Песента в ар ен би стил с неустоимо клубно звучене със сигурност ще направи лято 2013 по-танцувално и ще му придаде свежо настроение. Присъщите за проектите на талантливия изпълнител лекота и мъжественост тук придават особено очарование на флирта, забавлението и свободата в горещите летни нощи.

За обработката на парчето, създадено по негов текст и музика, Din-Yo отново се доверява на Bate Pesho (StudioBuster), чиято заслуга е аранжиментът на „Искам твоята“. Верен на навика си да освежава своите песни с атрактивно женско присъствие, за рапирането в песента той избира изгряващата звезда True. Хубавицата е завършила НАТФИЗ със специалност “Танцов театър“ и наскоро направи своя музикален дебют, партнирайки си с рапъра Бате Сашо. Към общата им песен бе заснет видео клип, като нейно дело бе и хореографията в него. Освен че рапира добре, сладураната развива певческите си умения в училището за певци D-Stars и преподава хип хоп танци за деца.

Парчето „Знаеш как“ не е вдъхновено от конкретен обект на чувствата на Din-Yo, а е посветено на всички красиви момичета, които зареждат с настроение и еуфория, развихрени в емоцията на танца. Парчето заразява със своята ритмичност и вдъхновява с настроението на момента, с желанието да грабнеш всичко в един миг.
Чуйте го тук: