Любен Дилов-син и издателство „Ентусиаст” представиха втория тираж на втория том от Азъ, FaceБуки, Веди, Глаголи, Добро, Есть – „Дневникът на малкия Нострадамус” в още неоткрития клуб на Кремена Халваджиян „Once upon a time… Biblioteka”.

Сред гостите бяха звездите на „Седем часа разлика” Ева Борисова и Ваня Цветкова. И двете дами са зодия Козирог и празнуваха рождените си дни тази седмица, съответно на 11-ти и 12-ти януари.

На промоцията присъстваха още сценаристката на сериала Милена Фучеджиева, Магърдич и Кремена Халваджиян, Орлин Павлов, Ваня Щерева и много приятели на автора.

Любен Дилов- син прочете откъси от книгата си. Той подчерта, че на този ден се отбелязва и 500-годишнината от деня, в който малкият Нострадамус се е заклел на гроба на морското си свинче, че повече няма да подскача с обувки в леглото, както и 120-годишнината от прочутото писмо на малкия Нострадамус до малкия Алберт Айнщайн, в което му казва: „Не се плези, защото така ще си останеш...”. Специшално да поздрави Дилов в клуба дойде и поета Любомир Левчев, който получи и автограф от писателя.

Вижте снимки >>