълнителката на "Пайнер". Той беше неотлъчно до нея по време на промоцията и двамата си разменяха страстни целувки и прегръдки.

Вижте снимки >>

Именно заради него фолк певицата Мария се раздели със съпруга си - бизнесмена Митко Андонов, който е и баща на дъщеря им Марая. Пред списание "Блясък" певицата сподели, че заслужава да обича и да бъде обичана и по тази причина е решила да търси щастието си при друг мъж.

Златка Димитрова и Енчев на парти с Мария
Вижте устните на Мария преди силикона >>
Още снимки на Мария >>